37

Анонимен

преди 5 години

до 36,шегата настрана, но пораженията на сибирците са за трилиони долари, ако не беше руското робство сега тука щеше да е като Швейцария и щяхме да сме около 9-10 млн. население, а не като сега 6 млн.

36

Фрау

преди 5 години

Рече,че като си върнат дълговете може да обсъдят въпроса.Ама ,а дано ама надали!

35

Анонимен

преди 5 години

Светата троица на тарикатите гърци,евреи и арменци.

34

привет от Германия

преди 5 години

До докогаТурция докога ще се ослушва за 5 века кланета и ислямизация? От 100 години има договор за изплащане на репарации!.......................Турция няма договор да плаща репарации на България , а има договор да плаща на Русия ! Към Русия си е изплатила задълженията ! Към България Турция има договор да обезщети собствениците на имоти в размер на около 10 милиарда долара ! Турция и до ден днешен чака някой наследник да покаже запазена тапия / документ / ! Без документи няма обезщетения !

33

Анонимен

преди 5 години

Това е като да те карат да плащаш за престъпление извършено от дядо ти преди 70 години.

32

Анонимен

преди 5 години

Ние искаме 500 милиарда, защото Съветския съюз ни е окупирал не 5 ами почти 50 години. Путин, давай милиардите!

31

АнонимеН

преди 5 години

В ГЪРЦИЯ СА НА ПРИНЦИПА АКО МИНЕ НОМЕРА МИНЕ :D2 ПЪТИ ГЕРМАНИЯ ОПРОЩАВА ПО 100 МИЛИАРДА НА ГЪРЦИЯ И НАКРАЯ ИМ ДАДЕ И НОВИ ЗАЕМИ ДА СИ ПЛАЩАТ СТАРИТЕ!АКО НЕ БЕШЕ МЕРКЕЛ ДА СА ФАЛИРАЛИ И РАЗПРОДАДЕНИ НА ПАРЧЕ И ОТДАВНА ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ЕВРОЗОНАТА!---------------ГЕРМАНИЯ ЯВНО Е БОГАТА НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ , ЧЕ ВСИЧКИ ОТ ПРИКАЗКАТА БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ ТРЯБВА ДА И СЕ ИЗРЕДЯТ ДА Я ЦИЦАТ!

30

Анонимен

преди 5 години

"Турция докога ще се ослушва за 5 века кланета и ислямизация? От 100 години има договор за изплащане на репарации!"Ами то не е имало кланета. И мюсюлмани има още от преди да дойдат турците. Тъй че няма за какво да ти плаща, понеже това което си казал е несъстоятелно.

29

Анонимен

преди 5 години

гърците и сърбите са народи с достойнство, Не по сери ковци като ганчовците и макетата

28

Анонимен

преди 5 години

Стар вицВъпрос: - Защо евреина заплакал когато се родил гърка ?Отговор: - Защото евреинът открил лихвата, а гъркът измислил, че може да не я плаща !

27

Анонимен

преди 5 години

А Гърция кога ще ми плати репарации, че ми е окупирала моя земя??? И още е окупирана!

26

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПравилно - фашистите да плащат.--Ако е така,то тогава първо гръцките богаташи,забогатели от нацизма и фашизма трябва да връщат пари и обезщетяват!Те са най-богатите в Гърция,затова гръцкото население мрази фашисти,а и заради фашистката хунта след ВСВ.

25

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Нека да им дадат на хората няколко милиарда.Като ги...разпределят,ще...намажат и нашите които са там да гледат болни и престарели,все нещо ще има и за тях.

24

Анонимен

преди 5 години

а бай *** винаги е преклонявал главица - и пред турци, и пред фашисти, и пред руснаци, и пред кравариВинаги наведениЗатова никой не ги бръсне

23

АнонимеН

преди 5 години

ГЕРМАНИЯ ВЕЧЕ ИМ ПЛАТИ 300 МИЛИАРДА РЕПАРАЦИИ!!!!И ТОВА ГО НАПРАВИ В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ А КОЛКО СА ВЗЕЛИ СЛЕД ВОЙНАТА НЕ Е ИСТИНАТА!!!МАНТРАТА СВЪРШИ ЗА ГЪРЦИТЕ!!!

22

Анонимен

преди 5 години

Бах таз Германия храни 28 държави, плаща репарации, милиарди, трилиони квадрилиони изхранва бежанци. Колко е БВП на немеца бе, немеца на ден трябва да изкарва няколко милиона. СА, Кувейт и Кaтар са като клошове пред Германия само не знам кога немците ще ги погне икономическа полиция.

21

Анонимен

преди 5 години

Аз па искам репарации от Гърция, щото окупираха Беломорска Тракия и гръцки зулуми прогониха от земи, които са български.

20

Анонимен

преди 5 години

Правилно - фашистите да плащат.

19

Анонимен

преди 5 години

Евреин и византиец , заеми не връща !

18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА българите не могат да искат репарации, защото сами са поканили нацистите да ги окупират.-Българите не са ги поканили,немците са били на границата ни и са поставили ултиматум, не забравяй,че царя на България е бил с немска кръвна връзка,но дори и царя отказва да изпрати българска войска срещу Русия и в помощ на нацистите.България е била крайно омаломощена от няколкото предишни войни и не е искала война отново,Цар Борис е направил най-доброто,което е можел да направи за страната