70

Анонимен

преди 5 години

Кой ги финансира????

69

Анонимен

преди 5 години

А Бойко Тиквата няма ли да излезе и да смъмри бхк, защото тоя очевидно неиска да сме да сме равни , а ромите да са по равни и да ни бият! Бойко Борисов е същия предател като тоя еврейски слуга на снимката

68

Анонимен

преди 5 години

Докато продължаваме да търпим терора на разни социопатски НПО-та като БХК, нищо няма да се промени, нито един проблем няма да се реши, защото такива като Красимир Кънев се хранят с изкуствено създадени от тях проблеми. Защо хора подстрекащи към беззаконие не се пипат, само защото били НПО активисти? Защо има групи в обществото които са над закона?

67

Анонимен

преди 5 години

добре, тия тримата роми да насъветват този и ще видим какви ще ги говори!

66

Перко

преди 5 години

Я ела в Габрово на площада да си кажеш прессъобщението!

65

Анонимен

преди 5 години

Това което казват от Хелзинкския комитет Радев Радиомълчанието трябваше отдавна да го каже !Не президент, а *** !

64

Анонимен

преди 5 години

с протести в габрово няма да стане , докато не се съберем и да окупираме това БХК в София и не го изравним със земята мир няма да има , нямам нищо против ромите защото има и от тях свестни хора но такива организации като БХК пазят и закрилят точно престъпния слой роми , а защо нямаме комитет който да закриля българите , е сега да питам аз

63

Анонимен

преди 5 години

Достоен българин и голям човек и патриот!

62

Димитър

преди 5 години

Този *** или който и да е гражданин изрекъл и твърдящ подобни тези подлежи на СЪД и отговорност за изричане на подобни твърдения срещу България, българския народ и власт.

61

Анонимен

преди 5 години

Защо тази паразитна организация продължава да функционира на територията на България?

60

Анонимен

преди 5 години

Абе България има ли Президент да излезе и да успокои обстановката !?...нали за това е избран, да се грижи за всички свой поданници, а не да се крие като плъх в караулно !

59

Моди, бъди умен

преди 5 години

Вдигни блока от БГ IP-тата. Разбира се, че спамаджии и агресивни ще ги удряш, но не и мен. Недей. Напомням ти, че питах само защо българин си излиза коректно, а определен етнос е цензуриран. Не бе, няма заплаха ама да не стане пак да се затворите за целия свят пак, помниш ситуацията, нали :)

58

Анонимен

преди 5 години

Когато се оставиш да те оберат или бият не е престъпление расиско е да се съпротивляваш и да не искаш да го правят!

57

Анонимен

преди 5 години

Естествено безродниците от Антибългарския хелзински комитет се разтревожиха за за ромите, а за пребитото момче нито дума не обелиха по-рано. Ромското нападение не било расизъм, било случайност, че всички побойници са от такъв произход, а протестите били расизъм...Плюя на това нищожно мекотело на снимката, организаията му трябва да бъде забранена в България!

56

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55Не шестима, а един единствен ром се беше вмъкнал в гаража на д-р Димитров от Пловдив. Докторът показа как трябва да се действа в такива случаи и БХК скочи срещу него.Теб са те нападнали шестима и са те изнудили със заплахи да им дадеш 4 000 лв, но БХК не са направили нищо след твоето оплакване.Е, има ли смисъл да коментираме? Ние сами сме си виновни, че търпим БХК да мърси родината ни и да толерира престъпността, паразитизма и наглостта на някои!

55

Х

преди 5 години

Бхкто са едни платени с долари ***.

54

Анонимен

преди 5 години

БХК защо не се заеме с ромчето дате обиждше и заплашваше всички българи във фейсбук?

53

Ф.С.В.

преди 5 години

Искаме Референдум - за да вземем БГ гражданството на ТОЗИ на СНИМКАТА- Той застрашава Националната Сигурност !!Има такава законова процедура - ВЪН ВЪН

52

Анонимен

преди 5 години

Кой ги е избрал тези крачни лостова от този комитет и кого представляват.Аман от самозвани тарикати .Не е ли време прокуратурата да провери кой ги финансира и как.

51

Не хитрувай, БХК!

преди 5 години

Десетилетия наред бяхте слепи и глухи за изтезанията, на които бяха подложени трудовите пенсионери, построили България!Знае ли някой от вас какъв е броят на пребитите, ограбени, изнасилвани, убивани и зверски инквизирани преди смъртта им престарели етнически българи, с единствената цел млади и здрави роми да отнемат последните им левчета?Къде беше тогава, БХК?Никой от БХК ли не знае правилото - когато пружината твърде силно се натяга на една страна, тя се къса и се навива точно наобратно!