58

Анонимен

преди 5 години

Че да го бяхте оставали тогава

57

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Точно вие ли сте пазителите на човешкото достойнство?!Вижте какви унизителни изрази употребявате, какви обидни думи, закани, заплахи, милиционерски методи спрямо хората, които са против статуквото?Вие не сте пазители. Вие сте рушители на човешките права и свободи.

56

Курнелия - ликвидато

преди 5 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва - България!!!!Ще допуснем ли това?

55

НАГЛОСТ

преди 5 години

тогава за какво бяха протестите? Защо каза че ги подкрепяш? илиза че са били БЕЗМИСЛЕНИ. Корнелия директно се присмя на протестите

54

666

преди 5 години

az sym maika ot protesta i iskam da kajva na korneliq ninowa,4e ne e nujno da ni podkrepq,zashtoto pri eventualni izbori mnogo ot nas shte glasuvat za druga partiq,no ne i za bsp,zashtoto mnogo dobre znaem kak se jivrr pri upravlenie na bsp.nikoga pove4e nqma da dopusnem komunizam v bg.

53

Корелдроу

преди 5 години

До АнонименАко Бойко и Цецо преценят излизаме да да ги насметем тези дълбоки гърла за готови пари. Надушат ли нещо за крадене подгряват някого и със всички средства към властта.

52

NEKOISI

преди 5 години

До А такаTaman 6te se sre6tneme i 6te se prebroime!!!...Aide!

51

Курнелия крепи Бойко

преди 5 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още. Ха-ха-ха...

50

БГ

преди 5 години

Патриотите какво чакат нали те ги избраха да са във властта гледат как няколко платени *** и натиска на няколко малки ще им се подиграват на избора застанете за хората си!

49

Ох хайде сега

преди 5 години

Ами да: не иска да тежи на правителството - какво лошо има в това?! Не мисли само за себе си - това не ви е познато на вас ***.И ... не си бил осъзнал вината като си подал отставката - КОЙ го казва - тия дето "ВИНАТА Я ПОЕМАТ САМО С МЕЗЕТАТА" !! Цитат СтанишевНямате повод за президентски преврат изяжте се!!

48

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

47

БГ

преди 5 години

Симеонов беше неудобен ,че разбута руските мутри по черноморието и го свалиха а майките бяха средството

46

Анонимен

преди 5 години

Курнело, ако продължаваш така ще накараш всички които подкрепят Борисов да излязат и да ви ометат. А те са много. Много, многоНяма какво да дремим и да чакаме, *** да бутнат правителството!!! Трябва да се организираме на общо национално бдение, против лъжите, манипулациите, потъпкването на всички морални норми и защита на човешкото достойнство!НЕ НА ЛЪЖИТЕ НА НАГЛИТЕ КОМУНИСТИ!!

45

Анонимен

преди 5 години

Аз предлагам Симеонов да си оттегли оставката за да е доволна Нинова !

44

Анонимен

преди 5 години

Видите ли Нинова се облизала за Власт, а Бойко не;Нинова е много лоша, а Бойко е много добър, шайката му хич не краде;Не виждате ли, че няма в момента непредрешен победите в сяка една обществена поръчка;Не виждате ли, че всичко каквото се прави са със средства от 17 000 000 000 заем, който Борисов изтегли и от пари от еврофондове;Слепи ли сте, че България чужди инвестиции на практика няма? На фона всичко по-горе продължаваме да твърдим, че Бойко е най-добрият, а вс. др. са много лоши.

43

Анонимен

преди 5 години

"Симеонов дал оставка. И какво от това? Нищо не се променяло!"---А-а, Корни, променя се, променя се! Я, го питай НА НЕГО дали не МУ се променя?"Гювечът" свърши за Далаверката Симеонов.

42

Анонимен

преди 5 години

Нинова не е доволна, но кремълския КГБ поп е доволен !Така е кремълски лакей, като изпълнявате политическите поръчки на Москва !Те ще са доволни, а вие - с пръст в устата.

41

Гладен

преди 5 години

Редник ***, генерал Радев и майор Деянов чакам ви утре 21 ч. пред паметника на съветската армия да обсъдим как да съборим това правителство. Носете по една пита кашкавал за да ви позная. И внимавайте да не ви види някой. Паролата е: Има ли алтернатива, отговор - да Нинова. Ако ви заловят полицаи, не се познаваме.

40

Анонимен

преди 5 години

Няма ли кой да се престраши да я ашладиса тая недо...... ?? Че да се кротне малце !!!

39

БГ

преди 5 години

Корнелио кой ще плаща сметката 2 пъти ти дават властта и 2 пъти народа плаща сметката за изборите и всичко е по старо му от избори Румъния ни изпревариха икономически (друг е въпроса че с много заеми все пак там са социалисти)