416

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаАми като лъже ,осъдете я!Или не смеете.

415

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаТонка,със съсипването на червените бизнесмени,съсипахте и работни места и хляб за населението на България,а Веселина Томова пише,че и парите,които сте взели от тези бизнесмени са заминали за ЦРУ.Нали и следите сайта,кажете лъже ли Томова или не лъже?

414

Тонката

преди 4 години

до 446 Бабикянски истории не четем:):):)Афери,мафери,Информиран,неинформиран НЕ:):):)Там лъжат повече и от Корнелия Нинова:):):)

413

aaa

преди 4 години

На този долен лъжец и крадец на снимката и на шайката криминални престъпници около него мястото им е в затвора за дълго и продължително време ...

412

Анонимен

преди 4 години

да наричаш лидери на други държави бабаити??? мале мале

411

Тонката

преди 4 години

за мен останаха само костилките на фурмите

410

интернет

преди 4 години

Форума KAKВО ПИШЕТЕ ТУКА САМО,СПАСЕНИЕТО Е САМО ЕДНО ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА.САМО СЕ ГОВОРИ И ДРАНКА.ЛЕВСКИ ГО КАЗАЛ ДЕЛА ТРЯБВАТ.ГЕРБ си прави каквото иска.Държи парите и точка.Хурналисти го галят по шкембето по телевизията същоколко е велик вожда.С.Трифонов чалгаря се опитава нещо ама нищо.

409

Бабаита

преди 4 години

Бойче, колко теста на глава от населението сме направили? Защо ми се чини, че по този показател сме на последно място в ЕС и дори след Северна Македония? Нещо май ни убягва в статистиката и дано да бъркам, че иначе ще имаме и недостиг на чували както сега имане недостиг нас маски и тестове.

408

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаА чете ли статията на Веселина Томова от Афера,където пише,че сте смазали червените бизнесмени,за да им вземете парите и ги дадете на една служба от чужда неевропейска държава?Вярно ли е това?

407

Мунчо

преди 4 години

Вечна Слава на Спасителя на Българския Народ- Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов- Новия Христос, Слънце на Нацията, Титан на мисълта N: 1, Футболист N: 1, Епидемиолог N: 1, Художник N: 1, Ръководител, на Когото всички световни лидери завиждат за безмерните Му постижения! От *** от партия ГЕРБ- платен ***!

406

Тонката

преди 4 години

Забравих да добавя,че Бойко с помощта на Гешев натика у кауша почти всички Червени олигарси(крадци):):):)Миню,Вълчо(Ветко)Коко Банев,на Черепа жена му(докато си дойде тя ще лежи)ще има и още:):):)

405

Анонимен

преди 4 години

Тодор Живков никога не се е правил на толкова велик и винаги казваше НИЕ, тая бивша мутра комунист си внушава, че ки говори с Господ...Хора, вразумете се, управлява ни психар !!!

404

Реалист

преди 4 години

На 10 април се закри набързо построената военна болница в Сиатъл, нямало болни.

403

ф

преди 4 години

Някой задава ли си въпроса за какво сме му живи на тоя тундьо ??Да ни работи, да ни дои ли, за какво?Ако схемата е наистина с цел управление на хората, то определено не е ясно дали е по-добре да си жив.

402

Даскала

преди 4 години

Не бързай да се фукаш "лидер" Борисов!Още нищо не си постигнал , даже въпреки нещастните ти драстични мерки, нещата с всеки ден се влошават!Какъв си перко наумов , надуваш се като пуяк , а накрая ще кудкудякаш като кокошка , че Нинова объркала борбата с вируса!Знаем те , колко пари чиниш!

401

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 438Хайде стига цифри, извадени от контекста. За колко време случаите в САЩ нарастнаха от 700 (колкото имаме тук в момента) до днешните 600 000? Ще ти подскажа. На 10-ти март имаха 708 случая.

400

Анонимен

преди 4 години

...........използване на насилие и държавната машина върху хората,подслушване,следене на хора,в буквалния смисъл следят и преследват хора,не само чрез подслушване.Това вече ми намирисва на нещо повече от обикновена власт,намирисва на диктатура.

399

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаТонка,всичко е вярно ,което си написал,аз също мисля,че ГЕРБ не е толкова лоша партия, но имат и много негативи,като концентрацията само и единствени върху себе си, не вслушване в хора ,които не са в ГЕРБ или неподпомагане на хора ,които не са от ГЕРБ,смазване на хора,които не са от ГЕРБ,но те също са български граждани,да не говоря и за друго,че много хора си отидоха,разбира се,не само по вина на ГЕРБ, използване на насилие и държавната машина върху хората,подслушване,следене на хор

398

Анонимен

преди 4 години

Сега остава да почнем да шием и чували и да ги изнасяме

397

Анонимен

преди 4 години

Айде стига селски популизъм бе бате гойко. Всяка година в Бг грипа убива по 1000-1200 души, официална статистика. В света умират 250000-500000. Стига сте плашили хората и крали парите само.