33

Анонимен

преди 3 години

До Алексей НахалниЯвно Чичко Паричко нищо друго не може да измисли и/или разчита предимно на наивници с ниски челца.

32

Анонимен

преди 3 години

Нито дума за протестите в Париж срещу новия репресивен полицейски закон, полицията използва палки, сълзотворен газ, струи вода срещу парижани, но демократичните медии мълчат.

31

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тук се започна поредния спор американофили срещу русофили.Няма лошо - в спора се ражда истината, а понякога и един хубав кючек ;)Не скачайте обаче срещу авторката.Все пак и тя на заплата разчита, може би и деца гледа, апартамент изплаща...Свободата Санчо не е като салама.Трудно е от "престижна" професия като журналист да станеш сервитьорка.Майната и на свободата - салама е важен.

30

ЦРУ

преди 3 години

До Патриот...ДАВАТ го ДИРЕКТНО по ютуб ...бе ТЪПЧО....МАНИПУЛАТИВЕН !!! До сега над 1 500 задържани...а в Москва и Питър не са почнали !!!

29

Алексей Нахални

преди 3 години

Само много наивен и *** човек може да се хване на въдицата: В Русия "дикторът" и "тиранът" чичо Путь ще тръгне да ликвидира няой от пишман-опозиционерите с новичок, старичок или друга глупост. Един с писталет със заглушител и туй-то.

28

Анонимен

преди 3 години

Германия го депортира защото откриха, че е антисемит и е имал антисемитски прояви, и за да си нямат неприятности го качиха на самолета и обратно в Русия.

27

ПОЗНАВАЧ

преди 3 години

Участват 300, задържани 500, заподозрени 50 000 000.

26

Деутче Велле

преди 3 години

Не са стотици!Милиони!Милиони задържани!))))

25

Анонимен

преди 3 години

Путин го отрови, прати го в Германия да се лекува и после докато беше в полусъзнание в Германия направи 2-часов филм за "двореца" на Путин.

24

ЦРУ

преди 3 години

КОЧИН-ТА .....ПАК се разпада....както при СССР....пак ще трябва САЩ и НИЕ ...от ЕС да ги спасяваме от гражд. война и КАНИБАЛИЗЪМ !!! ......джуджи....ако е " МАЛКО ПО-ВИСОК ".....ще вземе да се ГРЪМНЕ.....а сега...като при Кадафи или Садам ....

23

Анонимен

преди 3 години

я какви готини физиотерапевти имат - всички болежки минават за 5 минути след масажа с палката... клиентите са на тълпи!

22

Патриот

преди 3 години

Видях снимки и от останалите "протести" в другите руски градове ами по 20-30 човека и към 100 полицая около тях !Поредната западна пропаганда право в кошчето за хибридни отпадъци :)

21

Анонимен

преди 3 години

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО БГ СУБ) ОБНОВЕНА

20

Анонимен

преди 3 години

Снимката е от първия протест, когато "мирно" протестиращите хвърляха камъни по кордона полицаи и после се нахвърлиха срещу тях. Никой не закача протестиращи независимо дали протеста е разрешен или не докато не започнат да буйстват и да проявяват насилие.

19

Коментар

преди 3 години

Сигурно яката са пращяли гендераските меки гръбчета докато милиционерите са им намествали кокалите с палките))))

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15 Що да е Империята на Злото? Какво зло са ти направили? Без руснаците дори няма да имаш ток ,че като спре АЕЦ-а и ти врътнат кранчето и на горивата няма да дойде ни Доналд Тръмп,нито Джо Байдън или пък някой от гей-дружината от Европейският парламент да ти направи ураново гориво.

17

Анонимен

преди 3 години

"В десетки градове на Русия започнаха масови протести в подкрепа на опозиционера Алексей Навални".А в колко десетки градове по-точно и колко участници е имало на масовите протести срещу Путин, забравили са случайно разбира се, да споменат нашите свободни медии угаждачи.

16

House M.D.

преди 3 години

Камелийче, това какъв процент от поданиците на цар Владимир I-ви Путин представлява?

15

Анонимен

преди 3 години

Опти за поредната "цветна" революция, но просто не им се удава. Историята е да се помни и да се вадят поуки, а досега показва, че игра с мечката не бива. Наполеон, мустакатия ариец... Последно Русия стигна до Берлин? Ако продължават така, дали нямя да стане Русия на 2 океана?

14

Анонимен

преди 3 години

Русия през послените 20 години никога не е използвала сълзотворен газ срещу протестиращи. А вчера във Франция, в Париж полицията обгазяваше народа, пръскаше със струи вода и биеше с палки, има достатъчно клипове в нета. И протеста не беше срещу ковид-19 мерките ами срещу новия полицейски закон, но свободните демократични медии и дума не споменават.