109

Анонимен

преди 5 години

Верно е, че хазяите все те дебнат :-)) не знам по каква причина, но все живо се интересуват къде си бил, какво си правил, какво си ял, къде ще ходиш...междувременно здраво шпионаж и сверяват информацията хахахахха според мен или това им е от това, че живеят в малък град (не казвам, че са селяни) или нещо не са добре!

108

WTF????

преди 5 години

На българското море не бих "почивал" никога, но в случая май хотелиера е прав. Как може да слагаш котлони по мебелите?????"Ако този хотел ясно беше написал, че не се допускат котлони, щеше да има база да предявява претенции."Трябва ли да пишат, че не се допуска и да се накладе огън в центъра на апартамента? Що за *** е тази?????

107

ало

преди 5 години

До Анонименкойто е имал бебе знае ,че с 10 месечно бебе не се ходи на море- вредно е за бебето силното слънце,а и пречиш на другите почиващи в хотела - верно никой не иска да слуша рев на бебета- наемаш си някъде самостоятелен апартамент да не пречиш

106

Чиновник

преди 5 години

"Ако този хотел ясно беше написал, че не се допускат котлони..." МОЛЯ?!?!?!?!?!? Вие сериозно ли? Никъде по света няма хотел, в който да се допуска внасянето и ползването на КАКЪВТО И ДА БИЛО електрически уред. А пpocтата пaтка с котлона, като иска да си готви, докато е на почивка, да си наеме апартамент с оборудвана кухня, каквито масово се предлагат, вместо да прави cвинщини по хотелските стаи.

105

Анонимен

преди 5 години

До 102Всеки посредствен *** бърка градивната критика отправена по негов адрес със злоба. Да си ходи извън България, току виж се пооправила родината.

104

Анонимен

преди 5 години

Всеки сам си знае , но аз 10 месечно бебе не гих го влачил по разни места, трябва поне на година и половина да е...

103

ахаха

преди 5 години

До Анонимен- да отива в Гърция,там точно такива с котлончета чакат :))

102

Въпрос

преди 5 години

Тая *** дали у тях готви на секцията до телевизора!? Липсва й елементарно уважение към труда на другите хора!

101

J

преди 5 години

Слагайте ги тия скапани ТИРЕТА!!!"По-нови"!

100

Анонимен

преди 5 години

Ей, все едно никой от вас не е имал бебе.... не само че е било кошмар за майката там, ами въобще живота с такива злобни хора (ако разбира се вс. коментари не са написани от жената, която е отдавала стаята) е непонисим! Разбира се, че жената, няма да стъпи на нашето Черноморие, а и не само тя! После ми ти искали бизнес да правят,хазяите само се оплакват и надничат дали си в стаята, дали спиш, дали ядеш- егати и почивката!

99

Бай Иван

преди 5 години

Кой нормален ще даде нов имот под наем на хора с деца още повече малки,хазяйката сама си в виновна ;) !!!

98

Анонимен

преди 5 години

Можеха на тавана на колата, завързани, да помъкнат и хладилник и пералня, нищо че са на ол-инклузив.

97

никол

преди 5 години

жената и е казала да готви на терасата ,стаята особено в тези жеги не е за готвене ,като няма аспиратор да поема влагата от изпаренията на манджите.Освен това после може да дойде някоя бременна и да каже ,че стаята е омирисана на маджи,че и става лошо от миризмата на готвено и да иска друга стая....

96

Подкрепям хазайката!

преди 5 години

Такива туристи са "мечта" за всеки хазаин, за да се стигне до изгонване явно си има достатъчно причини,като котлона е бил предтекста, капака, който е прелял чашата на търпението...Вярно е,че на море с малко дете си е кошмар,особено за другите, които са отишли да си починат,а не да слушат ревове денонощно..В 99% от къщите за госи има обособена кухня с посуда и уреди, не вярвам и в тази да е нямало, при такива условия като цяло, но една разлигавена кифла няма как да и се угоди....

95

Мен

преди 5 години

Само който не е ходил по клоакоморието не знае колко прости и нагли могат да са хазяите по морето.

94

Анонимен

преди 5 години

На майката мога да издам една тайна- слагайки котлон върху тези мебели, може да го повредиш и от първия път. Били само 2 дена там. Ми, то е напълно достатъчно да съсипеш плота.

93

Анонимен

преди 5 години

Поредната самотна майка с претенции! Най-малкото е нарушила противопожарната безопасност и е рискувала живота на детето си!

92

Анонимен

преди 5 години

До АНОНИМЕН 62Пич, сигурен съм, че ако бе попитала жената щеше да я пусне в кухнята си. Бях на къща за гости в Берковица. Никакъв проблем да се ползва кухнята. Стайте не са готвене! Много *** не познават думата абсорбатор и мислят, че терасата на жилищните блокове е за барбркю!

91

Анонимен

преди 5 години

Да умирише помещението на готвено, тази верно няма акъл. А ако предните наематели бяха го направили, щеше да вдигне вой до небесата за условията в хотела и да иска друга стая. Но след като е снесла златното яйце за нея може, всичко и е позволено. Хайде, чаршафите тъй или иначе се перат, но възглавници, завивки, матраци, пердета, подовата настилка - всичко това поема миризмата. Да не очаква след нея да викат фирма за почистване? Хубава, ама толкова проста и нагла.

90

Анонимен

преди 5 години

Ако се събира депозит,който после се връща,май ще си по внимателен с инвентара!Някъде има и вид застраховка!Всичо е въпрос на баланс, между търговски интерес и психология на общуването.