153

Мутафчийски

преди 3 години

Сега ще видите колко много хора ще се изпозаразят!Ама яко ще се изпозаразят!!!

152

Анонимен

преди 3 години

Затова бавят ваксините.Ако започне бързо масово ваксиниране пенсионерите ще излезнат да гласуват за БСП.Затова отвориха всичко сега,за да се заразят толкова,че да затворят една седмица преди изборите и пенсионерите да не гласуват от страх.

151

Анонимен

преди 3 години

не махай маската да не се вижда колко ти е порастнал носа от всичките тези лъжи!!!

150

Анонимен

преди 3 години

Тамън са го пресметнали.След 3 седмици остава една до изборите.Затварят всичко и ще гласуват малко хора от страх да не се заразят.А на влатимащите в момента точно това им трябва за да запазят властта.Ако всичко е отворено ще се гласува масово и ще загубят изборите.ГЕРБ печели от третата вълна.

149

Чоко

преди 3 години

Същите хора от т.н. Щаб, на подобна седянка някъде преди Коледа ни казваха абсолютно същото. Пик на умрелите и заразените две седмици след празниците. Нещо такова да се случи ???? Сега се появяват същите тези нахалници и ни обещават да мрем яко в края на месеца. Защо ли нещо не им се връзвам.

148

Мутафчийски

преди 3 години

Фитнесите са най-опасни, а магазините от веригата Кауфланд са най-безопасни в условията на пандемия! Позиция на института Роберт Кох-Германия!

147

Мутафчийски

преди 3 години

От този момент вече остават три седмици, три дни, три часа, тридесет и три минути, тридесет и три секунди и тидесет и три стотни от началото на третата вълна на третия пик на пандемията! Информация директно от института Роберт Кох-Германия!

146

Анонимен

преди 3 години

До аз 130Споделям мнението Ви.Всичко можеше да се приключи за 3 месеца, но....

145

Анонимен

преди 3 години

Да ти го изпразня в човката, папагал

144

Анонимен

преди 3 години

До Илия С вазилин се отхлупваш,незахлупеният ?

143

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен А БКП $ГЕРБ ,Ковидвампирите ,работи за пълното щастие на юнака Баце с чекмеджетата и пистолет до главата .Мъжкар ! Работи за съжителсво и владичество с ,,моят брат Ердоган ,и Турски поток . Затова... Камъните пада..

142

Анонимен

преди 3 години

Хайде да си подадеш оставката и да изчезнеш завинаги бе противен про стако!

141

Анонимен

преди 3 години

До Стар наборВирус има, но така са наплашили хората, че те приемат всички ограничения вече за нормално.------------------------Аз като гледам никой не е наплашен. Прочети коментарите, само анти ваксъри, путинисти и всякакви палячов*ци. Теори на консипрациите, всеки втори малоум**ник, се изказва със самочувстиет не експерт вирусолог. От ваксината ги е страх (ама не от руската), не от ковид.

140

Илия

преди 3 години

До Стар наборСигурно боли да си толкова захлупен..

139

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145 Ама много лесно е да си Ковидясал и да умираш от страх ,всеки ден ,всяка минута !

138

Анонимен

преди 3 години

Някой съмнява ли се, че повечето конспиратори тука са спонсорирани от БСП? Всичките се кланят на Путин, има и вече промити, които белят след тях. За пореден път тая нещастна партийка действа против интереса на хората. Егати нищожествата

137

Lina

преди 3 години

Ах, Заплашителя той. Как ще стигне до плажа в Гърция , как? Грозно е когато медицински лице е продало така явно мислите и присъствието си. Но - парите са ценна стока, особено днес. Ще твърди , каквото му кажат собствениците му. Особено- трета удобна вълна около изборите , например. На боцъ гоцев и шиша доган не им се дава властта. Ще ползват всеки дипломиран евтин медицински българ, готов да им продава измислиците. Тоя обеща да сме пукндли - ами жива съм след 2 корони.Ще оцелеем.Някои по- бога

136

Анонимен

преди 3 години

Китайците вероятно плащат на този вирус да вилнее ! - ако мислите логично ще Ви стане ясно.

135

Стар набор

преди 3 години

Вирус има, но така са наплашили хората, че те приемат всички ограничения вече за нормално. А че от рак, инфаркт, мозъчен инсулт, диабет и др. умират стотици пъти повече хора по света, защо нямаме страх, защо няма ограничителни мерки ? Помнете, че ако хората по света не се събудят и вдигнат на масови протести, планът на Режисьорите от Световния Елит (мога и да ги изброя) ще ни довърши - без лична собственост, пълен дигитален контрол на личността, свобода само за мултинационалните концерни.

134

Анонимен

преди 3 години

До ФактНАЛИ БИСТРИШКИТЕ ТИГРИ ,БЯХА НАЗНАЧЕНИ ВЪВ ФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ ,ДАЛИ СА ОЩЕ ТАМ ?