238

Анонимен

преди 3 години

Ама верно в делириум.Може би е принуден, че ония смахнатите пак ще се разпищят.НИКОЙ не им е казвал, че ДНЕС те не са македонци. Ако искат и друго име да си измислят. Но преди 100 години са били българи и това го има във всички архиви не планетата.И сега, за да не се сърдят какво да правим??Да изгорим архивите, щото ги изнервят, що ли?Смахнато племе.

237

Анонимен

преди 3 години

Заев не е виновен. Македонците утрепаха жени и деца, удавиха ги в Охридското езеро с една открадната баржа, докарана през 1942 от България, щото великите и античките по Титовичарско нямаха пари да си вземат една нова. И малкото, скромно паметниче на тия женици и дечица го направиха на сол. Германските фашисти горяха евреи в газовите камери, но никога не счупиха еврейски паметник за това! Виновни са нашите тиквеници. Това трошене трябваше да бъде световен брек нюз 1. Прекъсване на отношенията!

236

Анонимен

преди 3 години

Тоя изпадна в делириум... :D

235

Зайо Байо-македонски

преди 3 години

Аз им показах среден пръст,а па те ми наложиха вето....ТОВА НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО!

234

Анонимен

преди 3 години

Понеже много тук твърдяха, че Заев е пич след онова прословуто негово интервю, нека сега видят, че докато протяга едната ръка за поздрав, другата му е свита на среден пръст.

233

Но пасаран Зайо Байо

преди 3 години

Ще гледаш ЕС през крив македонски макарон!!!!

232

Анонимен

преди 3 години

Макетата не са тръгнали за никъде, мислех си че ще успеят с провокациите си, обаче ние сме дълбоко обидени. Може и да сме виновни за това, но те не искат да са ни братя, даже им прави удоволствие да ни хулят, нашия Кубрат дето го гледа целия свят им показа че са на правия път, жалко :))

231

Зайо Байо-македонски

преди 3 години

Още малко се напъни и ще...ще ...влезеш в ГИНЕС с простотиите си!!!

230

Наблюдател от ООН

преди 3 години

ЩЕ...ще...ще влезете а *** кога...?????Тия дни около Нова година през 22 век! жалък ***!

229

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименхм!...СМ беше и ИЗВЪН НАТО,но по "Вишочайшо усмотрение" НАБЪРЗО я приеха под крилото му!!!За което България КОЗИРУВА без никакви забележки!..Същото ще стане и когато "Ония" решат да приемат СМ и под крилото на ЕС.

228

Анонимен

преди 3 години

От Борисов не може да се очаква но да видим кога някой ще се сети ДА ПОИСКА ОТ СЪРБИЯ ЗАГРАБЕНОТО БЪЛГАРСКО НАСЛЕДСТВО от манастири,църкви и частни домове ,всичко отнесено в Белград и забутано по мазета или обявено за сръбско!Кога??На клетниците скопски БКП им дава огромен документален архив,ако имаха 1% доказателство за бълнуванията си при тяхната наглост да са ни разкатали.Клетниците НЕМАТ НИЩО обаче,ДА ВЪРНАТ ДОКУМЕНТИТЕ,кога ще си ги поискаме?Те са фантасти,оригинали не им трябват.

227

НАТО-МАТО-НАСРАТО

преди 3 години

Ти го пуснеш у дворо ,то ти се вре у спалнята!!! Бахххти ТОЛУПИТЕ!!!

226

Анонимен

преди 3 години

"Заев: Ще влезем в ЕС като македонци, които говорят македонски език"Искаше да каже, че ще влязат като северномакедонци, които говорят на български диалект.

225

Анонимен

преди 3 години

До 242 "Makedonec"Ние може да сме "гадни", но никога не сме били двулични и лицемерни!А понякога и "буклука" си има цена;)

224

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ДА СТАНЕ

223

Анонимен

преди 3 години

ПроСТОТО=Прочети коменара на твоя бъл..воч.А че Борисов е сърбоман две мнения НЕМА.

222

Анонимен

преди 3 години

Добре че са Титодонците, толкова не съм се смял от много време, като бесни кучета са, неграмотни и зли, но най-много се смеем на титодонският български, които се опитват да говорят и сричат, гордост пълна с кафяво щастие : ) сладури, господ да ви помогне, но и карма няма да ви подмине.

221

Анонимен

преди 3 години

Вчера БНТ излъчи филм на тогава работещата в БНТ млада журналистка Милена Милотинова която сега работи в телевизията чиито клипове тука се показват.Македонисттие ГЛЕДАЙТЕ ГО,Само защото са българи!Първият ви химн е Изгрей зора на сВободата и първите ви министри са БЪЛГАРИ по самОсъзнание и искат да са членове на БКП,но гаданата БКП ги дава на Тито.Идват главорези като Лазар Колишев-СКИ докато Лазо треби българи брат му КОЛИШЕВ е депутат в БЪЛГАРСКОТО НС!Сега сте 95% ЛазарКолишевски ИЗР..ДИ!!!

220

ПроСоТо

преди 3 години

гърците постигнаха своето,но наша Тиква със СЛУГИНСКИЯ си манталитет и тотална ЗАВИСИМОСТ,не може да направи нищо друго,освен ДА КОЗИРУВА!Осъзнайте го!..Всякакви ваши УПРАЖНЕНИЯ на темата "СМ" са БЕЗСМИСЛЕНИ,защото РЕШЕНИЕТО НЯМА ДА ЗАВИСИ ОТ ВАШЕТО мнение!!!Осъзнайте го!..."Гледай в корена!"..

219

Анонимен

преди 3 години

Нещо се е объркал. На България решения не и трябват. България за никъде не кандидатства. Ето сега идва нов бюджет на ЕС, нови милиарди от европейските фондове за България, а уж сме били в изолция. Македония нека седят извън ЕС и Заев да продължава да повтаря едно и същи изречение. Само ни разсмива.