672

Нечистоплътен Радев

преди 4 години

Президентството се е размирисало ......

671

Анонимен

преди 4 години

Братята американци скоро ще се откажат и те от бат Бойко...................да знаете...............той си свърши работата, вече е излишен, освен това Тръмп е умен политик, не е като дъртата вещица Килъри Клинтън................да са живи и здрави Путин и Тръмп и Борисов и Ердоган ще паднат и двамата!!!!

670

До 722

преди 4 години

Защо не харесваме РР?Конюктурно издиган,сменящ длъжности през година две,за 29 г служба има 1400 часа нальот,а го лансират като космически ас.Спрениразследвания за доставки за ВВС,Деса,решенията за грипените.Властолюбивегоцентрик,солдафон нетърпящ възражение.Образован,но говори зле,накъсано,на срички.Не спазва Конституцията-обвинява без съд и присъда,което е клевета.Разединява народа,като подклажда бунтове,уронва държавността.Ти какво казваш,за какво да го харесваме?

669

Анонимен

преди 4 години

БГ - народ иска оставка на кабинета на ГЕРБ, ББ и Каскета, дето се прави на главен прокурор....................да...............честните българи това искаме.................мафията си иска ГЕРБ и ДПС!!!!

668

ЦРУ

преди 4 години

До До Анонимен 733.....УТРЕ ГЕШЕВ ще направе изявление ...и ще пойска НС да гласума ИМПИЙЧМЪНТ на Р.Р. !!!!!!!!! ЗАЩОТО има данни в СРС-та за ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!!!А и заради призиви за БУНТ и ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ ..ЩЕ ИСКА за Р.Р. ..ДВЕ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ !!!! Също и за съветника му МИЛУШЕВ ...получил документи от Р.Р. ...със грифт СТ.СЕКР. ...от ДАНС ..и услужливо ги показал на " РУСКИТЕ ДРУГАРИ ".....АБСОЛЮТНА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ! Р.Р. го знае и затова е тази ДИВА ЯРОСТ с-у ГЕШЕВ ! НЯМА ПРОШКА

667

БСП игрички

преди 4 години

Крадеца - Фигурант Радев вика дръжте крадеца

666

Руски слуга

преди 4 години

Радеф, как да ти дадем да правиш служебно правителство като си на служба и в друга държава!

665

Анонимен

преди 4 години

Единствено Румен Радев и Волен Сидеров не се продадоха на управляващата герберска мафия..................големи политици.................и двамата!!!!!

664

по-далече от Русия

преди 4 години

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

663

Анонимен

преди 4 години

В една нормална държава т.н. пРецедент и резидент отдавна щеше да търка наровете в следствения арест с обвинения за национално предателство. Слуга на чужда сила, подпалвач на гражданска война и подстрекател на размирици и комисионер.

662

Анонимен

преди 4 години

Оставка на ББ и Каскета.............немедленно и незабавно!!!!

661

СПРАВЕДЛИВОСТ!

преди 4 години

Утре е ден, когато всеки нарушил закона ще отговаря малко по-късно за делта си, когато започнат заседанията на Военния трибунал...

660

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази България и Русия и двамата президенти.............Радев и Путин!!!!

659

Подкепа

преди 4 години

Народа на България е на едно мнение с президента си. ББ и прокурора са нежелани. Застанали са като магаре на мост, а моста се тресе. Няма да ги бъде.

658

умрук

преди 4 години

Умрук, как не те е срам. В 20.15 часа пред община Варна имаше трима пияни, двама дрогирани и 2 ибани на които се носи храна и напитки с висок градус. ТЕЗИ ли 10 *** определят дневния ред на град с 350 000 жители. 10 купени протестъри от черепи и недоказани политици са блокирали центъра и полиция ги охранява с моите и вашите пари. Хаджигенов да ходи по свещените места, Бабикян в Армения, Минеков да ходи да прави ФР любов. Оставете нещата да се случат с честни редовни избори г-н Фигурка.

657

Анонимен

преди 4 години

Президента Румен Радев.........един честен човек и летец или Борисов...........бивш мафиот от СИК и собственик на нощни шкафчета с кюлчета злато и евробанкноти.............изберете сами, селяни прости!!!!

656

Анонимен

преди 4 години

Гласуваш за ГЕРБ, управлява те Ахмед Доган - бивш терорист , настоящ мафиот и олигарх!!!!Собственик на ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове!!!+ Дебелян Пеевски - Шиши...............дебелата свина!Добър вечер, селяни прости!!!!!

655

Мунчо Радеф

преди 4 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

654

До Анонимен 733

преди 4 години

И защо според теб президента трябва да подкрепя управляващата крадлива шайка от ГЕРБ????

653

Поразително

преди 4 години

Радев поразително прилича на Ал Бънди !Но може би даже Ал Бънди е с по-голям интелект от него.