221

Анонимен

преди 3 години

Промишленото производство ще бъде разрушено, образованието провалено, здравеопазването съсипано. Увеличаване на безработицата, бедността и като резултат - социални вълнения. Осъществяване на глобалната цел - преустройване на икономиката на базата на шестия модел (industry 6.0) на производство, основаващ се на наслагване на материал (пример, 3D принтер), а не на отнемане(студена обработка) както е сега, пълна автоматизация и роботизация с мащабно освобождаване на работна ръка и, като следствие, прекрояване на политическата карта на света.

220

Анонимен

преди 3 години

След 30 години западно партньорство, ЕС и НАТО България е първа по смъртност в света и бедна като страна от Третия свят.

219

Анонимен

преди 3 години

ПЪРВО ЩЕ БЪДАТ РАЗБИТИ ЧАСТНИТЕ "АРМИИ" ОТ МУТРИ БЛИЗКИ ДО МУТРАТА.

218

Великов

преди 3 години

Може ли аз да изляза и да застана с лицето и имената си да заявя,че не просто сте некадърни но и изпълняващи геноцид над мен! (вероятно има и други). На 13-ти януари подавам документи пред ТЕЛК. Освидетелстването бе на 13-ти август. Първите мизерни пари с които трябва да оцелея получих в средата на декември. 12 месеца аз бях без една стотинка доход !!! БЕЗ ЕДНА СТОТИНКА! И ако нямах приятели и роднини колко време бих оцелял! Вие не сте некадърни! Престъпни сте Борисов !!!

217

Споко

преди 3 години

На изборите през март ще изгоним комуниста Борисов, и ще си изберем некой капиталист да му дадем власт над живота ни да ни го оправя, няма значение кой, който и да е, всеки друг е по-добър от Борисов и ГЕРБ, всеки друг ще ни оправя. Сега сме свобода и демокрация и можем да си ги менкаме, демокрацията е най-добрата система.

216

Анонимен

преди 3 години

По времето на управлението на БСП България влезе в Европейския съюз и НАТО.

215

Анонимен

преди 3 години

Над 8000 починали! Това отговорност ли е?Или важното е да се осигурят гласоподаватели на принципа. "Аз отварям, те затварят". В България на това му се казва "правене на политика" - не да убедиш и да поведеш, а да пробуташ пиниз.

214

Анонимен

преди 3 години

Да си съюзник с най-силните и развити държави на тоя свят и да ги предадеш заради бълнуванията на шепа комунистически старци хамелеони, заради кефа на няколко азиатски феодалчета от съветски произход... хахахахаима ли по-голяма глупост на тоя свят!!!!!!!!!!!!!

213

Анонимен

преди 3 години

По времето на социализма заплатите бяха горе долу между 180-250 лева. За сравнение 200 лева тогава по покупателна способност се равнява на днешни 5-6 хиляди лева.

212

Анонимен

преди 3 години

Аз излизам и заявявам!!!Бойко ти си крадец и лъжец.Нямаш качества и не си достоен за подобен пост.Ти съсипа всичко , което все още беше останало от държавата.Направи администрацията огромна и неработеща , място за шуробаджанащина. Пълна некомпетентност и корупция.Парите по еврофондове се крадат и проценти отиват в твоето шкафче.Държавните търгове са нагласени и се печелят с комисионни в твоето шкафче.Дотук 30млрд дълг и взе 5млрд за да плащаш до изборите за наша сметка.Държава във фалит

211

Анонимен

преди 3 години

При управлението на БКП и БСП заплатите бяха 10 долара, а пенсиите 5 долара. При Борисов са над 30 пъти по голями . Имате ли нещо в главата , а другари елементарни комунисти-социалисти. Явно не.

210

Анонимен

преди 3 години

Искаме или не, Бойко е най-некадърния премиер на България, злобен, дребнав, стиснат неграмотен.

209

Анонимен

преди 3 години

В герб гледат да те излъжат и окрадат.

208

До 173 истукан

преди 3 години

Ти си много *** увеличава заплатите на администрация доктори и учители преди избори а за бизнеса малък среден нищо не прави а само краде я погледни колко училища бяха закрити се бати Бойко иска да закрие и университети сега получаваш увеличение защото е преди избори а след това ще му искаме а той ще мълчиБорисов долуКакво ти искаш един като застане на власт и там да е до гроб докато умре

207

Анонимен

преди 3 години

Само инспекции, няма празник, няма делник. А накрая- първи по бедност и смъртност вече от години! Има нещо гнило...

206

Съпротива 2021

преди 3 години

Фашунгери, не си правете никаква сметка за задължителна ваксинация !!!! Или вкарвайте и от руската ваксина за желаещите ....щом правите политика от здравето на хората, вие сте някакви индивиди без морал ...и просто сметките ще ви излезнат криви...скоро...

205

Иван

преди 3 години

Аууу, стегна ме корема след двете бирички и врялата супичка........ще се наложи аварийно разтоварване, понеже съм си хахав герберуга.

204

Василев

преди 3 години

Българският олигархичен капитал и българския елит не може да взима самостоятелни решения , с които да отстоява българските национални интереси!За това Борисов *** си с мир, ти си един ву.лгарен пр.остак, който се контролира с компромати!България над всичко и над всеки!Агент Джили Бийн!ЦРУ!!!

203

Иван

преди 3 години

Не ми обръщайте внимание, санитарят излезе от канцеларията и чаткам яко по клавиатурата.

202

Анонимен

преди 3 години

Искаме или не Борисов е най успешния Премиер на България. Злобните и неверни твърдения за него го правят още по желан за още един мандат.