298

Анонимен

преди 3 години

Време е държавата да се изчисти от всичси олигарси и приближени които се изживяват като" голямата работа"

297

Анонимен

преди 3 години

И защо няма референдум за ВСИЧКИ промени в конституцията?

296

Анонимен

преди 3 години

За чий ни е да сменяме конституцията на първо място????

295

Мехуро

преди 3 години

Ужас. Пълен списък с имената на тези национални предатели.

294

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да простя на Запада, че подкрепя диктатурата в България. Денонощно мрънкат срещу Полша и Унгария, АЛО, България е 10 пъти по-зле, бе! Къв е тоя ЕС, смешници, на Беларус щяли да налагат санкции, а България която е членка на ЕС? Що мълчите, бе? Ааааа, сетих се, защото ГЕРБ е член на ЕНП и Борисоф се гняви с прaсето Меркел.

293

Пян_Гъ

преди 3 години

Протестът е опит на Радев и преследваните от закона да се спасят. БГ има проблеми, но най-големите не са тези, които улицата посочва, което издава, че са демагози. Никой не говори за: подривната дейност на НПО-та, стимули за демографски растеж, стратегическо заселване на българи в пограничните райони, стимулиране на държавотворния етнос на БГ, мерки за задържане на млади специалисти в БГ и привличане на световни учени и т.н. Вместо това - "корупция", "кражби". Общи приказки...

292

Emigrant

преди 3 години

На всички измислени герои дето плашат с терминал 2,да им разясня някои постановки относно новото им евентуално по западно местожителство!Скъпи сънародници,Там накъдето ще се запътите от съответния терминал понятие като кражба на ДДС,далавери с фалшив алкохол,трафик на дрога,фалшиви цигари и т.н.даже не минава и през ум на 95% от населението!Това да лежиш по кръстовища.да подпираш плотовете на баровете на кафета,бири и водки,ЗАБРАВИ!!Бачкане от сутрин до тъмно и пари за ядене и нескъпа квартира!!

291

Mda

преди 3 години

Ако беше наясно щеше да знаеш, че дипломите се вписват в национален регистър.

290

Папилома

преди 3 години

Колежките от ГЕРБ вече не искат да спят с Борисов щото на два пъти са му горили папилома отдолу. Вторият път е било доста дълбоко и след интервенцията му стои леко накриво.Не е ясно кога ще избие пак и труженичките от ГЕРБ вече масово му отказват - заразните папиломи на Борисов не са тайна в структурите на ГЕРБ.

289

Божкоф

преди 3 години

рая-парите свършват, ако до 9 септември не са справите по площадите, край не моя ви плащам повече, хубавот е че палаткаджиите си взеха предвиливо кофите за смет до себе си, за да може да си ровите по кошовете без да се разкарвате като свърши парата.

288

Анонимен

преди 3 години

Поне знам, че с новата Конституция няма махалите да решават кой да ме управлява! Браво!Наивник... Просто ще се раздават повечко от съответните дипломи...

287

Mda

преди 3 години

Поне знам, че с новата Конституция няма махалите да решават кой да ме управлява! Браво!

286

Кметът

преди 3 години

Продажници

285

Анонимен

преди 3 години

Пян_Гъ, толкова му е ясно всичко, че допусна грешки, дето ще му костват не само креслото, ами и партията.Кой "вълк единак" се обгражда с посредствени хора?

284

Някой си

преди 3 години

Г-н Марешки, да не получихте обаждане свише, разбирам от Баце, в което ви е описал какво ще стане, ако не го подкрепите? Не, че не е ясно, ама поне от кумува срама си кажете как са ви притиснали...

283

Анонимен

преди 3 години

Под знамената на партия ГЕРБ, напред към светли бъднини! Кога ще построите паметник на Бащицата? Да има къде да му се покланя народа и да полага цветя.

282

Някой си

преди 3 години

Ще се намерили журналист да пита г-н Марешки как до вчера се кълнеше, че нито един член на партията му няма да подкрепи искането на ГЕРБ, а днес се оказа, че са го подкрепили? Само да не каже, че не е знаел :)

281

Анонимен

преди 3 години

EMIGRANTE, хич те няма горе в главата. Май си забравил, че след Виденов и Гечев, дойдоха Костов командира, крадливия Цар и накрая охранителя на Крадливия цар, които дефакто нанесоха най-големите щети на държавата. Абе, мислете с тези глави.

280

Анонимен

преди 3 години

ахахах видя се кои са мутрите- метежниците, радеф каза мутри вън и мутрите излязохапо площадите

279

свирепи преговори

преди 3 години

казват че преговорите с патрЕотите за конституцията били тежки - Борисов си взел цяла кофа вaзелин и въпреки това излязъл ходейки разкрачен.