224

Анонимен

преди 5 години

Турците са го видели, че е малко по-смотан откраднаха му Южния поток и го викат в Турция да им се моли да им се извини сигурно са го държали на червеното килимче да го гледат как се моли 5 часа, хахаха.

223

Анонимен

преди 5 години

Този път подкрепям Борисов,,ако имажелаещи във форума отивам да гоподкрепя на Ларгото.Много пъти съмго описвал,но тук е Родината и нямамърдане назад.Каквото и да е Подкрепям Премиера.

222

Анонимен

преди 5 години

Сега да ти е за урок, че като те прегръщат, не означава, че ти мислят доброто!

221

Анонимен

преди 5 години

"Турция не желае да се извини на България."" А,това е само началото! Натискът ще става все по-голям и по-голям г-н Борисофф! Продадохте/предадохте държавата ни/си!

220

Анонимен

преди 5 години

Общо взето голям гаф на Борисов. Няма как да искаш извинение за нещо за което си убеден, че не е станало. Ако искаш извинение за нещо което е казано на предизборен митинг значи наливаш вода в предизборната му мелница и ще очакваш да ти налеят вода и в твоята. Всичко това показва, че 5 часа не са се молели, а са се уговаряли обаче глупавите български шapaнчета кълват здраво..

219

Анонимен

преди 5 години

Такааа, сега да му напомня на тиквичка че избра да си купи ф16 вместо далеч по удобните за бой срещу турция грипени. Защото грипените шведите са ги правили с подобна цел за бой със СССР и са пригодени за партизански условия да излитат от малки писти. Докато ф16 е удобно за големи държави с повече големи летища

218

1

преди 5 години

Виждам тука пишат и ***-вероятно пумаци,а ,,,ходетете в анадола,,,там ви е мястото,а читаци,,,тука е БългарияВ София мисля, че разбраха ,що за съседи имаме....Браво на Борисов , че е скочил,,,,на читаците...да насочи парите към нашата армия,сега,,,още Бай Тошо нямаше доверие на турция...

217

Анонимен

преди 5 години

Честно да ви кажа никога не съм харесвал ислям и турчетата. Винаги съм знаел, че ще си покажат жестокия и агресивен характер. Жалко, че ни се падна такъв съсед като турците... Това е проклятие за България.

216

с цирк

преди 5 години

Българите са явно няивни *** или по точно ББ,еРДОГАН СЕ СКара с всички например с Гърция,Австралия,нарече някой фашисти от Германия и европейски държави.САМО на Путин се наклони,така бг.мишоците няма да има никакво извинение.НЕКА ДА НЕ МИСЛЯТ ЗА ДОБРИТЕ СЪСЕДИ.Проблемите миогат да дойдат само от тази мюсюл. страна

215

Анонимен

преди 5 години

Какво стана, Бойко? Нали уж много ъе обичаха, ходеше им на гости, те идват тук, то хвалби, че сме в отлични отношения?

214

Ганьо

преди 5 години

Aмчъкaзлиитe да се извинят веднага!!!

213

МЕРКЕЛ=КОМУНИСТКА

преди 5 години

Да турците са мюселманска империя която спи но са владеели изцяло зредиземно ,черно море и всички държави около тези морета са били подчинени на мюселманите .Това е било отдавна, но е факт че тази империя може да се събуди в един момент .И то не без помагането на ЕС и разни политици обичащи мюселманите .Меркел покани първо горкичките камикадзета в ЕС като номера беше да ги покани нев ГЕРМАНИЯ а в ЕС сиреч България за да ни разкажат играта тука за 20 години .

212

Васил Левски

преди 5 години

"Министър-председателят заяви, че България, заради поддържането на добри добросъседски отношения, никога не си е позволявала антитурска кампания."Анти-турската кампания в българия се води по 28 часа на ден, 9 дни в седмицага и 483 дни в годината! И започва още с децата в детската градина! Явно във великата тикволандия логиката не е много на почит!

211

Коджасикли Халил ага

преди 5 години

Валиата трябва да се отчита и Султана няма за какво да се извинява!

210

Анонимен

преди 5 години

До ОсманНа кои нас? На българите или на турците, които си живеят у нас постоянно?

209

бай ганю

преди 5 години

проблема на *** е че не може да разбира по съдържание тва което чете тва което чуваганю се прави на тънкообиден от едни безмислицинаистина няма никаква намеса във вътрешните ни работи и няма за какво който и да е да се извинявабоко е изгубил 5 часа да си прави конушмак със комшията понякакви безмислици,дали боко също е разбрал че няма нужда да им прави мили очички а в отношенията да бъде изтински европейски дипломат на което той още не се е научил

208

до странжанина

преди 5 години

то пък Путин като се е трогнал, ефекта беше че Плювньо сдаде Преидентството :) и дойде френд на Путин доста по умерен и разумен.

207

Анонимен

преди 5 години

Пет часа да му обясняваш що е натиск,що ситуация,значи нени зачитат въобще,т.е.ние е нужно каквато и простотия дани предложат,да слушкаме.Пет часа,това ще влезе в часовете по диплома-ция.Наистина ги тресе величието-султанското.Няма дипломатичен тон.Добеломорието земята е наша.Тонът,койтозадават не е добър и имаме нужда отдипломат от кариерата.Юнкер би помогнал.

206

Анонимен

преди 5 години

Борисов, това е просто един от стотиците ти провали! Няма да се извинят, те направо ти се смеят в лицето и зад гърба.

205

Осман

преди 5 години

На нас в турция ни викат rявypи това е ИСТИНАТА