34

турчин от Германия

преди 5 години

Когато се пенсионираме пак ще си помислим дали да се върнем за постоянно , ако цените в България са по-скъпи от тези тук , няма смисъл да се връщаме дори и да имаме гарантирани пенсии от порядъка на 800 или 1000 евро ! С турците работата ще е същата ,ако цената на 1 кг. агнешко се запази 100 лири както е сега , едва ли турчин пенсионер от Германия би се върнал в за постоянно в Турция ! Как смятате , руски емигрант в Германия би ли се върнал в Русия да пие одеколон ?!

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32колко си *** само..

32

Анонимен

преди 5 години

Емигрантите са национални предатели и страхливци които се продават за пари и бягат от отговорност! Многократно съм ставал свидетел как такива хора живели в чужбина плюят по България и внушават на децата си омраза към сънародниците и ги учат да ненавиждат.Също съм става и свидетелкак такива хора във чужбина се срамуват да кажат че са от България. Сякаш това е най лошото място на света. (Явно във техните очи това е така).ЗА КАКВО СА НИ ТАКИВА ХОРА?Да си стоят на запад, да мият чинии и ***!

31

Анонимен

преди 5 години

Емигрантите са национални предатели и родоотстъпници и просто едни стахливци и безотговоници! Изоставят децата си, родителите си, приятелите си, имотите си, земята си.... и с лека ръка се продават за пари на западните държави. Със тези си действия те реално не се различават много от едни обикновени про***турки. Тези хора е по добре да не се връщат в България защото те вече са доказали своята омраза към род и родина. За какво са ни такива хора?

30

Анонимен

преди 5 години

Да си стоят там,да мият чинии,*** и да носят тухли по строежите!

29

Бай Иван

преди 5 години

Зависи кои българи ,защото масово тези в Европа са "българи" ,от тези ,които не могат да си напишат и името правилно ,така че тях ги оставяме на баба Меркел и бате макрон ;) !!!

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Дали?Като гледам западна Европа как са я налазили ислямистите не се знае кой няма да оцелее.А и ц.и..ганите се изнасят от България,което е добре.

27

Анонимен

преди 5 години

Колко нелепо звучи тази чиновничка?Каква анкета?! Хората продължават да напускат, означава, че тук нямат какво да правят! И няма да има!Защо не направим обратно - да попитаме така наречената държава - каква политика смята да води, за да не убива българите!? Животът е много кратък и се внушава, че излизащите от страната са сякаш виновни , че ни управляват алчни некадърници.Сега ще се опитат да откраднат и техните пари.Хората обичат страната си , не държавата си!

26

Анонимен

преди 5 години

Те и сега се връщат ama с ,,Roundtrip-Ticket''.

25

Анонимен

преди 5 години

До 24 Е този път нема да оцелеете.

24

турчин от Германия

преди 5 години

Може и да се върнем ,но едва когато си гарантираме сигурни пенсии от Германия или другите страни в които сме пръснати ! Колкото и патриоти да сме няма да се върнем преди да сме си осигурили старините ,ако сме живи и здрави де ! Турците тук и те не се връщат във " проспериралата ердоганова Турция " , преди да се пенсионират в Германия ! Дори младите които не са работили тук и нямат никакъв стаж не се връщат ! По-възрастните ги разбирам ,не искат да си загубят стажа , но младите защо не се връщат

23

Анонимен

преди 5 години

Прав им път.Кой където иска да ходи.Само дето те са българи,ама децата им няма да бъдат.Нашите прадеди са оцелели като народ 1300 години ,от които 700 под чужда власт.Ама не са избягали и затова сме оцелели като народ.

22

Pen

преди 5 години

Това с връщането е една от дежурните новини :))) Те хората се връщат ама в чужбина:))

21

Анонимен

преди 5 години

Може и да се върнат . . . . .. някой късен следобед

20

Кратун

преди 5 години

Българите тръгват навън заради:- тоталната корупция в държавата, която убива всяко развитие- простотията, която задушава интелекта- тоталното беззаконие на всички нива- посредствено образоване- лошо здравеопазване- заплащане, което не ти позволява да се развиваш и реализираш мечтите си- БСП, ДПС, ГЕРБ, Атака, Воля, ДОСТ, АБВ

19

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Когато цъфнат налъмите. Даже аз,на 50 бягам

18

Анонимен

преди 5 години

Герб смаза всякаква надежда за възкръсване на България!Организирана престъпна група, най-изродската част от БКП!

17

до 12

преди 5 години

Не заводи - чудо да откриете - няма да се върна! И сега ги има заводите - заплати от 400? Няма връщане в държавата на партийните милионери, мутрите, и милионите ромски napaзити!Не!Никога!

16

До 16

преди 5 години

Със здравето и живота, шега не бива:)

15

Анонимен

преди 5 години

До: до az е пък ти нямаш чувство за хумор.