51

Ф.С.В.

преди 3 години

ПРОБЛЕМЪТ Е ДРУГ- 10 ДНИ МВР И МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ!!! ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ- ЯВНО КАТО СА ВИДЯЛИ ЧЕ Е ЖИВ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ ПОСТРАДАЛИЯТ- ТОГАВА ГО КАЗВАТ -АМИ АКО БЕШЕ УМРЯЛ? ИЛИ ДА ИМА ТЕТАНУС И ПАК ДА УМРЕ?? В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ЗАПОВЯДАНО ДА СЕ МЪЛЧИ! ПРАВ БЕШЕ МИЛЕН ЦВЕТКОВ- МАСКИТЕ СА ЗА ДА МЪЛЧИТЕ!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Ако беше използвал законно притежаваният си пистолет за да се защити, щяха да го вкарат в затвора. Но виж, да го заколят няма проблем, сако защото са ***.

49

Анонимен

преди 3 години

Тотално спиране на ВСИЧКИ ПОМОЩИ!Нямаш пари, да си храниш ***! МИ ЩЕ МРЕ ОТ ГЛАД И ТОЛКОЗ!За кражба - отнемане на имущество, на деца и 20 години в затвора!Въоръжени охранилтели, с правото да стрелят всеки, дръзнал да припари в часнта собственостбез разрешение и готово!ТОЧКА!

48

До 50

преди 3 години

До АнонименРомите също са БЪЛГАРИ. Харесва ти или не.И не е въпроса да се прилага закона само в защита на нас- НЕ ромите, а да се прилага РАВНО и ЗА ВСИЧКИ. Няма значение- ром, българин- закона да е равен за всички нас.

47

Анонимен

преди 3 години

Няма етническо напрежение. Всичко с малцинствата е наред. Държавата цъфти.Питайте крал тиква- той ще ви обясни.

46

Анонимен

преди 3 години

Един приятел, военен, едвам не гоуволниха, защото някакви *** бяха крали виалта му на село, а нашия отиде с 5 авера,да си търси отркаднатото. Сега, не казвам, че не е имало няколко шамара, ама ... закона в Бъългария, трбява да е на странта на БЪЛГАРИТЕ!

45

Анонимен

преди 3 години

юдейския глобализъмкюрдите на Турциячаветата на Бьлгарияинструмент за завладяване

44

гошо

преди 3 години

Е затова тоя Борисов трява да се маха и бъде осъден за всички престъпления!За 11 години на уж управление не си мръдна пръста да сложи ромите където им е мястото! Колко хора убиха тия за последните 11 години??? Изнасилваха и убиваха баби, момичета, жени!!!!

43

Анонимен

преди 3 години

A нашето НПО - Българи, за чистя, бяла и свята България, не ни го регистрираха и имаше разследване, срещу няколко от членовете!!!!!

42

Ф.С.В.

преди 3 години

Точно предната статия за нападнатата жена от малолетни индианци бях писал- и разни форумци ме питат -Ти добре ли си (ДАЛИ СИ ПИЯ ХАПЧЕТАТА)?? Ами добре съм!! -ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В БЪЛГАРИЯ!! Това е България!! МВР бие гражданите -а ромите убиват гражданите!! КОЙ ЩЕ ВИ ЖИВЕЕ В ТАКАВА СКАПАНА ДЪРЖАВА??

41

Анонимен

преди 3 години

До българинМачетето е предназначено за сечене на захарна тръстика и всякакъв вид храсталак в жунглата

40

БХК

преди 3 години

И с какво прави удря шамари???

39

Анонимен

преди 3 години

Чаветата са още вьв феодалния строй на развитие.И като такива цялата рода се изселва някьде на по безлюдно.Сами ще пазят тарторите от изселване.

38

1234

преди 3 години

Това обясняв защо юдейския глобализъм насърчава тези нехора. Реално така се унишожава светът на белия човек. Зашо в Япония няма ?

37

Анонимен

преди 3 години

и ко

36

Анонимен

преди 3 години

Решението е всички роми да бъдат пратени в Германия и Швеция. Нека там да ги карат да ходят на училище. Нека там да ги интегрират. Пък след години да ни покажат доклад за постигнатите резултати и успехите на немската интеграция.

35

Анонимен

преди 3 години

И какво, ако забранят НПО-тата? Политиците ще продължават да хрантутят братчедите, защото им трябват при гласуване, още ли не сте го схванали това?

34

Анонимен

преди 3 години

Ами *** ако е дал семки на кварталния то не ли негов човек.

33

Ром'с

преди 3 години

И Откьде в тези Роми "мачете",на момчето нещо му се е привидяло от страх.Как Може да има пистолет и да не стреля...ха,Ако няколко дойдат в къщи и ме нападнат... То стрелям предопредителен във въздуха и след това в нападателите,а преди Това е трябвало на 112 да позвъни преди да излезе.

32

Анонимен

преди 3 години

Така беше и в Брюксел на изслушванията за върховенството на закона. Говореше се за правата на ромите, джендърите, зоофилите и други такива любимци на глобалистите и нпо-тата им.