47

Анонимен

преди 6 години

До редактора !Няма доказателства че Асад е използвал хим. оръжие !Не се ипитвайте да повтаряте една лъжа по 100 пъти !Няма да мине номера !

46

Анонимен

преди 6 години

Накрая Русия ще изяде най-големия бой. То винаги става така хитрата сврака затъва с двата крака. Но Русия напълно си го е заслужила боя, отишла с мизерната си армия и възможности да надува бузи из Близкия изток.

45

Опааа

преди 6 години

Краварите ще водят "голяма" война с насраните си памперси,щото видяхме че "умните" им ракети не стават и за *** за зеле :D

44

Adam

преди 6 години

Само можем да констатираме,че фюрера е бил прав!

43

Сатори Кано

преди 6 години

Добре че бая народ в България тренира еърсофт. Чудесен начин да се обучи човек в боравене с оръжие и тактика. Доста по голям шанс имат за оцеляване от татуирани батки. Бицепсите и татусите нямат шанс срещу Глок 19 или Хеклер и Кох. А война рано или късно ще има. Много маймуни станаха на клона а петролеца и водата свършват.

42

Анонимен

преди 6 години

трудно е да се напишат по-големи лъжигледам макрон- целия свят разбра че химическата атака е постановка а той се плюнчи пред краварите как се борят срещу асад дето правелтакива атакикофти е че в повечето държави от европа краварите са си подготвили няколко ешалона политици дето да сменят тези които народа не ги иска с нови лъжи и оплювания на предишният им слуга и медиите са тяхни - трудно ще е но няма да им се разминекитай вече им разказва играта- вижте каво стана с атаката срещу росал

41

Анонимен

преди 6 години

Докато Русия е там никой няма да посмее. Русия е гарант за мира, а САЩ разпалват войни по поръчка на шефовете си от Израел.

40

дядомраз

преди 6 години

Който е следил войната от 7 години насам,виновниците са му пределно ясни.

39

Анонимен

преди 6 години

Война с иран няма да има скоро. Първо ще е катастрофалният колапс на Русия ,която с тези цени на петрола с това ембарго и финансови рестрикции на всички потоци ще замине на кино при текущите разходи за война в Сирия понеже Саудитците могат да плащат на практика безкрайно докато *** ще огъне крак съвсем скоро след като му закарат в чували още 2000 руснака. Второ щом терориста Расия се омете то Аятоласите ги чака изпепеляване.Неприемливо е шимпанзета да диктуват развитието на цивилизацията.

38

Naie

преди 6 години

Fakenews.

37

Анонимен

преди 6 години

До 32 диктатора на Сирия не еизбран. ! По простата причина че стана гражданска война.И голяма част от народа, не го брой за държавник.Повече си обичат Европа и Меркел.РУСИЯ е там по заварено положение на бази от СССР / А ТАКЪВ ВЕЧЕ СССР НЯМА/ Така че Русия не е законно.в Сирия.

36

Анонимен

преди 6 години

До 39Трябва да с очаква Израел да покани САЩ, Англия и Франция, и на гостите на Асад ще стане много жега !

35

Анонимен

преди 6 години

Е АЙДЕ ДА СЕ ПОЧВАТ ВЕЧЕ ТРЯБВАТ ДЕЙСТВИЯ СТИГА ПРИКАЗКИ!!!

34

Анонимен

преди 6 години

Бта ли? Тия лъжат кат от малцинството.

33

Няма спор

преди 6 години

Ако има голяма война ще е заради САЩ и Израел, които са окупатори и агресори без мандат на ООН.

32

Анонимен

преди 6 години

До 39 "Какво правят русия и иран в Сирия ?"Ми много просто бе момче - поканени са там от Сирииския народ и законно избрания президент на Сирия, и се подготвят да таковат мамата на евреите. Иначе казано - подготвят изтръгването на раковият тумор наречен "Израел".

31

Анонимен

преди 6 години

"ква щеше да я къдри световната бензо-газо колонка?"Чудесно я къдри и без твоите задълбочени и безплатни /не от химерика за България/ безценни анализи. Пуснаха си тръбите към Поднебесната /дет са някакви "смешни" милиард и половина/ и ги боли междукрачието за застаряваща, обедняваща джендъросана Европа.

30

Анонимен

преди 6 години

Путин трябва да разбере, че САЩ няма да стоят със скръстени ръце и да чакат иранската експанзия в Сирия да разпали война с ИзраелСтатията е гювеч от лъжи и произволни твърдения, забъркани с антирусизъм. Какво общо има Путин с Иран- няма, но целта е да се пише против Русия. Подобни писания са типични за пресата на САЩ, където вече трудно се намира нещо смислено.Чета тяхната преса от 1972г. и мога да ппреценя.

29

Анонимен

преди 6 години

Лаладжии ...Израел това Израел онова. ..А Израел си седи в държавата. Ако някой има проблем да им каже нещо :))) Какво правят русия и иран в Сирия ?

28

Анонимен

преди 6 години

Това да преобръщаш причина и следствие е страшна работа. Аман от платени драскачи. Значи Русия и Иран не дават Сирия да бъде разпарчетосана и опоскана, като наказание за бягството си от петродолара /ограбващ всички в полза на ***/ и за това са "лоши" и трябва възпиране?