30

Анонимен

преди 5 години

Има.... Има насилие от роми над българи.

29

Прав си Кънчев

преди 5 години

"Единственото общо между задържаните извършители на побоя и пострадалия е, че той е българин". Това как ти звучи, а ?! Нещо да осигурите правна помощ на пострадалия, а ?!

28

патриот

преди 5 години

До АнонименТОЯ ГО МЛАТИХА ЕДИН ПЪТ ДА СЕ СКРИВА ДОКАТО НЕ Е КЪСНО БХК Е НПО ВРАГ НА ДЕМОКРАЦИЯТА-----РАЗДЕЛЯ НАЦИЯТА НА ЕТНОСИ

27

до 28

преди 5 години

действията на ултрасите са битов инцидент и твърденията ти само рушат етническия мир в страната:))))))))))))))))

26

Анонимен

преди 5 години

И ние сме тревожни - в БХК има наглост и нахалство, надскачащи всякаква мярка.Хубаво е ако може да си пренесат офиса в центъра на маалата, да си практикуват там лицемерните похвати.

25

Сиганин

преди 5 години

Няма ли кой да очисти тоя на снимката

24

Гюро Кюмюро

преди 5 години

"Боя настанатупкат сърца ни..."Време е. Писна ми.

23

да

преди 5 години

действията на тълпата в Габрово са битов инцидент и твърденията на БХК само разпалват етническо напрежениереакцията на БХК е продиктувана от расистки подбуди и трябва да се потърси съдебна отговорност на организацията за подклаждане на етническо напрежение в страната

22

кметицата

преди 5 години

НЕ СЪМ НАСЕЛВАЛА РОМИ В ГАБРОВО И НЕ СЪМ УСВОИЛА 500 000 ЛВ. ЗА ИНТЕГРАЦИЯ.

21

?

преди 5 години

Абе тоя от снимката, защо не дойде довечера в Габрово на площада?

20

АнонимеН

преди 5 години

ПРОКУРАТУРАТА ИМ Е ПОВДИГНАЛА ОБВИНЕНИЕ В ЛЕКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА КОЕТО ЗНАЧИ МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ НАЙ-ВЕРОЯТНО НЕЩО УСЛОВНО И ГЛОБА ДО 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА ОБЩО ЗА ВСИЧКИТЕ!!!С ДВЕ ДУМИ ЕЙ ТАКА НА УЛИЦАТА ЩЕ ВИ СПРАТ НЯКОЛКО ОТ ТЕЗИ ЗА ДА ВИ ОБЕРАТ И ЩЕ ВИ НАМЛАТЯТ ЗДРАВО ЩОТО СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТЕ, А ОТ ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ВИ СЕ ИЗСМЕЯТ Е КАК ХОРАТА ДА НЕ ВЗИМАТ ЗАКОНА В СВОИ РЪЦЕИСТИНАТА Е, ЧЕ ПРОКУРОТИТЕ В СЛУЧАЯ СА ЗА БОЙ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ В МАХАЛАТА! НО ХОРАТА НЕ ГО ВДЯВАТ

19

БХК

преди 5 години

Да има расистко насилие !Ромите пребиват българи !БХК призовава властите да признаят и осъдят расисткото насилие срещу невинни хора, да преследват и санкционират според изискванията всеки, които е нарушил закона-независимо от етноса му !

18

Анонимен

преди 5 години

Ами прави са, те виновните ги пазеха полицаите.Друго си е насилието да е над виновните ;)

17

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Много е прав Кънев! В Габрово ни дискриминират и се опитват да злепоставят господин Борисов, но ние няма да го дадем на тълпата!!!!

16

Анонимен

преди 5 години

В Габрово има погром над ромското малцинство заради битов инцидент !Скоро България ще бъде осъдена за вандалщина и незачитане на собствените си закони.Къде е Радев-Радиомълчанието ?...той президент ли е или лукова глава на Путин !?

15

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

ВЪН БХК ОТ БЪЛГАРИЯ.... АМЕРИКАНСКИ ***....

14

Анонимен

преди 5 години

Ауууу, горичките д...ри! Ами като ви е толкова жал за тези, защо не идете да ги подкрепите, а? Ама то страх, страх... щото знаете, че и вие ще си отнесете боя.

13

Анонимен

преди 5 години

Айде тия пак са свършили парите щом излезнаха изпод камъните змиите. Всъщност да не обиждам змиите, тези даже не мога да ги окачествя. Няма по прогнила и неморална, двойностандартна организация като БХК!

12

Дедо Мъди

преди 5 години

До АнонименМи да расизъм си е, трима идоевропейци са пребили българин!

11

Ей тва сме българите

преди 5 години

Докараха БХК и подобни,вместо да подобрят живота,на честния данъкоплатец !!