65

Закривай

преди 5 години

Не вярвам в платени проучвания и агенции , на всеки избори изкарват по две партии напред и *** от няма на къде да гласува за едната или другата а то всъщност една и съща политика водят . След това жизнения и икономическия скок е пенсионер скочил от контейнера , туко що намерил изхвърлен зеленчук или плод

64

баба мара

преди 5 години

само 3 процента това е нищо а ние за колко още неща не знаем аз изобщо негласувам от години защото съм отвратена от всичко и всички и как се правят наударени само и какво като си подадоха оставките имотите си останаха и сега ни сесмеят колко сме ***

63

Анонимен

преди 5 години

Само Герб!

62

Нико

преди 5 години

Както и да се гласува крали са и пак ще крадът един от тях е атанас стоилов от аксаково и брат му мишо стоилов .а където и да се оплачеш получаваш предупреждение че може да пострадаш .

61

Ф.С.В.

преди 5 години

-това са едни ОТ НАЙ ВАЖНИТЕ ИЗБОРИ ЗА БЪЛГАРИТЕ- ТАКА БРЮКСЕЛ ЩЕ РАЗБЕРЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е "ОТСВИРИЛ" БАНДИТСКАТА ШАЙКА НАРЕЧЕНА ГЕРБ- ПОСЛЕ ТЕ ЩЕ СА ПЕРСОНА НОН ГРАТА В ЕНП И БРЮКСЕЛ КАКТО И ВОЖДА ЩЕ СЕ КРИЕ КАТО ЧУЕ ДУМАТА КОНКРАДЖУЛЕЙШИНС!!ГЛАСУВАЙТЕ -ЗА ДА СЛОЖИМ КРАЙ- ПАГУБНО ЩЕ Е 4 УПРАВЛЕНИЕ НА ГЛУТНИЦАТА- ЩЕ СТАНЕМ ЖИВИ УМРЕЛИ!!

60

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ударили ги гербаджиите с 3%.Ако е само с...толкоз Боко ша го...премести и ша отиде да играе мачле с...тигрите.

59

Анонимен

преди 5 години

Пацо-терасата и Тони-балкони къде ги скрихте? Мафия!!!

58

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА И ДА СЕ НАКАЖЕ #КОЙ! ГЕРБ=#КОЙ трябва да бъдат наказани. В противен случай губим си държавата.

57

Ф.С.В.

преди 5 години

ГЕРБ силно се надяват да има НИСКА избирателна активност-така тяхното ядро на държавна хранилка ще победи -А ядрото е -чиновници кметове жандармеристи надзиратели военни и всякаква огромна тълпа от търтеи които само пречат за икономическото развитие на БГ-Червените бабички отдавна умряха и сега са заменени с озлобени каки чиито живот пред пенсия ще бъде драматичен и черен- Патриотично настроените българи видяха едни псевдопатриоти боричкащи се за власт и неправещи нищо-Мин пенсия "стана"300лв ХМ

56

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Апартамент гейт приключи... - ред е на ЦУМ гейт, Панаир гейт, Техноимпекс гейт, Булгартабак гейт, КТБ гейт и куп още...

55

Грую

преди 5 години

Всичко хубаво ама ... тези евро избори не засягат пряко българите. Виж ако се задържи така и за парламентарните ....

54

реалист

преди 5 години

до 54Кой те кара да гласуваш за едни и същи партии? Това ли съм написал. Това, че ти гласуваш за едни и същи не означава, че и аз ще го направя.

53

Анонимен

преди 5 години

Хохоохх те не само избирателите ще загубят ами и по затворите ще влеЗнат повечето начело с тиквеника че той кара влака .

52

"Тренд"

преди 5 години

Добре влияем на избирателите и за нас в крайна сметка би трябвало да има нещо от кражбата!!

51

до реалист 48

преди 5 години

И като се сменят само две основни и все крадливи партии, как мислиш ги стряскаш? Точно по този начин започват да се чувстват несменяеми. А колкото до моя колан - не се притеснявай ;)

50

Винету

преди 5 години

До sport. Караш ме да пиша доста дълго. Първо, малцинствата са основно контингент на БСП и ДПС. Второ, ГЕРБ спечели 3 пъти, когато не беше на власт и администрацията не беше тяхна - 2009, 2014,2017. Трето, нямаш си понятие от изборен процес. В комисиите има лица от различни партии, има застъпници, наблюдатели и др. Бюлетините се броят от всички, прави се протокол, който се подписва от всички и се качва в интернет. Айде сега,, ти ми обясни как се сменя чувал или протокол и няма да се разбере?

49

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

До всички комунисти:ДрОгарЕ, гласувайте за Коалиция за България...

48

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Всичко е в реда на нещата... - това го слушаме вече 11 години... - очертава се Борисов IV...

47

Анонимен

преди 5 години

Помним, помним какво е, когато управлява БСП. Апартаментите им бяха последната ни грижа, но не защото не си ги пазаруваха, а защото опоскаха цели предприятия, което не можаха да погълнат, просто го съсипаха и доведоха икономиката до пълен колапс с огромна безработица. Докарайте ги пак, историята ще се повтори както всеки път, когато са били на власт.

46

реалист

преди 5 години

До РумбатаДа стоят тогава и да се чувстват недосегаеми от прокуратура и съд. А ти стягай колана и мизерствай пред мухлясалите болници докато си задаваш този въпрос. Който и да е на власт не трябва да се чувства несменяем, а да знае, че като се издъни идва следващия.