128

Анонимен

преди 3 години

Аз пък предлагам американците да получат оборудването за Белене и площадката, а вместо тях да получим една ескадрила от 16бр Ф35 и комплект радари за тях. Иначе бих предложил да ползваме само европейски реактори и военна техника, все пак сме част от ЕС,а не САЩ или Русия.

127

Анонимен

преди 3 години

Логична позиция. АЕЦ Белене застрашава американските тецове. Сега ще видим как ще реагира колониалната администрация.

126

Хийроу Мустафа

преди 3 години

Предлагам българските *** да се откажат от лошата ел.енергия и да минат на екологични свещи и газови лампи!

125

Анонимен

преди 3 години

АЕЦ Белене е проект, неадекватен на сегашните реалности. Белене е замислен за в случай на китайския вариант на развитие на икономиката, а това вече е невъзможно. Да се строи Белене сега, е глупост, по същество икономическо самоубийство.

124

м дааа

преди 3 години

Не бил проблемът втората централа, а покупката на американски реактори. Или да правят втора или нищо.

123

Анонимен

преди 3 години

Белене никога няма да се направи.Гарантирано от ххх.----Просто в памет на Джон Макакейн.

122

Анонимен

преди 3 години

Защо още не са осъдили Орешарски и Р.Овчаров защото купиха реактори без да има сключен договор за строителство. Все едно да си купя двигател на кола и евентуално след години да си взема и купето. Що за безотговорност. И тези реактори струват стотици милиони. Пари на вятъра. Някой трябва да понесе последствията.

121

Василев

преди 3 години

Комунизъм нито капитализъм е възможен без електрификация, това го е прозрял даже и великият Владимир Илич Ленин!Ще го кажа много жестоко, но ако наистина искате да имате независима икономика, трябва да имате и независима енергийна система, тоест вие сте селяни прости и недодялани!Такава вече няма в цял свят, всички ще коленичите в краката на Великият Синедрион, който държи 99,99% отг енергийните ресурси и мощности в света!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

120

Анонимен

преди 3 години

Със бидона командир ще стане едно голямо мазало. Всичко върви натам.

119

Тикволандия

преди 3 години

И друг път съм писал - докато Бойко управлява, АЕЦ Белене няма да се строи. Продажникът си остава продажник, а на ниското магаре всеки се качва.

118

Анонимен

преди 3 години

Чудно ми е как УНГАРИЯ и ТУРЦИЯ строят АЕЦ с руски реактори...----Забрави Финландия, а и Чехия ще почва нова АЕЦ в Дуковани.

117

Анонимен

преди 3 години

На тия дето ми плямпат все за едното време предлагам да си изключат мобилните телефони и кабелната. Да си продадат колите. Да спрат да си купуват всякаква техника. Да си купуват от най-евтините немаркови дрехи. Да си взимат за ядене само кренвирши и салам . По празниците и може и луканка без разни глезотийки които тогава ги е нямало по магазините. Да пътуват в други градове само с влакове. И да видите на година колко много пари ще спестявате. Щото като ползваш повече неща ще плащаш повече пари.

116

Анонимен

преди 3 години

Белене никога няма да се направи.Гарантирано от ххх.

115

Анонимен

преди 3 години

василев дего тоя пазарен принциппрез тия години копуваш иправиш само това което ти наредят това било пазарна икономика - то по лошо от соц икономикатаи такива тиквеници като тебе само надуват зурлите - пазарна икономика що е то яде ли се пие ли се

114

Анонимен

преди 3 години

искат да пробутат американсик реактори...----Такива даже няма. Само в Китай работи една нова централа по краварска технология в Санмен и китайците я копираха вече и направиха свой модел Hualong, който беше пуснат на 27. Ноември.

113

Болярче

преди 3 години

Големият цирк ще настъпи ако започнат да монтират реакторите и се окаже,че руснаците са ни пробутали старо желязо.

112

Анонимен

преди 3 години

като чета коментарите българите си заслужават да ги тровят вече 20 годин с американските въглищни центарли- на луда цена токи да им обясняват какво е пазарна икономика и свободен пазар

111

Анонимен

преди 3 години

Ти от САЩ от предложение ,останахме най бедната държава на балканите и ЕС ,та да стигнем и до техната ваксина )

110

Стар набор

преди 3 години

Чудно ми е как УНГАРИЯ и ТУРЦИЯ строят АЕЦ с руски реактори, явно имат национално отговорни премиери. Аз не вярвам, че може да има някакво "хибридно" решение, това е за замазване на очите. Не ми е ясно САЩ "предлагат" ли само или диктуват, защото до скоро Борисов твърдеше, че АЕЦ Белене ще бъде построен, сега се измени - за кой ли път ?

109

Василев

преди 3 години

Казах ви да работите качестгвено и ефективно, ако искате да оцелеете в глобалния пазарен свят!Какви ползи и какви вреди ще има върху икономиката , ако построим нова ядрена централа с еди колко си мегавата!Всички плюсове и минуси на масата!Плюс и това, че енергийната политика и мощности е част от националната сигурност на една държава!Имаме ли нужда от нова ядрена централа и на каква цена?Икономически обоснована ли е?Най-добрият вариант е , което Бати Бойко предложи на пазарен принцип!Хю!ЦРУ