96

до 97

преди 5 години

По официални данни у нас има повече регистрирани автомобили Порше, отколкото ВАЗ. Това означава, че демокрацията работи.През 1990 г си купих първия автомобил - 15 годишен ВАЗ 2103. Няма такава таратайка.Сега имам 8 годишно ВМВ 530Д.Сравненията са неуместни.

95

до 103

преди 5 години

А, знае се, знае... Е там у лево, че и по-натам.

94

Анонимен

преди 5 години

Поръчкова статия за справка бензин и дизел в Испания 1,19 евро. Правете си сметка.

93

Коко

преди 5 години

Ако налозите на петролните продукти в България,са същите като в Швейцария , то литър бензин у нас ,трябва да е 3,30 лв! Какъв е извода ? :)

92

АнонимеН

преди 5 години

ДЪРЖАВАТА Е РАЗОРЕНА!!!САМО ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ БОРИСОВ ИЗХАРЧИ 10 МИЛИАРДА РЕЗЕРВИ 7 МИЛИАРДА РЕЗЕРВ ФИСКАЛЕН, 2 МИЛИАРДА НА ЗДРАВНАТА КАСА И ИЗТОЧИ 1 МИЛИАРД ОТ НЕК И БУЛГАРГАЗ!!!ЗА 10 МИЛИАРДА ЛЕВА ДА СМЕ НАПРАВИЛИ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ МАГИСТРАЛИ!!БОРИСОВ Е ЧИСТО И ДОКАЗАНО ЗЛО И ЗА КАПАК ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ЗА ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!

91

Анонимен

преди 5 години

Държавата да инвестира в АЕЦ Белене. Автомобилите ще станат задължително зареждащи се хибриди или само електрически. Ще се появят нови мощни консуматори. Не става само с обикаляне и екскурзии. Трябва ток, ако не искаме да попаднем отново в лапите на монополи и картели на електроснабдяване.

90

Анонимен

преди 5 години

ще се радват на труда си хората и ще се обичат като братя.

89

Анонимен

преди 5 години

Махнете, акцизите на горивата(и без това тези пари не се знае в кой джоб отиват) тогава няма да могат да ни лъжат толкова лесно.

88

Анонимен

преди 5 години

Боко мисли за здравето ви и за световния мир - като вървите повече ще сте по-слаби и ще дишате чист въздух, също и войните в близкия изток ще намалеят.

87

Да бе!

преди 5 години

Най евтин бил - спрямо какво? Средна заплата, или минимална заплата, или ниво на бедност? Може би още производствени разходи, или печалба от литър (ох, забравих че Лукоил от години работел на загуба по документи...)А този господин това да каже!

86

Анонимен

преди 5 години

Картелът пак почна медийната кампания. Ще дадат малко реклама и пари на медиите да им повтарят опорните точки. Не искат много. Само 60 стотинки на литър. За едни 60 стинки ли сте, ве? Толкова ли сте бедни, че ви се свидят?

85

Анонимен

преди 5 години

Ще минем на камили и така ще се реши проблема.

84

Анонимен

преди 5 години

А на колко години са колите които карата българите при демокрацията?

83

Анонимен

преди 5 години

Всеки с интернет може да види, че и двата вида петрол, които се котират на борсата са поевтинели в сравнение с цената преди един месец, но учудващо у нас цените се покачват. Да живее пазарното стопанство !

82

Евроатлантик

преди 5 години

Валери Симеонов - президент!

81

Унуфри

преди 5 години

Сега разбрахте ли, защо е кампанията срещу Валери Симеонов ? Не заради глупостите които наговори за майките на деца с увреждания, а заради истините, които каза за руския поп, руския империализъм и най-вече за руската петролна мафия.Човек трябва за вижда по-назад от Д-то си и по-напред от носа си !

80

Анонимен

преди 5 години

ZASCHTOTO MAFIQTA NIE BEZKRAINO LAKOMA ZATOVA

79

Анонимен

преди 5 години

Само да вметна за да знае целокупното българско овче стадо, че цените в момента на горивата в Испания падат ! Как така в България се покачват ? Няма ли в България орган който да регулира тези цени ? Аз колкото пъти да си дойда в България толкова пъти установявам, че цените там са по-високи от тези в З.Европа, а качеството е такова, че микробусът ми губи мощност и то чувствително ! Мамят ви бе, що за хора сте, че търпите още тези крадливи политици които сами си избирате ! Наистина сте овце !

78

Анонимен

преди 5 години

Въпроса е риторичен, но все пак да споделя една публична тайна: цената в България се определя от картелните споразумения!Иначе е нормално цената да е най-ниската в ЕС, тъй като и стандарта ни на живот, разбирай заплащането е най-ниския в ЕС. Следователно и разходите за преработка на петрола - енергийни и за работна заплата са много по-ниски от тези в ЕС, по-ниски разходи за дистрибуция и т.н.Но на гербер.аст да обясняваш е трудна работа - там се гледа само колко милиона са за "нас"...

77

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се движим само с конски впрягове за да няма жертви по пътя, но ще се изчисти и въздуха.