205

през 2009 г

преди 3 години

нновото идваше е не можеше да бъде спряно.Станишев вдигна два пъти по 15 процента пенсииш и заплати,но старото си отиде.Те така.Панта рей.

204

Гуфу

преди 3 години

До Анонимен 238Аз пък знам, че познати на мои познати гласуваха за Радев, за ДПС, за ДОСТ срещу заплащане. Да си мерим ли познатите?

203

хахахаха

преди 3 години

никаква работа не върши тоя президент,сега отчита само някаква дейност,всичко това в последния момент ли се прави или разчиташе на вдигнатото си женско юмруче да свали правителството?

202

Неразбрал

преди 3 години

Комунистите само за това мислят- как да набият (убият) и ограбят(вземат имота) на другите,които не са като тях и не мислят,като тях

201

Гуфу

преди 3 години

От както ГЕРБ е политическа партия е имало 14 избора. 4 парламентарни, от които организирани от ГЕРБ -0, спечелени от ГЕРБ-4. 2 президенски, организирани от ГЕРБ-2, спечелени-1. 4 за европейски парламент, организирани от ГЕРБ-1, спечелени-4. 4 местни избори, организирани от ГЕРБ-3, спечелени 4. БСП е организирала 5 избора, и три от служебни кабинети, включително и сегашния президент. Значи ГЕРБ са загубили само когато те организират избори и спечели Радев. Е как сега ще се фалшифецират?

200

До240

преди 3 години

Първо ще изпратим Тиквето на топло,па наесен и ***!

199

Анонимен

преди 3 години

А бе герберски тролчета, попитайте оти толкова много ги е страх шефовете ви от Радев? Тя робота е ясна, Борисов няма как да стане президент. Тая разлика от 50% В ПОЛЗА НА РАДЕВ не може да бъде преодаляна. Мислете за себе си защото след година някой може да ви търси и пита оти така писахте.

198

Анонимен

преди 3 години

Не знам кой крив, кой прав, но знам със сигурност, че мой познати гласуваха за ГЕРБ срещу заплащане на миналите избори.

197

на снимка 6

преди 3 години

на шестата снимка сякаш всеки момент ще я нашамари :))

196

Анонимен

преди 3 години

Много гербеви *** тук, малее, и всички от служебни адреси пишат. Записвайте ги тия адреси. Скоро ще има възмездие.

195

Анонимен

преди 3 години

На фигуранта му набиха каската. Смях голям!!! Кво става, квото ляга.На въпрос от държавния глава какво става с обществената поръчка за покупката на машини за гласуване, Дончев отговори: "Не е редно да коментирам поръчки, в които не съм нито кандидат, нито възложител".

194

Анонимен

преди 3 години

ТОЯ ДА СИ ТРЪГВА ПО БЪРЗО И НИКОГА В ПОЛИТИКАТА- НА НИВОТО Е НА "ЕДНА БАБА КАЗА"....МАНИПУЛАТИВЕН, ЗАГУБИЛ ВРЪЗКА С РЕАЛНОСТТА.

193

Анонимен

преди 3 години

Радев - *** си с мир на село.

192

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 227Ще видим дали са "желания".:))))

191

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Фигуран-та - метежник!!!!!!!!

190

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен223Нещо бъркаш,желанията с действителността!Ама то все пак е простено за плоскодънни гербави ***!

189

Анонимен

преди 3 години

До 216Абе вие като като видите шефа си Фигуран-та да прави изявление веднага заставате в отбранителна поза да го защитавате:)))))). тролска с-***:))))))))))

188

Анонимен

преди 3 години

Този на снимката е митко есемеса нали? фигуранта е много зле със съветници като този и пламен хитлера!

187

СЪЩО КАКТО ТРЪМП!

преди 3 години

Месеци преди датата на изборите Тръмп започна да говори за фалшифициране на изборните резултати от демократите, а веднага след изборите лъсна измамното твърдение на Тръмп за фалшификациите. Съдебните власти в цяла Америка не намериха нита едно доказателство за фалшификации и доказаха, че твърденията на Тръмп са неоснователни. Радев сега е възприел тактиката на Тръмп за непризнаване на изборните резултати у нас. Затова ГЕРБ трябва да организира присъствие на наблюдатели от ЕС в изборния ден.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 221Дойде ли Байдън на власт червен картон за червени пРезденти: Радев, Лукашенко и Путин.