48

Анонимен

преди 3 години

Тоз не вижда ли какво става в САЩ, абе тия не следят ли световните събития, как я управляват таз държава ?

47

Анонимен

преди 3 години

От Шипка в Калофер и пак на диванчето!Това ако не е апатия на най скъпо платения....

46

Зозо

преди 3 години

Абе защо руския *** само си издекламира думичките и се скрива веднага? Няма въпроси от журналисти, камо ли отговори :)))))))))))))))))))))))) Щото ще му дърпат ушичките на Позитано :)))))))))))))))))))))))

45

Хайде

преди 3 години

Плувай надолу бе щам червен !

44

Румбата льотчика

преди 3 години

Ба, той и за наздравица не става. Хората са се събрали, веселят се, хапват, пийват, а той им обяснява колко са зле :))))

43

Анонимен

преди 3 години

Ала-бала-портокала!

42

ля ля

преди 3 години

спомен като бях дете че сирените виеха поне 2 минути а сега само 5 свирения - нямаше и минута!!!пести от ток управата!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Тоз горкия още не разбра, че единствената му работа е да вдига наздравица на нова година по БНТ...

40

Пиночет

преди 3 години

Тоя радев и онзи мангъров дето яко му хлопа дъската се опитаха да предизвикат масова епидемия и хаос в България. Идеята беше да кажат че правителството не се справя и да завземат властта. Е, щяха да пожертват живота на няколко хиляди българи, ама какво значи това за червените... Те за Чернобил се опитаха да скрият истината...Ама не им сработи плана. Затова този жалkap сега излиза и плюе наред.

39

Анонимен

преди 3 години

Радев е лъч надежда!

38

А кои сте вие

преди 3 години

Егати комсомолския заучен стил !

37

баба мара

преди 3 години

чест и достоинство това са непонятни категории в българия след писанията наБожков правителството трябваше отдавна да си е подало оставката да ама неето защо трябва да се гласува за да не могат платените гласове да ни държат вблатото

36

Анонимен

преди 3 години

Радев единствен мисли за българинът, но той нали е овца или мисирка няма способността да разсъждава, върви след овчарят си и "пасе" кротко простотия ! Дови и да е лицемерен /което не ми се вярва/ Радев пак е прав ! Да живееш като скот и да вярваш на измамници,че ще те "оправят" е повече от ***'лоумие, България е на 111 место по свобода на словото, само това показва, че се живее в развит социализъм останал от времето на Тошо,благодарение на неговият пъдар, измамник и бандит вождът от Банкя-Бойко !

35

деа знам

преди 3 години

Ама тоя като приказва все едно слушам за нивото на Дунава!

34

Миньорче

преди 3 години

Мъка другари мъка ! Радев кога ще изгрее пусто слънце и на нашата улица ? Май с такива толупи като теб и *** никога !

33

Прав си

преди 3 години

То физиономията ти е апатична

32

FASHT CIVIL WAR

преди 3 години

nishto ne se e promenilo ot 600 i neznam koq si veche zabravih koga e suzdaden be ge kenefa a i ne me interesuva... syshtitetete bezlicghnii KRIFII groznii mutri syshtitete oLigofreni bez kapka promqna kym neshto po hubavo.. pylna skryn sorrow

31

Анонимен

преди 3 години

До Alex2Ами вие колко завода и бизнеса смазахте и закрихте,откакто сте на власт,колко хора умираха като мухи,откакто сте на власт?Най-големия завод на Балканския полуостров за качествен алкохол от плодове,а не от химии унищожихте и сега продавате химии!И колко още други неща и работни места!

30

Анонимен

преди 3 години

Ще приемете искате или не, че зад Радев стоят много симпатизанти, хора като вас, но немислещи като вас. Даже се радвам, че не го харесвате - хора с такава ниска култура, можещи да бълват и разбират само цинизми , с ниска култура и примитивен манталитет от сърце ги подарявам на джипкаджията.

29

1876

преди 3 години

Добре че герои като Ботев, Левски и Хаджи Димитър не са били като този мадъфакър. Няма дори морално право да застава до образите им. Жалка червена руска подлага.