375

Анонимен

преди 3 години

А ти какво очакваш във все още военно положение? и защо да не ги изхранваме те да ни освобождават пък ние да ги държим гладни? След известно време руските войски се оттеглят от България. Никой не ни е окупирал... инсинуации. Имахме княз когото Русия не можа да манипулира и той си отиде. Доста години ... доколкото си спомням си имахме цар немец. какви руснаци, какви пет лева_____Общи приказки-манипулации!Колко години "военно положение"?Нали е било "освобождение"?Четете договорите, не спомен

374

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 421 кое е лъжа има ли паметник на американските пилоти бомбардирали София - има Имало ли е американски и британски бомбардировки над София - имало е Бомбардирали ли са цивилни обекти - да Било ли е необходимо - не Чърчил и сие са били психопати Къде е лъжата ?

373

Руския агент,

преди 3 години

лансиран за президент от ген.Решетников, не е и не може да бъде обединител на нацията, на Шипка интелигента отново заговори за политика

372

свобода

преди 3 години

Бог да пази БЪЛГАРИЯ от предатели комунисти разделили народа в северозападни югославяни.Обединение на 3-те лъва Мизия, Тракия, Македония и заветите на Левски.

371

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаООООх и тука ли? Аман от тебе бе! Що за маймуни ражда майка България? А това че американците сринаха София със земята в края на ВСВ е абсолютен факт. Както и че пуснаха атомни бомби над Хирошима и Нагасаки. Отмъщението на инката, братче. А ти върви се почеши там дето не те сърби.

370

Анонимен

преди 3 години

"Не Русия, ами САЩ бомбардираха България и избиха с бомби няколко хиляди българи без причина. За благодарност васалите издигнаха в София паметник на американските пилоти които пускаха бомби над българските деца."_____Било е, да, когато като врагове, нашите са ги обстрелвали като прелитали над България към Румъния!И русия ни обявява войни, воюва с нас и ни обстрелва - Добруджа, Добрич, Варна.2СВ също, а сме имали дипломатически отношения до 5.09. - пак ни обявява война и нахлува в България

369

Димо

преди 3 години

Още мъдрият Достоевски го е казал, че Русия е такъв ,,освободител",че освободените много бързо я намразват,защото тя всъщност става поробител!

368

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЛъжеш много за Батенберг. Батенбег е бил щпионка на турците и Англия. Съгласавя се да остане в Турция само и само ако остане цар. И Англия и Турция се съгласяват в замяна да стане цар и на Румелия.

367

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА ти какво очакваш във все още военно положение? и защо да не ги изхранваме те да ни освобождават пък ние да ги държим гладни? След известно време руските войски се оттеглят от България. Никой не ни е окупирал. Поредните *** инсинуации. Имахме княз когото Русия не можа да манипулира и той си отиде. Доста години след това доколкото си спомням си имахме цар немец. какви руснаци, какви пет лева?

366

Анонимен

преди 3 години

Очевидно тьпата п.ка от Кърджали не е против Просия, щом се е качила на Шипка. Тя какво празнува, Райхщадското споразумение или Сан Стефано?

365

Стар

преди 3 години

Русия не била против Съединението ли ??? Александър трети доказва точно обратното! Но нашата история се ,,пише едностранно" ,само от руска гледна точка и до днес руснаците не дават достъп до една страничка от тогавашните архиви.И тяхната мантра как сме,, братя навеки" е насадена и до днес в главите на много хора. А какво казват Левски,Ботев,Раковски,Стамболов,Ив.Вазов цял живот се криеше и изопачаваше ,но написаното остава! Целта винаги е била една-проливите и влиянието!

364

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 416По Берлинския руската армия се изтегля но България няма армия и е васална на Турция и веднага Сърбия и Австрия я нападат. Турция не праща никаква армия и България ще трябва да бъде поделена от Сърбия и Австрия.

363

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 415"САЩ ни освободиах от руско робство и ни донесоха тоалетна хартия и банани!"На всеки донесоха според потребностите и възможностите. На теб явно са за банани и тоалетна хартия.

362

1

преди 3 години

До Анонимен 410"интересите на руската империя доведоха до освобождението ни"Интересите на руската империя доведоха от заробването ни от руснаци вместо от турци, ясно описано в програмните документи на посолството на Русия в Цариград:"И това е мислимо само когато в българското княжество бъде установен най- малкото траен руски протекторат... Да се застави българското Народно събрание да приеме оставката на принц Батенберг и да се обяви България за руски протекторат"

361

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да обясни причината за отсъствието на Радев от парламентарните избори?

360

Анонимен

преди 3 години

"До Анонимен 392Така е - става дума за фактиРуско - Турско война , довела до освобождението на България - факт"_____Но нали знаете, че по договор пише "окупационни войски"...руските!Затова сме били задължени да ги изхранваме и да им плащаме заплати...ние, свободните вече (според вас) българи!Как хем освобождение, хем окупация!Хем не освобождават, хем ни окупират!

359

Анонимен

преди 3 години

САЩ ни освободиах от руско робство и ни донесоха тоалетна хартия и банани!

358

Ефрейтор от запаса

преди 3 години

Със закон трябва да се забрани,заемането на виши държавни служби от шапкари.Живо доказателство-фигуранта.Под фуражка акъл не вирее!

357

До 407

преди 3 години

ХахахахахахахахаааааСлоу даун,слоу дайун...

356

Анонимен

преди 3 години

Не Русия, ами САЩ бомбардираха България и избиха с бомби няколко хиляди българи без причина. За благодарност васалите издигнаха в София паметник на американските пилоти които пускаха бомби над българските деца.