50

Анонимен

преди 5 години

Такива организации пречат на интегрирането на ромите учат ги че имат само права, наемат им адвокати да съдят държавата в Страсбург и т.н.

49

Да,

преди 5 години

и аз видях расистко насилие гледайки един запис от един магазин в Габрово преди около седмица...

48

Анонимен

преди 5 години

Да те нападнат в гаража ти 6 *** роми и да те оберат като те заплашат и вземат 4000 лв. си е доброволно даване на пари и няма престъпление обърнах се към БХК които нищо не направиха за да ми защитят правата!!!Сега вече съм наи долен расист направиха ме такъв 6мата роми които ме обраха представяйки се за майстори на покриви

47

прави са

преди 5 години

Расистко престъпление е трима роми по расистки подбуди да пребият човек на работа магазинер. И трябва да ги съдят за расизъм и хулиганство , а не да ги пускат ,като тези пребили войничето на Богоявление във Войводиново също по расистки причини и ислямски фундаментализъм.

46

Анонимен

преди 5 години

Кога най-сетне ДАНС и прокуратура ще си свършат работата и ще тикнат всички терористи от БХК в затвора? Това са хора които разпространяват антидемократична идеология, терористи-сектанти подтикващи определени групи от обществото към социопатско поведение - докога ще търпим тази гавра?

45

БълХа К

преди 5 години

Бял ли си, нямаш нито глас, нито права. Трай си и си плаща данъците. За останалото - търпи.

44

Анонимен

преди 5 години

Самото БХК е расистка организация

43

Анонимен

преди 5 години

Тия пак изпълзяха от дупките си да захлебят.

42

Анонимен

преди 5 години

Ние българите сме дискриминирани в собствената си страна няма нито едно НПО, което да защитава нашите права, ние имаме само и единствено задължения.

41

Анонимен

преди 5 години

Това което става в Габрово е правил турския башибозук над българското население преди 140 години !

40

Анонимен

преди 5 години

Хелзинкски български комитет:В България има расистко насилие над мнозинството от две крадливи и недосегаеми малцинства! Кой ще защити почтеното българско мнозинство от насилието на малцинствата?Има кой да ги накаже или няма кой?

39

да

преди 5 години

БХК го има, защото си плаща където трябва и на който трябва !!!какво мислите...че въпреки "волята" на властта тези си разиграват кончето ли:))))айде без наивни глупости:))БХК е толкова правозащитна организация, колкото и ДПС е турска партия- всичко е бизнес и пари !!!

38

Анонимен

преди 5 години

Ще гласувам за този, който премахне БХК и посестримите и НПО-то от България завинаги!

37

Анонимен

преди 5 години

Къде е Румен Радиомълчанието ?Защо се крие като Федотов ?

36

Кънчев

преди 5 години

Има дискриминация в този сайт! Самосезиране моля! Думата "българин" не е цензурирана, но думата за определен етнос /според официалния речник на българския език/ е заменена със звездички ! Не трябва ли да бъдете последователни ?

35

Модерното

преди 5 години

А какво мисли БХК за незаконните къщи на малцинствата???Защо българите плащат узаконявания, такси, ток, вода и застраховки, а малцинствата не???Това законно ли е?Правилно ли е социално слабите да купуват имоти без доказани доходи???Законите и задълженията еднакви ли са за всички?

34

Анонимен

преди 5 години

Расисткото насилие е отстрана на ромите това показват фактите. Те какво очакват да крадат, бият и убиват да строят незаконно, а българите да ги търпят и да им плащат помощите с данъците си докато родителите им живеят с 200 лв пенсия?

33

Муню

преди 5 години

Гладът не заради това, че не можем да нахраним бедните, а заради това, че не можем да нахраним богатите.

32

Анонимен

преди 5 години

ми ако им стиска да ни екзитнат от ЕС за нсказание, ще им пратим кимурите бонус да си го обгрижват..

31

Анонимен

преди 5 години

Всички от т.н хелзински комитет да отидат за една година да живеят при *** братя роми. След това може да водим разговорите за дискриминация.