27

Анонимен

преди 5 години

В социалните мрежи се върти една снимка от секция в Симитли, където от 385 гласа, ГЕРБ взема 378, т.е. почти 100%, което сами се сещате само в кои времена ставаше...Няма в света диктатор паднал с избори, и Боко няма да е първия

26

Анонимен

преди 5 години

Юни и юли Борисов твърдо се е заканил и ще изчисти ГЕРБ от стотици хора от партията за който има съмнения за корупция. Това е натиск от външните ни партньори, а и той добре усеща, че нарада е отвратен. Ще си отидат още министри и заместници, десетина депутати, няколко кмета и дори и облагодетелствали се общински съветници.

25

Анонимен

преди 5 години

Не гледайте мен и съселя, тиквата и пъпеша.

24

Василев

преди 5 години

Българският народ не иска да бъде управляван от корумпирана шуро-баджанашка селско-просташка администрация и за това на изборите излязоха много малко хора да гласуват!Да не говорим за купения вот и списъците с умрелите, които вдигнаха процентите избиратели!!!Ако се види реалната картина колко са гласували на изборите, тогава може да стане нова нежна революция!!!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Кери Джоунс!ЦРУ!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Не съм от ГЕРБ, но г-жо Нинова сънувате проблеми в тази партия и при вас ги няма само разигравате театър отдавна се знае - младите яре..та на ко..му..ни..с..тите гласуват за ГЕРБ , старите за БСП всичко е натъкмено уж ,че има някаква борба на идеи ,така се опитвате да излъжете ЕС все едно ,че тук има демокрация ,но Брекзита и Тръмп не можахте да излъжете , Англия умишлено протака ,за да си вкара подходящите хора в европаламента и да започне противопоставяне на путинизацията на ЕС

22

Анонимен

преди 5 години

Цветанов има от какво да се притеснява, защото знае кирливите ризи на Буйко.

21

Анонимен

преди 5 години

Наистина нашия народ е много мъдър. Никога не дава доверие на крадци като Нинова. БСП не знае какъв погром ги очаква на есен при местните избори, ако знаят ще се самоубият .

20

Анонимен

преди 5 години

По соца денонощно се говореше за производство,износ,петилетни планове,работни бригади,заводи.Сега се говори само за партии и политици.Какво толкова произвеждат тия политици.Другите новини за за далавери,присвояване катастрофи и убииства.

19

Василев

преди 5 години

БСП не са на власт и не разпределят европейските фондове, обществени поръчки от бюджета, но имат и местни кметове и общински съветници!!!За това е важно какво става в БСП и ГЕРБ, това са партии от миналото и на миналото!Важното е, че ГЕРБ създадоха герберската корумпирана шуро-баджанашка селско-просташка държавна администрация!!!Бойко Борисов и Корнелия Нинова , трябва да подадат оставка и да не си показват нас.ра.ните корумпирани м.утри!!!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Корнелия Нинова е лицето, което дръпна БСП напред. Разни умотворци като Пирински, Мерджанов, Михов, даже Янаки Стоилов си остават в рамките на партийното говорене и никога не са излизали за какъвто и да е проблем сред хората. Авторитет имат хора на реалното действие. Пък може и понякога да е не най-удачното.

17

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ мафията в БСП ще премахне Нинова защото и пречи.

16

Анонимен

преди 5 години

Баце муле да върже ще размаже всеки изправил се срещу него.

15

Анонимен

преди 5 години

"Аз имам програма и визия как да се развива БСП и България." оп, сопри се моме, видехме ти и програмата и визията, а и развитието! е не, мерси!!! има ли по голям цинизъм от комунистическия - да си подадеш оставката и после да се кандидатираш отново за същия пост, колко трябва да си нагъл и безочлив за такова действие?!

14

Гошо...Тъпото

преди 5 години

На Бибитко е по...сложна,защото няма с кой да замени Цв.Цв..Не се кахърете за БСП;чакат...крушата да презрее и сама да...падне,което е в ход.

13

Анонимен

преди 5 години

Хората не вярват на БСП, защото те са втори ГЕРП и правят коалиции с ДПС и НДСВ така както ГЕП със СДС. Избирателите искат БКП , а БСП ги отвращава за купени политици и предатели хоито работят за ГЕРП или за СДС. Примери колкото щеш от Станишев, Близнашки, Орешарски, Герджиков и др. бивши седесари, костовисти или царисти.

12

Пепа

преди 5 години

*** тва сериозно ли?

11

анонимен

преди 5 години

Нинова, гледай си твоята кочинка, а пророчествата ги остави на Нострадамус! Ако беше пророк, щеше да предвидиш загубата на тези избори! Айде се кротни, че омръзна на хората!

10

Охобохо

преди 5 години

ЦЦ ще си направи партия.Сега ББ каза,че от корен ще чисти хората на ЦЦ,подгони с прокурор някои кметове и започна разцепление в ГЕРБ.Войната е обявена край с ГЕРБ!

9

Анонимен

преди 5 години

Ако може даже да се избиете до един.Ще бъде чудесно за България,защото много търтеи ще отпаднат от хранилката.

8

BROWN POWER GERMANY

преди 5 години

Не си давай оставката всички знаят че изборите са фалшиви и не ходят да гласуват. Тиквите до поемат отговорност и ЕНП.