46

Анонимен

преди 5 години

Според последните допитвания сред българските русофили има също огромен брой хомосексуалисти.

45

рускиня до bam

преди 5 години

извади статистика на престъпления "от любов" между хомосексуалисти - ще се смаеш. Така че "различните" също имат злоба, завист , омраза в същите количества като стандартни хора . Единствено тяхното поведение и облекло понякога предизвиква погнуса

44

статистически данни

преди 5 години

Гейовете са преследвани в пропаднали държави като Русия, Северна Корея и Иран, където хората живеят в бедност и слугуват на шепа олигарси. Гейовете са свободни в цивилизовани държави с висок стандарт на живот като Германия, Франция и САЩ.

43

Анонимен

преди 5 години

Няма нищо по гнусно от парадиращи гейове. След като знаеш, че си различен, че си сбърканяк, защо трябва да навираш в лицата на хората своята странност и така да ги дразниш? Тези кампании са провокация, целта е хората да се настройват един срещу друг, обществото да се разцепва на различни фанатизирани субкултури, което пък води до всеобща деградация. Има общо установен ред, морал и ценностти, защо тези НПО-та решиха, че трябва да ги променява, след като мнозинството от хората не желаят това?

42

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Гейовете са с психични отклонения

41

Анонимен

преди 5 години

Бойко по гейовете

40

Анонимен

преди 5 години

Странджата в Сибир

39

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Гейовете в затвора

38

Анонимен

преди 5 години

Бойко смело напред народа е с теб и ти вярва

37

хетеро русофоб

преди 5 години

Омразата към гейовете е финансирана от Кремъл, а основен проводник са пропаднали русофили. Всичките трябва да бъдат екстрадирани в Сибир в еднополови концентрационни лагери.

36

Василев

преди 5 години

Само ГЕРБ

35

NGO killer

преди 5 години

Я да изчезвате извратеняци долни. Педераска работа.Хомосексуалистите вече не могат да ви понасят с тия напъни..

34

чарли

преди 5 години

Кой не скача е червен...

33

Анонимен

преди 5 години

Именно това слага много ясна разделителна черта между Ориента и Европа. Няма нищо страшно, талибани. Живейте си живота. Никой няма да ви натрапва насила такива страхотии за вас.Ама и вие не натрапвайте средновековните си възгледи и оставете хората намира.

32

Няма значение

преди 5 години

До iceblast88То и 1 милион българи пушачи, ако спестят 1 кутия на МЕСЕЦ, са 5 милиона лева, които са 25 операции на деца, ама не го правят, нали? Билбордите да са проблема.Аз си признавам, че също с лека погнуса все още третирам гейовете и не ми е приятно. Факт е обаче, че нормална двойка не се замисля, като се целуват на спирка, докато чакат автобус. Но ако две момчета се целуват на спирка, докато чакат автобус, шансът да получат коментари, обиди или нещо по-лошо, е хилядократно по-голям.

31

младен

преди 5 години

"Според Радоева Наказателният кодекс не третира престъпления от омраза на основа сексуална ориентация и това е друг проблем.'Ама па-тко смотана нали все пак е престъпление и се третира като ткова. Адски сте нагли и още повече ви намразваме така!!!

30

bam

преди 5 години

Кампанията е ок. Това че повечето българи са с ограничен мироглед си е техен проблем. Където има любов-няма домашно насилие. Ама как да го схване бай *** това...

29

Tony

преди 5 години

Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - ***, сър. . .

28

рускиня

преди 5 години

Лили Радоева да отговори само на 1 въпрос: "Ако подкрепят всички с различна ориентация - това означава ,че подкрепят Зоофили, геронтофили, педофили и некрофили". те ,миличките също душа носят и отхвърлени от обществото. Та искам тази ***, да проведе тънката граница между себе си и един педофил. Защо нейните права трябва да защитим, а на педофила не е .

27

Хубава работа ама

преди 5 години

"Кампанията е в рамките на проект, финансиран от ЕК от програма "Права, равенство и гражданство"Равенство, ама после искат една камара привилегии.