19

Анонимен

преди 4 години

Защо трябваше да се гаври със Станишев, като пробутва бившата му любовница, която не става за нищо? Кой спечели от това?!

18

Анонимен

преди 4 години

Със Злоба, Завист и Злопаметност русофилската Мафия може деветосептемврийски преврат да направи, но не и избори да спечели !

17

Анонимен

преди 4 години

*** е тотално дезориентирана.

16

баба мара

преди 4 години

елена изяде главата на нинова ако продължават така губят и местните избориписна ни от простотии над 4 милиона не гласувахме заради вашите изпълнения

15

Анонимен

преди 4 години

Тези които твърдят, че БСП са ГЕРБ, сега може са проумеят разликата - докато едните си остават върли русофили-чекисти, то другите само са членували в партията, за оцелеят както и целокупния български Народ !

14

Не и е за първи път

преди 4 години

Нинова се излага постоянно .......

13

Анонимен

преди 4 години

Другари-искам да се ръфате като булдоци под килим.Много се кефя на изпохапани до смърт ***. Нема само вие да ръфате народа...Дерзайте...

12

Православен

преди 4 години

Жалко за Нинова, опита се да е истинска опозиция на диктатора Борисов, но вътрешния Герб в Бсп , начело със Станишев и Гергов я бламира. До 10 години ще сме официален санжак на Турция

11

:)

преди 4 години

Боко Тиквето през Гергов и Станишев се опитва да си осигури беззъба "опозиция" с която да делят плачката и всички да са доволни - Тиквата, Доган, старите муцуни в БСП, смешните патриотчета и т.н.

10

Партиен член

преди 4 години

Вай завалла - ами сега накъде другарице Нинова ?! Каква я мислехме,а каква стана ?! Не могат да те разбират другарите ти - защо ли така се получи ?! Ама нищо - ти си карай смело и смахнато напред,докато останеш съвсем сама :)))

9

Анонимен

преди 4 години

Точно пък Станишката да е главен критик?!Бойко го би със 100 на 0 и не си подаваше оставката.

8

Анонимен

преди 4 години

Никога не бих гласувал за БСП (или за някоя от сегашните партии в Парламента), моят избор е Демократична България. Но според мен Корнелия е слаб лидер, но не е способна на кой знае какви задкулисни игри. Докато Станишев е способен на доста повече, помним управлението му каква наглост беше, която може да се сравни само с управлението на ГЕРБ.

7

V

преди 4 години

БСП и герб нямат място в политиката на България . Всички казват че нямало заварчици и работници ,а те пращат на милионерски хранилки дебели лилита .И за колко душмана е работило дебелото лили та да не си вземе последната заплата ??? ОТ КЪДЕ СЕ КЪСА ВРЪЗКАТА В ЦЕННОСТИТЕ НА БСП И ГЕРБ СПРЯМО ЦЕННОСТИТЕ НА НАРОДА ??? Защо това са два паралелни свята ??? От едната страна на педистал е работника от марсианската страна дебелите лилита ??? Нормална партия трябва да вкарва само работници в парламентите

6

Анонимен

преди 4 години

Да сега Нинова им е виновна!?Червеният олигарх Гергов търси удобни случаи да и отмъсти и сега си изживява на голам партиец!А старите номенкратури Пирински,Станишев е ясно.Нинова не ги ще и те намериха удобният момент да я захапят.Пазчистване на сметки!!!Това е очевадно!!!Не ви е виновна Нинова!

5

на ко ми са праат

преди 4 години

Дърти ***!

4

Анонимен

преди 4 години

Важното е, че Йончева, Христов и Станишката ще папат еклери в Брюксел, кво им пука на тях за чеверме социалистите в Бг

3

Анонимен

преди 4 години

тази е за махане,ако сложат начело съпругът на Мая Манолова ще имат повече позитиви,но комунистите са били винаги милионери така ,че пак някое милионерче ще изтипосат.

2

Анонимен

преди 4 години

Всички стари, компрометирани партийни кадри от БСП сега прехвърлят вината на председателя. Председателят им каза, че те приемат вината за загуба, ако подкрепят техните стари, компрометирани кадри като Станишев. Или да приемат вината за загубата, или да се извинят за включването на Станишев.

1

Анонимен

преди 4 години

Веднъж социалист - завинаги лузер!