84

искра фидосова

преди 5 години

С еврото: Цените няма да скочат... сериозно, обеща Кристалина Георгиева=когато аз сваля стотина килца ХаХа

83

Бря

преди 5 години

Тая засрами и ало-измамниците-дори и те не са толкова нагли.

82

Анонимен

преди 5 години

Ееее, щом само с 50% ще скочат цените, няма проблем. Аз се притесних да не вземат да понижат, ще не съм свикнал да ми остават пари.

81

Сталина

преди 5 години

Цените нямало да се вдигнат сериозно, просто ще ви свършват заплатите по-рано през месеца и по-дълго ще си щракате с пръсти до следваща заплата.

80

?

преди 5 години

До Анонимен 65А-а, не, хич не се надявай. Те отдавна са се отдалечили от такива инфарктни икономики. И те им пука.Инфаркт ще получиш ти, ***, такива улавци като нас, дето всеки ги води за носа.

79

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимендо 85Виж си написаното и после коментирай хората!Очевидно не са случайни грешки при писането.

78

\m/

преди 5 години

Те и "несериозно" да поскъпнат 75% от хората ще изпадат в доста сериозно положение.

77

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 89Човече мило ... Ти така ли не разбра, че банката НЕ ИСКА пари. Банката Е ПАРИ.

76

ГЕРБ

преди 5 години

Във парламентарната група има предложение след въвеждането на еврото по високите цени да бъдат компенсирани със по високи данъци тъй като в това отношение България значително изостава от евроатлантическите ни партньори. Също предлагаме и по високите данъци да бъдат компенсирани със по висока възраст за пенсиониране от което следва че здравните вноски ще трябва да се увеличат двойно.

75

Анонимен

преди 5 години

Млък, ***! Откъде изпълзя тая змия? Тъкмо я бяхме позабравили.Седи си у Брюксел поне не ни припомняй за себе си.

74

To6 - също майтйпчия

преди 5 години

Колега, някакви си проценти, за нейната заплата е нищо. Хлябът от 1 лв ще стане 1 евро, заплатите от 500 лв, ще станат 250 евро. Голяма работа

73

Анонимен

преди 5 години

Не е само до церите. Еврозоната е нещо като валутния борд,в който сме.Евроентралнат абанка определя количестото на парите,които се въртят вътре,освен това всички вътре в еврозонаат са свисока задлъжнялост,което ни чака и нас,не че сега не сме с дългове. Народа ще обднеене самоот покачването на цените,което ще стане каквото и да дрънка тази ***. В момента във валутния борд има млрди,които явно някой ще приери. Европейскат ацентрална банка ли,или правляващите?!

72

Майтапчия

преди 5 години

Е па права е жената-стоките и услугите от първа необходимост ще поскъпнат само с 20-30%,а останалите около 10%.Нищо работа.А доходите ще компенсират ръста на цените най-много след 5-6 години.Толкова време и средства не може ли да жертвате в името на великата идея-всички в киреча????

71

Анонимен

преди 5 години

Коментарите се пиша от хора без опит в ЕС. ПРОСТО С НИСКИ ЗНАТИЯ И БИЗ ПРОФЕСИИ. НЯМАГИ НИТО В ПРОДУКТИГЕ НИТО В УСЛУГИТЕ. Те са го обърнали на завист и злоба към България.

70

Анонимен

преди 5 години

А какво пречи цените да се повишат докато сме в лева? Защо ще му трябва на някой евро, за да вдигне цените? Ние и в момента сме в евро, само дето се казва лев във валутен борд (вместо Паисий на монетата ще пише едно евро), ама материала чул какво му пее Корнелия и приглася.

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Не, една бивша преводачка от английски на бай Тодор, Бог да го прости, от верен комунистически род - само тях приемаха през 60-те в английската гимназия. Била дипломат, а сега Пасето и е дал некво службе и я разкарва да ни е политически ментор по телевизиите през ден, да ни учи на морал, на евроатлантически ценности. Ако отвориш някоя от частните телевизии след две-три седмици няма начин да не я видиш. Мъдра, Честна. Сега явно "ваканцува" и тя, като народните любимци.

68

Анонимен

преди 5 години

Покачването на цените е полезно за икономиката и за частния бизнес който ще се радва на по високи печалби. А от въвеждането на еврото ще спечелят всички.

67

Сталинка Георгиева

преди 5 години

Цените няма да поскъпнат сериозно.. за човек с моите доходи.

66

Анонимен

преди 5 години

Приемането на еврото е гаранция за стабилност и просперитет на страната. Русофилите да си събират рубли в мазето.

65

ПАЛАЧ

преди 5 години

Спокойно, няма да боли сериозно. Само леко ще те порежа със секирата.