45

ВИС2

преди 6 години

Сега е по-добре, мафията ни експлоатира и избива систематично. Съдия изпълнители кръвопийци ни правят клошари. Яка супер тиквенска държавица.

44

Анонимен

преди 6 години

До СССРкакъв фашистки ботуш бе оли :) има писма на красноармейци, в които се описва много добре живота на българитв по това време, самите те са се чудели от какво ни осовбождават, та средния българин е имал толкова колкото един руснак не смеел даже и да сънува

43

ret

преди 6 години

Както казва негово височайшество Асфалт Паша или Буда още по известен като Мазния зарад таз армия на времето сме яли само сладолед и банани.И така само това е имало.Така,че слушайте Мазния друго не ви интересува.

42

Анонимен

преди 6 години

За да не влизам в омръзналото до краен предел мерене на чушки от соца и сега, ще ви направя едно сравнение с всяващата респект българска армия от Балканските и Първата световна войни: Как си представяте днешната младеж, която е свикнала всяка нощ да се напива до безпаметност, която в много отношения бият на ***, и която ама никак не е свикнала да работи дори елементарен труд, та как си я представяте да стои с месеци в окопите, под дъжд от куршуми и снаряди, в крайни лишения, рискувайки живота си за България ??? Има ли въобще нещо общо с онези смели мъже от началото на 20 век? Ами няма

41

СССР

преди 6 години

Колкото и да се мъчите не можете да заблудите хората. Ако не беше СССР и Русия България още щеше да бъде под фашистки ботуш или под турско робство. Не забравяйте това! Или вие предпочитате да ви управлява цар и султан? Мислете бе хора.

40

Adolf Eichmann

преди 6 години

Когато питат българин в Америка от къде е, отговаря България. Французина отговаря Франция. Американеца от щата Канзас когато е в Европа как мислите, че отговаря когато го питат този въпрос? В това е проблема господа. Докато това не се оправи, оправия няма да има за нас и ЕС защото когато един ден, живот и здраве, този проблем вече го няма - няма да има значение колко бойци имаме и каква бойна техника... отговорете си защо ;)

39

До 53

преди 6 години

Напълно потвърждавам, аз служех в Телиш, в поделение 38960, където бяха ситуирани близо половината от прословутите ракети СС23. За две години и куп учения, така и не успяхме да приведем в боеспособносг нито една учебна ракета. Мизерията беше пълна и основно бачкахме по вилите на другарите от ген.щаба.

38

Анонимен

преди 6 години

Не ми пука. Заминавам за Германия.

37

армията струва пари

преди 6 години

Мисля ,че никой не си прави илюзии за добра армия и качествено оръжие без да се харчат средства ! Дали ще сме в НАТО , в Евразийския съюз или сами няма значение ,всяка армия иска много средства !

36

Анонимен

преди 6 години

Разказа на Бай Пандо за първата световна война (Шкумбата) - сега си е същото!

35

Анонимен

преди 6 години

Абе служил съм по времето на соца, и мога да ви кажа че армията ни беше пълен цирк, машините нямаха антифриз за зимата, затова зимно време почти не се изкарваха, всички шофери имаха по една теникия и като кажеха че ще има тревога те я пълнеха с вода и носеха от предния ден до машините :)старшинките яко краднеха, за да ти дадът отпуска требваше да ходиш да побачкаш на вилата на някой *** иначе нема:) за 2 години служба съм изтрелял 9 патрона, сметайте за каква боеспособност иде реч :)

34

Полша

преди 6 години

Поляците, които въобще не са русофили, също са задължени да имат визи за САЩ.

33

народна армия

преди 6 години

Всеки военен от НАТО ще бъде приеман за народен враг и слуга на колонизаторите. Хвърлете оръжията си сега, докато все още можете!

32

До 46

преди 6 години

За това незнам, може и така да е било. Аз съм от Видин и там, въпреки че имаше ТЕЦ, за 45 години парно и топла вода не успяха да пуснат. А хората от домовете им не ги гонеха ЧСИ-та а партийни функционери. Заплюват си апартамент или къщичка и те изселват "на луната", чиста работа. А приятеля ми от детството Сюлейман, първо го прекръстиха на Самуил а после го изгониха от родната му държава. Яка работа!

31

Абе,

преди 6 години

Тук драскат неоизтърсаци,които си нямат и понятие за соца. Закърмят ги с неолиберализъм и ненавист към социализма.Имахме три армии,боеспособни,добре въоръжени,облечени и родолюбиви. Унищожиха ги.Сега имаме няколко хилядимешки, с увиснали кореми,старо оръжие,разкривени кубинки и мизерни заплати. Всичко нарязаха и превърнаха в скраб.ПО ВРЕМЕТО НА ЛОШИЯ СОЦ,ГЛАДНИ,ПРОСЕЩИ И КЛОШАРИ- НЯМАШЕ.ИМАХМЕ СИ ВСИЧКО.../е и чат- пат банани/...

30

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален човек ще ви служи в гнилата казарма, да си провали живота...

29

Анонимен

преди 6 години

това заглавие малко ми прилича на "таратор без крастивички, на който му липсва млякото"

28

Отговор

преди 6 години

До ПитанеМой приятел от консултството сподели, че не могат да махнат визите, защото България все още е доминирана от предатели близки до русия (която също им иска визи?!!), и те не могат да допуснат толкова вражески настроени хора да влизат в страната безпрепятствено. Иначе за нормалните хора осигурпват 10 годишни визи безпроблемно. Аз самия ползвам втора такава!

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41Преди 30 години деца умираха по най-различни причини, вклютелно глад, побой и други!

26

Боен делтаплан

преди 6 години

прилича на клошари с пушкали