9

Ф.С.В.

преди 5 години

Искам всичко да се вдигне двойно- И ток и бензин и данъци и храна! И всички да събират капачки за да си купуват линейки!! Това заслужава този народ !!!Намалете и заплатите - МРЗ е много голяма за БГ Бизнеса- !! И угодете на БГ бизнеса който иска да не плаща първите 3 дни болничен - Той иска и държавата да не го плаща ! БРАВО! И забранете емиграцията- Затворете летищата и обвържете с договори студентите за 20 г напред- И в Армията да е задължителна 3 г както беше в ВМФ! А пенсиите ги спрете!!

8

дали е време

преди 5 години

Ако сега някой създаде крайно лява"Комунистическа партия Пеккин" с подкрепата на ККП ще удари 6-ица от тотото,има гарантирани 25-35%!

7

Анонимен

преди 5 години

Аз съм оптимист за 2021 защото тогава Йончева няма да е замесена в изборите .Очевидно е отвращението на хората от нея и бившия й любовник .

6

Анонимен

преди 5 години

Първо - абсолютно вярно, че БСП проспа една готова победа, ужасно некадърен трябва да си за да го сториш това, асвен ако не е нарочно.Второ - я ми обяснете как ГЕРБ е победител след като има 5 евродепутата при 6 в приключващия мандат. 5 защото шестия го подариха на СДС.Трето - победители са хората на Радан Кънев.

5

Анонимен

преди 5 години

Накратко - не! Чичковците тренирано си постигнаха и обявиха правилния резултат! Грешките не са определящи, а класата! Какви грешки допусна Кубрат, когато Кличко го събори! Просто нормално! Не може дъртият престарял крадец да е по добър в занаята от млад и пъргав гангстер! Нозете не го държат, окьорвял и ослепял, забравя къде отива, пампера му не е сменяван 3 месеца! Закривай!

4

Анонимен

преди 5 години

Тази куха лейка не схваща едно. Хората не са доволни, но няма с какво да сменят това което е в момента. Вървим бавно, но все пак вървим наред. За разлика от някои, дето за година ни върнаха години назад. Иначе ниската избирателна активност е в полза на БСП с твърдия й електорат и една партия, дето е основния куповач на гласове. А и агресивния тон показава слабост и не може може да прикрие миналото им, *** идеи и това, че те не са по-малко корумпирани или крадливи от управляващите.

3

стига бе

преди 5 години

Кои хора харесват това статукво и колко са тия хора???

2

Православен

преди 5 години

Станишев и Гергов си свършиха работата, отделно БСП води пасивна кампания за да не направят пак някоя грешка като с дядовците. Елена определено не става за острие, трябваше Иво Христов но другия да пуснат начело и щяха да бият мутрата!

1

Анонимен

преди 5 години

Борисов към Цветанов, който се е затворил в апартамента с асансьора:- Цецо, излизай, народът ни е ПРОСТил.