423

Bad Company

преди 4 години

Тоя *** се опита да промени геополитиката на България и да ни прати в Азия. Това за Деска е майтап работа. Тепърва ще излизат факти за "службата " му в полза на Путин.

422

Хан Крум

преди 4 години

Всички очакваме Конституционния съд и г-н Гешев да си свършат работата и това недоразумение назначено от Решетката да бъде подведено под отговорност за всички престъпления които е извършил.Смелост г-н Гешев. Ние сме с вас. Импийчмънт за фелд.фе.бел Грипенов и Деса

421

Анонимен

преди 4 години

И в какво точно го обвиняват? Говорил разни работи.А пък, че ГешеФ наруши конституцията...нищо :)

420

Юначен ГЗ

преди 4 години

Ама вие да не си мислите, че назначението на Деса е повода Геша да пита Конституционния съд, колко и за какво може да разследва Резидента. Това му е най-малкото престъпление.Има още записи, за които обвиненията ще са по-сериозни,..с потенциал за импичмът на дънака! Тръгнал Румения ...с гол ГЗ големи буйове да мачка. Ша му изкъртят ауспухът!

419

Хан Крум

преди 4 години

Леле - развилнелият се и самозабравил се фелд.фе.бел ще ме разплаче още малко. Кагато си назначавал любовницата си на две длъжности да ***/освен други работи / от парите ни и си купувал апартаменти на безценица, как искаш да ти повярваме. Колко хора си подадоха мъжки оставките за къде къде по дребни неща но не и ти. Ти си закоравял комунист, без чест и достойнство - срам за пагона. Във нормална страна щяха да те изгонят с камъни и тоя впрегнал цялата държ. машина да му защитава за.д..ника.

418

загрижено

преди 4 години

Всъщност ние имаме ли президент?Той заедно с последната му съпруга е по-популярен в жълтите издания от чалгаджийките.Те са с къде по-устойчиви морални устои.Моля чалгаджийките и да ме извинят за това че си позволявам да ги сравнявам с господина Радев

417

Чебурашка

преди 4 години

У родлив е единствено морала на съществото, което се прави на държавен глава.

416

До Ю Кортес

преди 4 години

Такава беше схемата при комунистите.Спомняте ли си че имаше една актриса която получила апартамент от бай Тошо защото ходела да пие кафе с него. Нищо лошо, била му е на сърце, но той е раздавал обществено имущество. Бежду другото бай Тошо влезе в затвора за това деание.Аз очаквам прокуратурата да прояви мъжество и да действа по същия начин и с въпросния Радев.

415

Престолът на Хана

преди 4 години

Престолът на хана има магически качества.Когато Хана седне в него: той става безпристрастен той забравя за своите предпочитания и се води от благото на народаВсеки хан знае, че ако започне да показва предпочитание, ще възникне раздор всред народа.А раздора всред народа е добре дошъл за ромеите.

414

Ю кортес

преди 4 години

Кое му е семейството.Това което е лъгал и изоставил или назначената любовница на два щата и платена квартира за *** в работно време.само че за наша сметка,с наши пари

413

льль

преди 4 години

Един ден и измислената партия на простаци и калинки ще отиде на бунището. Ще потъне в забвение. Тези селски изцепки няма да си ги спомнят внуците ни. Цяло едно изтрито десетилетие има. Няма да си го спомнят, само глупости в него.

412

Николай

преди 4 години

Това президентство ще остане в историята белязано от празни обещания, приказки, оправдания. На практика пълно пренебрежение към закона.Радев беше отсвирен още преди две години в Русия. Путин го игнорира демонстративно. Никъде не го канят. Пълна изолация.

411

Анонимен

преди 4 години

Руското *** явно е много притеснено.

410

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 428 тук вече я объркаха тия от гербокрадливата пасмина!заръките на пожарникарчето сега да се почне с Президента ,няма да минат и ръждивата маша гешев напразно се пъне да смуче от пръстите си глупости и лъжи! В тая скапана държава опоскана от крадците по върховете всичко е лъжа!Лъжа е че образованието ,лъжа е икономиката ,лъжа и мизерия е животът на целия народ!

409

Бау

преди 4 години

Притеснителното е, че веднъж като правил бели, пак може да ги направи.

408

Filip

преди 4 години

На крив.... т.е. За *** уродлово му се струва... абе кагебейска му работа, той все прав... пък то?

407

Анонимен

преди 4 години

До ПатриотСтрапончо?

406

Анонимен

преди 4 години

Има записи и да мляскаш... все тая

405

Анонимен

преди 4 години

До Патриот425 Смени си памперса Пишман патриоте :)

404

Анонимен

преди 4 години

Какъв морал очаквате от комунист? Той си е ***.Назначил си любовницата на сладка и високоплатена служба, дал и апартамент. А сега като го подгониха крие документите.