41

Анонимен

преди 5 години

Тоя почва много да дразни. Предобри вече.

40

расате

преди 5 години

За пореден път г-н Радев показа, че за него и партията му няма нищо свято. От 75 години преиначават делата и думите на Апостола за своя собствена изгода. Но нека не забравят, че идва ден, когато човек дава отчет за делата си пред безпристрастен съд, където демагогията и популизма не са в негова полза. Желая му справедлива оценка от цялото си сърце. Бог да е с него, както и с безбожните му съпартийци!

39

До 41

преди 5 години

Щом оцеляхме след руската окупация и терора на социализма, ще оцелеем и в ЕС и НАТО. Просто през социализма се нароиха много ***, и трябва време да се изчисти обществото от тях!

38

На всеки километър

преди 5 години

фактът, че откровен шумкар цитира левски, ме кара да взривявам мандри.

37

аз

преди 5 години

Този трябва да бъде изхвърлен от президенството... Срам за България!

36

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще дойде Медведев един от шефовете на тоя, кой знае как ще се гърчи плазмодия.

35

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ал бънди откак има да връща вересията за грипените, почва да говори каквото му падне... утре ла вей ше издекламира, само да намери добра опорна. читалищна работа.

34

Историк-земеделец

преди 5 години

Сакатия брат на "апостола" умира като бездомник, просейки по улиците. Загубил си единия крак в Шипка. Сестрата му, която остава вдовица на млади години с две деца, печели препитанието на децата си като ... ъъъъъ ... като обслужва българските богаташи с плътта си! Майка му, която не може да издържи повече на немотията, и де гледа всекидневно страданията на децата си, се самоубива, хвърляйки се в кладенец! Заразяха къща и имоти да се освобождават, умряха от глад и мизерия накрая!

33

ДртПрч

преди 5 години

Ех, жалко, че на този 3-ти март руският патриарх няма да ни гостува отново, да видим как нашият "горд" "независим" (п)Резидент му се мазни и сервилничи. Нищо пък. Медведев ще дойде.

32

Анонимен

преди 5 години

Много точно Левски е описал едволичната власт на деспота Борисов!Каква ти демокрация?Няма конституция,няма събрание!Той каквото нареди!

31

Анонимен

преди 5 години

Зависимо, корумпирано руско ме*ере, това би казал Левски за тоя ***.

30

Анонимен

преди 5 години

Изключителна реч наистина! Гербераците да си я пуснат няколко пъти, дано им влезе нещо в *** глави.

29

Анонимен

преди 5 години

Циркаджията старшинка още малко ще се полигави и в края на годината импийчмънта му е в кърпа вързан след двойната победа на предстоящите избори.

28

Анонимен

преди 5 години

Така става когато една държава се управлява от ченгета!

27

Анонимен

преди 5 години

Кой избира политиците ли?Не са българите а са индийците срещу 30 лева плюс Костинбродската печатница!И децата го знаят!

26

Анонимен

преди 5 години

Никакъв Киро не е дърпал ушите на Радев! Напротив даже, когато си тръгваше от София руският поп заяви, че е разочарован от посещението си в България. Каза го пред журналисти на аерогарата, така че стига с тия глупава опорна точка. Браво на Радев!

25

историк

преди 5 години

Колко "чиста и свята" може да е една република, ако човекът който го казва това е един конекрадец, оборджия, ракетьор и детеубиец като Васил Иванов Кунчев?! Бил е такъв долен ***, че съвременниците му не дават лешът му да бъде погребан в християнско гробище. Затова аверите му го заравят тайно на тайно място, да се не знае къде му е гробът, защто се опасяват че българите ще му изровят леша и запалят! И тука ми мучи Радев какво е бил казал копелдакът Васил Кунчев.

24

кой

преди 5 години

Жената на Ботев умира с 25 лева пенсия.Жената на Стамболов без 1 ден трудов стаж живее царски със 600 лева пенсия.

23

ДртПрч

преди 5 години

Като си спомня само как нашия "независим" Резидент беше навел глава, докато Киро Фаса му дърпаше ушите миналата пролет, чак ме напушва на смях. Сигурен съм, че и Левски щеше да го напуши.

22

Да допълня...

преди 5 години

А какъв достоен президент имахме преди този.....