48

Анонимен

преди 6 години

*** военен даже и военен зел акъл да ми дава какво да правя

47

Йода

преди 6 години

след 10г само ако тичат срещу нас...след 10г може да стигнем Турция...Новите технологии, туризма и културата са двигатели на стандарта на живот. Без деца от етн.българи и без средна класа....

46

Анонимен

преди 6 години

В Европейска България средната заплата ако е 800 лева, това означава че човек работи за цял месец за какво - за 60 кила кашкавал. Преди десет години кашкавала беше по-истински и наполовина по-евтин, а тогава средната заплата от 400 пак бе за 60 кила кашкавал. Значи след десет години 60 кила ще струват 1600 лева или 800 евро, ако ние влезем в зоната която ще покриваме дълговете на Гърция, Испания, Ирландия...Дотогава ще фалират сигурно и Португалия и Италия.

45

Факт

преди 6 години

Където стъпи колониалния ботуш трева не никне. Как иначе едни държави да поддържат високия си стандарт, ако не измукват стандарта си от по-слабо развитите държави като България!? Как мафията, която ни управлява от 28 години, да забогатява, ако не за сметка на обикновения българин?! Гласувайте пак за мафията и пак очаквайте България да се нормализира, както направихте много пъти след 1989-та година!

44

МАЦЕ,

преди 6 години

АБЕ ВИЕ СТЕ ВЕЧЕ 2 РИ МАНДАТ МИНИСТЪР, НЕ ГИ ЛИ СТИГНАХТЕ ВЕЧЕ ДОХОДИТЕ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ))):

43

Анонимен

преди 6 години

В гробището ли? И там няма да ги стигнем!

42

Анонимен

преди 6 години

след 10 години тая държава няма да съществува на никоя карта на света

41

:-)

преди 6 години

10 години - 3650 - това е доста повече от 800 дни. След десет години Захи ще се пенсионира.

40

Анонимен

преди 6 години

след 10 год. днес бг отново ще пусне статия как Захариева е обещала да настигнем доходите на европейците , а европейците вече няма да са тук а на Марс.

39

обречени от Бог

преди 6 години

До азАмериканския батуш като стъпи в западна Европа всички западно европейски страни станаха модерни и благоденстващи ! А руският ботуш стъпи в източна Европа и всички страни станаха мизеруващи като Русия , та все още не могат да се съвземат ! РАЗЛИКАТА Е ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО !

38

the Ghost

преди 6 години

Къде го видяха този ръст на доходите? Заплатата ми не е мърдала 10 години. И се чудя: тогава ли съм получавал много или сега получавам малко? Едно обаче е ясно - знам че с шефа си делим моята заплата

37

Burzum

преди 6 години

Ех сега ако бях на на 15 таман.. даже щях и да се оженя..

36

Анонимен

преди 6 години

Ама ние дали сме демокрация? Има ли разделение на властите, власт власт възпира ли или власт на власт помага - законодателна, изпълнителна и съдебна... Според мен демокрация има в България само за около пет години в 1300 годишната ни история - 1990-90 и 4-5а там някъде.

35

Алтернатива има

преди 6 години

просто на вас не ви се напъва да я търсите. По-лесно е да се мрънка и да се вегетира

34

НЯМА КАК

преди 6 години

С РУСКИ МЕКЕРЕТА -ЕВРОПЕЙСКИ ДОХОДИ. КАКТО И ТЕЗИ ВЪВ ФОРУМА. ОТКЪДЕТО РУСНАК Е МИНАЛ, ДОХОДИТЕ СА В ПЪТИ ПО - НИСКИ ОТ БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ. НЕ МОЖЕ ТЕЗИ НА ОТЧЕТ В КГБ ДА ГИ НАЗНАЧИШ ЗА "БИЗНЕСМЕНИ" И ДА ОЧАКВАШ, ЧЕ ЩЕ СТАНАТ СТИВ ДЖОБС! АЛЛАХ АКБАР, БРАТУШКИ! ПОЗДРАВЕТЕ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ ОТ СИРИЯ, ИРАН И ТУРРЦИЯ - ВСЕ БОГАТИ И ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ , КАТО ВАС))): И МЮСУЛМАНСКИ. ЩОТО ВИЕ НАЛИ СТЕ ПРОТИВ МЮСУЛМАНИТЕ УЖ))): ДДАВАЙТЕ, МНОГО СТЕ СМЕШНИ, ВЕСЕЛЕТЕ МЕ ТУКА! ЩЕ ВИ ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ, ДА СИ ВДИГАМ САМОУО

33

Любимото обещание

преди 6 години

След 10 години ли? Това е любимото обещание на мафията, за да си осигури властта. Същото ни обещаваха и Сините от СДС докато завземат властта след 1989-та година. СДС даже обещавах и по-кратки срокове, но .... минаха 28 години и обедняваме все повече. То и Симеон Крадливий обещаваше за 800 дни да се оправим, но всички видяхте как той се оправи, а ние обедняхме още повече.

32

Анонимен

преди 6 години

До EВсички са от едно тесто ... а все някой трябва да управлява ... дали ГРЕБ или БСП ... все тая !Няма алтернатива !

31

Анонимен

преди 6 години

Докато ни управляват такива кухи *** и след 100 години няма да ги стигнем.

30

Гробокопач

преди 6 години

"Кога ще ги стигнем, американците, европейците" - Никога! Тук говорим за колониални държави и млада колониална империя, която се нуждае от ресурсите на целият свят. Ние сме плячка, която като бъде изядена докрай, просто ще изчезне, превръщайки се в малка купчинка тор.

29

E

преди 6 години

като не ви харесва, защо по дяволите продължавате да избирате герб???