198

Анонимен

преди 5 години

Аз не харесвах особено БКП,нито мразех фашизма или го обичах,просто нищо.Но откакто тук започнаха да лъжат за соца и ни манипулират историята,намразих фашизма с цялото си сърце!Прави са били хората,като са го забранили,това са психари.

197

Анонимен

преди 5 години

Предлагам фашистите-десни да разрушат и всичко строено през социализма и собствените си жилища строени през соца,да махнат асвалтираните пътища,магистралите,детските градини,училища,университети и БАН,читалища,билиотеки,заводи,учрежденията в които се помещава администрацията и всичко останало от соца!Стиска ли ви?Тогава нищо няма да остане в страната,защото всичко е създавано през соца.

196

Анонимен

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТМен лично комунистите ме осъдиха да платя глоби,че имах гости от чужбина и не ги регистрирах веднага,защото милицията не работеше и дори ме тормозеха,но не мога да не призная,че през социализма държавата беше на много по-високо ниво на развитие и организация,няма да лъжа,че било лошо през соца,само защото някой психар тука иска да ни руши историята и паметниците!

195

Анонимен

преди 5 години

До АНТИКОМУНИСТНие комунисти не сме имали,а имахме социалисти и бяхме народна РЕПУБЛИКА България,но и такава агресия не сме имали.Бай Тошо с помощта на народа построи модерно селско стопанство,развита промишленост, университети,училища и модерна наука,безплатно здравно обслужване,липса на безработица,модерна армия,жилища и вили за всички,докара ни евтини суровини,строиха пътища,магистрали,паркове,създаде международна търговия,детски градини и ни издигна между 25 и 30 място в света по развитие

194

бай Ли

преди 5 години

Другари,да издигнем паметници на всички олигарси пред БНБ и прокуратурата,за да овековечим дружбата между БКП и правораздавателната система.

193

Анонимен

преди 5 години

До ВЪПРОСАма той самия Сорос се води ляв и ляво ориентиран в щатите,само при нас се представя като десен.Нашето дясно е тяхното ляво.Макар,че не виждам какво точно им е лявото.

192

тв

преди 5 години

те ако могат ще върнат концлагерите,камо ли паметниците!

191

До бай Иван

преди 5 години

Фашизма е забранен но с консенсус. Забрани за него има в цял свят. Съвсем различно е с т нар. комунизъм. Да попитам къде е консенсуса относно миналото в нашето общество. Всички социологически проучвания показват че повече хора одобряват времето преди десети ноември спрямо тези които го не одобряват, а за консенсус и дума не може да става. Да задължаваш хората да имат определено мнение за миналото си е явен признак за тоталитарно мислене. Няма западна държава със забрана за комунизъм.

190

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошо бе велик българин,факт!Всички го обичаха и за всички мислеше,не делеше народа.

189

Анонимен

преди 5 години

" СоциализЪма е едно недоносче" ,каза Тодор Живков от трибуната на НС,когато фалира икономиката на "зрялото социалистическо общество" Той осъзна,че БКП се провали тотално,врътна се от ханша и пусна хиените си да оглозгат народа и държавата.В момента комунистите прикрити зад разни партии,продължават да ни ограбват чрез олигарсите!

188

Анонимен

преди 5 години

Че какво лошо е направил бай Тошо,че да му сваляме паметника?Не само в България,а в цял свят го обичаха.Вие се ос.Рахте с вашите хистерии.

187

Анонимен

преди 5 години

Гледайте си работата,бе!Каквито искаме паметници ще си издигаме!Защо не съборят къщата на Карл Маркс тогава или гроба на Троцки?Това е история и няма да я трием,заради някой психооткачалник!

186

бай Иван

преди 5 години

Той и фашизма е забранен със закон.Както е тръгнало прокуратурата да неглижира издигането на паметници на комунистически престъпници,утре може фашистите да издигнат паметник на Хитлер в центъра на София.

185

ХМ.....

преди 5 години

ЖИВЯХ И ПРЕДИ 1989 ГОДИНА И СЛЕД - ПРЕДИ РАБОТИХМЕ ВСИЧКИ КУПИХМЕ СИ ЖИЛИЩА И КОЛИ /Е НЕ СА КАТО СЕГАШНИТЕ КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ С КАКВИ ПАРИ СА СИ ПОСТРОИЛИ ГОЛЕМИ КЪЩИ И КАРАТ ДЖИПОВЕ /УЧИХМЕ ВЪВ ВИСШИ УЧБНИ ЗАВЕДЕНИЯ БЕЗПЛАТНО И ХОДИХМЕ НА ЛЕКАР ПАК БЕЗПЛАТНО - НЕ СЕ ЗАКЛЮЧВАХМЕ С ДЕСЕТ КЛЮЧА СПЯХМЕ СПОКОЙНО- ВРЪЩАЛИ СМЕ СЕ ПО НОЩИТЕ А СЕГА ТРЕПЕРИМ ЗА ДЕЦАТА СИ КАТО ЗАКЪСНЕЯТ - ЖИВОТА БЕШЕ СПОКОЕН ХЛАДИЛНИКА БЕШЕ ПЪЛЕН НИЩО ЧЕ НЯМАШЕ БАНАНИ -НЯМАШЕ ДУПКИ ПО УЛИЦИТЕ И ПЪТИЩАТА-ЛОШО ЛИ Е ТОВА???

184

Анонимен

преди 5 години

Искаме или не, но комунизма под друга форма на идеология и държавна диктатура ще се върне!Не веднага, разбира се, но след множеството перипетии и изпитания които предстоят пред света, онези които оцелеят ще приемат новата/стара форма на обществено политическо управление силно наподобяваща на Соца и неговата идеология!Капитализма?Капитализма ще изчезне в небитието заедно с монетарната/парична система.В някои от най-развитите държави вече почти не се използват парите като форма на разплащане

183

Стефан Стамболов

преди 5 години

Защо България е комунистическа *** ,защото навремето трябваше да избия всички продажни рубладжии ,!!!!!!!!!

182

гражданин

преди 5 години

Не остана градинка в българските градове и села неосквернена от някой идол на комунистите. Това безобразие трябва да се разчисти.

181

Активист на БКП

преди 5 години

Споко ,бе!!!Ще вдигаме паметници и на другарите от ГЕРП!!!

180

Анонимен

преди 5 години

Какво са искали комунистите няма зачение,важно е какво са оставили,а то е смачкан народ и рухнала държава.Самите те 3 медеца след като свалиха Т. Живков обявиха официален фалит на държавата,защото имаха 10 млрд.$ дълг,който не можеха да изплащат."Легендарната индустрия" която уж бяха построили, всичката работеше на загуба и нямаше никакви външни пазари освен фалиралия вече СССР. Толкоз за успехите на Комунизма дето още му сърбаме попарата. Добрият комунист(социалист) е като добрия индианец...

179

Анускоп

преди 5 години

"Защо още се вдигат паметници на партийни величия от БКП?".....Защото някой дава пари та да се вдигат.