233

бацо

преди 3 години

Браво на калинките, когато можеха да направят нещо - *** мерките. Сега решиха да правят каквото Мангъра каже - резултата е пак осиране.

232

Анонимен

преди 3 години

Някоя месирка не и ли просветна, че всеки вторник се обявяват данните за понеделник, които включват и случаи от събота и недяля, но заради почивните дни на администрацията в някои лаборатории е подадена в понеделник? Не, че това ме успокоява, но да бъдат коректни и да ни "информитат", а не "впечатляват" с "пикове". ББ го било страх? Хаха! Не, като си искате свободията, ето вия. Когато ви предпази: диктатура, концлагер,свобода на словото и т.н. Знае, че каквото и да направи отново ще е оплют.

231

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Тия дето не вярват, че болестта е опасна, защо не са вече в болниците в Ковид отделенията да помагат като санитари?"Защото си имаме професионални задължения бе, *** дeбилeн

230

Анонимен

преди 3 години

Има ли заразени тука

229

Анонимен

преди 3 години

До 258Веднага ставам доброволец в несъществуващо ковидотделение където се лекуват хора ОТ този вирус, не С този вирус.Не трябва да имат други заболявания, трябва да са болни ОТ коронавирус и ще давам по 12 часови смени, безплатно, без маска.Когато е имало чумна епидемия не са ги писали пневмония С чума, нали?

228

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е, тези които ни лъгаха и мамеха за пандемията какво ще ги правим?Запомнихте ли лудите в обкръжението си които носят маски? Поне се сортирахме и сега знаем кои са страхливите.Как ме е яд, че първата седмица и аз вярвах.

227

Анонимен

преди 3 години

От първия ден на тази пандемия един шоумен и една опозиционна петия я отричат, къде са те сега? Веднъж се беше появил човек, който беше поел отговорност, унижиха го, плюха го, изчезна. Преди плаках те за икономиката, сега плачете за хората (аз винаги бях за тях), то е ясно, че в тази пандемия няма правилно решение, но с обвинения до никъде не може да се стигне. Докато не се осъзнаят повечето, че комфортът им ще бъде жертван и че трябва да се държат като част от общество

226

Анонимен

преди 3 години

Статистиката е голема работа, всичко верно казва. Е, на, сочи Боко да спечели изборите. Аааа, *** нема майтап...

225

До Зозо

преди 3 години

Имаше едо време проучване и според него през 1990 година най-голямите противници на БСП по възраст след най-младите до 25 години, бяха хората между 40 и 55 годишна възраст. Те сега са на 70-85 години. Чии електората измира от Ковид-19?

224

До 252

преди 3 години

Ами...отиди без маска в инфекциозното...провери сам.След това се срещни с родителите си...баби и дядовци...разцелувай ги.

223

ФЕН НА ЛИТЕКС

преди 3 години

След мача на Литекс е така. 😄

222

Анонимен

преди 3 години

На 3 ноември командата на парада ще е - маски доло! ...не, че съм я слагал

221

Кантарчешмеджиев

преди 3 години

Цяло лято когато имаше по 50 000 протестиращи на ден се влачехме с мижавите 180 заразени ,а сега когато що годе се спазват мерките по2200 на ден.Трябва да си най плоско-мозъчния човек на земята ,за да не пороумееш ,че всичко е нагласено,спуснато от Брюксел.И броиките и парите и как да бъдат откраднати .А родните балами тука да припадат от ужас.Пак казвам ковид измамата продължава със страшна сила!вирусът на медийната по-ми-я е още по- страшен и скоро оперираните от мислене ще разберат.

220

Анонимен

преди 3 години

В българия думата 'адекватна' НЕ СЪЩЕСТВУВА!!! Всички са мега неадекватни, особенно правителството, което и да е то,...

219

Анонимен

преди 3 години

И от какво са починали хората?

218

отровна гад

преди 3 години

На ви сега протести и велики въстания!

217

Анонимен

преди 3 години

Много хора бъркат строгите мерки с адекватни мерки. Примерно КПП-тата бяха строга, но неадекватна мярка. Друг пример - сега има изискване за носене на маски на определени места, което е адекватна мярка без да е строга, но изискването не се спазва от всички и затова адекватна мярка ще е осигуряването на реален контрол за носенето на маска.

216

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименТова правителство се е скрило от страх, а "лидерът" и "пуделът" се скриха под претекст, че е болен !!!Отчаян ход, нямат смелост да наложат пак пълна карантина като пролетта, щото тогава ще ги насметат !!!

215

Зозо

преди 3 години

Хахахахааа, до март месец БСП ще загуби % от избирателите си :))))))))))))))))))))))))))))

214

Анонимен

преди 3 години

И при папаята имало скок на заразените. Сега проверяваме козите.