28

Анонимен

преди 5 години

Македония американците също ще я присъединят към Албания, за България не знам какво са решили, но май ние сме предвидени за Турция, въпреки че е по-добре да ни дадат на Албания отколкото на Турция.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Tия ненаучнофантастични филми на сказките на БНО Шипка ли ви ги прожектират?

26

Анонимен

преди 5 години

Да не вземат да извикат, ама нещо друго! Напълно подкрепям идеята да излезем от НАТО и да се присъединим към Русия и Сърбия. И ди видим кой какво ще вика. турците успяха, защото бяхме разединени. Много се надявам да сме си научили урока и да сме си написали домашното този път.

25

Албанец от Пловдив

преди 5 години

Но това обединениеме напълно логично и справедливо. Вие, българите, все казвате, че сте много ощетени от Великите сили, но погледнете нашата история: Македония, Черна гора, Епир, Прешево, Южна Италия, всичко това са автохтонни албански земимс албанско население. Поправя се една историческа несправедливост. При вас в Източна Румелия българите са били само 40 % от населението

24

Анонимен

преди 5 години

Ако България се обедини сър Сърбия и Русия във военен съюз никой няма да посмее да ни пипне. Излизаме от НАТО и правим военен съюз с Русия и Сърбия, ако предоставим сухопътен коридор на Русия до Бондстийл руснаците ще ни залеят с газ и нефт, а армията ни ще бъде една от най-модерните и най-добре въоражените в Европа, няма еф-меф шеснайсе на 50 години за 2 милиарда, само най-доброто въоражение, България е от първостепенно геостратегиеско значение.

23

V

преди 5 години

До 19 България ще си я поделят Индийците и Руснаците .Като руснаците вече си купиха черноморието ;) Но това ще е чак във версия 3,0 .Много бързаш чак след 50 години .Затова и сега индийците отказват да учат български .Като пораснат няма да е нужен .

22

Главчо

преди 5 години

С тези евроджендърски "ценности" България се превърна в анадолско-с.ганска провинция. С поколение лумпенизиразни чалгаропитеци. Факт. А както е тръгнало скоро май ще станем първата индийска държава на Балканите. Карма. Така е когато забравиш корените си и се обърнеш срещи православните си братя. Докато сорошнята и НАТО ни управляват така ще е. Другото ще го свършат турците и р0мляните.

21

Василев

преди 5 години

До ВасилевАмериканска база в Косово , а не натовска!!!Едно много важно урочнение, селяни прости!!!Агент Мики Рочи!!!ЦРУ!!!

20

Василев

преди 5 години

И да добавя , че най-голямата натовска база е в Косово, защо не е в натовска държава???Защото сте прости не може да асимилирате, това което ви казвам, или нарочно не искате да допуснете, че това наистина е така!!!Е , наистина е така, селяни прости!!!Агент Даръл Морисън!ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 5 години

Гражданите са добри хора, с добри чувства към България, но в селата - леееле мале!.Селата им за разлика от българските са години напред

18

Василев

преди 5 години

Селяни прости, за последно ви пиша и повече няма да се занимавам с вас, понеже не може да мислете, а дори не сте чели никаква история!!!Косово е ционистки проект на световния еврейски финансов капитал и се поддържа както от руското еврейско олигархично лоби и президента п.едофил, така и от западното еврейско лоби!!!Синедриона е казал, че белите европейски християнски раси и държави, са заплаха за евреите и тяхното господство!Повече от това какво искате, казвам ви единствената истина!Кали!ЦРУ

17

Тео

преди 5 години

"Както се очертава в не толкова далечно бъдеще Албания ще стане регионална сила и ще доминира на балканите"Да, да ... когато Палестина започне да доминира в близкия изток. Погледнете им материала. Гражданите са добри хора, с добри чувства към България, но в селата - леееле мале!

16

Анонимен

преди 5 години

Само, че във версия 2.0 България я няма....

15

V

преди 5 години

Нужен е световен ред 2,0 :))) Сега сме версия 1,4 .Версия 1,2 появата от нищото на Израел :) В 1,3 разпада на СССР В 1,4 разпада на Югославия ;) Новата версия да регулира проблемите между сунити и шиити .Кюрдите с държава .Албанците с техните територии от Косово и Македония ,Крим и тези които искат в Руската федерация .Северна Ирландия независима област но от Ирландската държава ,а не Англииската .Версия 2,0 е много по добра от на ,,великите сили,, смотаните версии

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13Защото "академикът" всъщност се оказа един обикновен ДС ДОНОШЧИК!Говори това, което е изгодно на гасударите му!

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7A пък за североизточните - да не говорим!

12

Анонимен

преди 5 години

Не виждам каква е тази жажда за територии в балканските народи. Кога ще спрем да ламтим за земи които дори не можем да управляваме нормално? Ние анексирахме изт.Румелия, сърби и гърци си поделиха Македония. Какво пречи всички да живеем мирно на тази земя?

11

Анонимен

преди 5 години

Сърбия след като не може да засели Косово, което Великите сили и подариха, закономерно го губи и то завинаги. Косово е населено 80% с албанци, няма логика да е под сръбско управление.

10

Главчо

преди 5 години

До БългаринКви Западни покрайнини, бе?! След като българите в България не могат да се оправят. 1/3 от българския етнос се изнесе в чужбина, а през ден роящите се като мравки от един друг етнос на които е дори неприлично и цензурирано да се споменава етноса им, пребиват полицаи, обикновени хора, а вече и командоси. Държавата ни е пред разпад, а той "патриотът" взел за усвояване на стари бг земи да мисли. Та на днешната ни "армия" и албанците сигурно й се смеят. Печална картинка.

9

Сата НАТО

преди 5 години

След като бяхме 50 години под руско робство и руснаците създадоха македонска нация, сега някакъв побъркан русофил ни нарича опитни зайчета на Запада. Опитни зайци бяхме на ***, Бог да я убие! Даже не опитни, а направо зайци за клане.