96

Анонимен

преди 7 години

До Някъв сиНе ползваш запетаи, пишеш "виШист", пишеш "СЪС нормална", пишеш "в къщи", пишеш "в Варна". Явно образователната ни система е в пълен колапс, щом такива като теб ги взимат студенти да стават, пък даже и завършват някак. Аз лично на човек като теб не бих дал повече от 300 лева да мие чиниите и да бърше пода. Просто не ги заслужаваш! Сърди се също и на родителите си и на учителите си!

95

Анонимен

преди 7 години

До БАЙ ИванМа разбира се, бе, държава е виновна, че хората се некадърни и мързеливи

94

Анонимен

преди 7 години

Младите не вярват как бащите им са купили тия къщи и апартаменти, ама не отива да живеят в кашони поулиците. Защо не отиват идете бе, живейте както на запад банки има. Хем искате да сте клошари като в краваристан 30 трилиона външен и 300 трилиона вътрешен дълг. Туй ли е е запада и демокрацията За гърците казваме, че са скапаняци защото имат дълггове, а за краварите казваме че са велики защото имат дългове. Много *** и сбъркан народ ама то такива и останаха чалгари и мутри.

93

Виготура

преди 7 години

До 94 - ти си абсолютен О.Л.И.Г.О.Ф.Р.Е.Н. Къде са емигрирали българите бе???? В Русия, Беларус, Северна Корея и Венецуела ли? При "бай Тошо" кола и апаратамент без връзки щеше да видиш на куково лято. Всичко се случваше по "втория начин". Като толкова ти липсва, ходи му изрови гроба и се гушкайте, деева и мал.оумниците прости!!!!

92

Някъв си

преди 7 години

Мда и аз живея с мама и тате въпреки че съм в вишист в първата половина на 20-те, работещ в областен град със нормална заплата. Всички които пишете знаете ли, след като си платя сметките, горивото и платя някоя сметка в къщи колко години ще ми трябват за да извадя 80 хил. евро кешовица за апартамент в хубав квартал в Варна? С 300 лева заделени месечно - 23 години. Точно така правилно смяташ ще бъда на 50 когато ще мога да си го позволя.

91

Мирослав

преди 7 години

Като ви е трудно, ще си вземете под наем студио или едностаен и пак ще сте отделно. Не е нужно да живеете в 80кв като сте сам. Аз не мога да разбера как имате телефони, таблети за по 1000лв, изплащате коли по 5г, а не ви се дават пари за квартира?

90

БАЙ Иван

преди 7 години

Статията трябваше да е със заглавие....Всеки втори млад човек или е безработен или работи за без пари и няма как да живее самостоятелно. Трудно би платил наем ,сметки и т.н а за закупуване на жилище е в рамките на фантастиката, Вярно има и мамини синчета който са свикнали тати да носи мама да меси,а дори и да имат друго жилище живеят при мама и тати за по лесно...

89

Анонимен

преди 7 години

"При бай Тошо след 10-15 год работа всеки си купуваше апартамент или къща и кола и то без никакви кредити, вярно руски ама все пак кола"Това просто не отговаря на истината. Даже подозирам, че е писано от някой блед тийнейджър, който е слушал как говорят дядовците и се бунтува чисто младежки срещу някакво статукво, защото просто му е такава възрастта.При Бай ти Тошо кола се чака 10-15 години след заявката за такава. И то не всеки го огряваше, а само връзкари. А апартамент се купува за 20 г.

88

Анонимен

преди 7 години

Познавам хора, които работят в престижни компании, където са наети с връзките на мамa и тати. И там получават страхотни заплати - доста над средните за страната. И въпреки всичко, предпочитат да бъдат лентяи и да си пропият парите и да си стоят вкъщи при мамa и тати, които да им плащат битовите сметки и да им готвят и да им чистят. Не искат да се изнесат на квартира, точно защото са мамини синчета.

87

Анонимен

преди 7 години

Ето защо българите няма да се върнат никога от чужбина, живейте си в мизерията. При бай Тошо след 10-15 год работа всеки си купуваше апартамент или къща и кола и то без никакви кредити, вярно руски ама все пак кола, а сега ако не си C 27 кредита не можеш да си платиш само парното с една заплата, евроатлантизъм. Я вижте във Венецуела какво става винят МадуроР Мадуро ли написа демократичната конституция сега иска да ги стегне ама му кроят преврати е как да се работи.

86

Руснака

преди 7 години

До АнонименВключително от тези 600лв заплата 132лв отиват в една дупка, т нар. здравно осигуряване, пенсионно ... и втори пенсионн (задължителен) + ... данък за това е си ги изкарал тези пари ... сам

85

nkavrakov

преди 7 години

Абсолютно всички хора които познавам,които се налагаше да живеят под наем....емигрираха или със семействата си или децата им се родиха по Англия,Германия и...т.н.Живота в България е извратен.Цени,наеми,жилища...един БАЛОН !Всеки да си прави изводите сам.Банките в България са част от мафията,те са свързани с нея.

84

Анонимен

преди 7 години

Това го разбирам така,маменце взели заплатата че ми трябват 2лв ще ходя да си купя семки и безалкохлно!

83

Анонимен

преди 7 години

Е кво лошо, не си пъдиме децата като германците, като направят 18 и къш. За тях това е система, но при нас явно не е така. това са си национални особености и няма кво да се вайкат янките за нас. всичко е до манталитета на хората. у нас трудно ще се промени. просто сме си такива. българите по света обаче не са като тука. там се отделят децата.

82

Аман от ментори

преди 7 години

Младите не живеят с родителите си, защото са "мамини дечица", а защото не могат да си позволят собствено жилище. Ето как се промиват мозъци. Целта на тази статия е да накара тези млади хора бързо да вземат кредит и да се оправят сами и после цял живот да робуват на банките като западняците.

81

бай Спиро

преди 7 години

Определено е трудно в икономически план на млади хора да заживеят самостоятелно. Но всички несгоди си сруват. Да не се притесняваш, че като любиш бурно жена си ще събудиш "вашите". Да си ходиш "по пищов" в къщи. Да се радваш на всяка дреболия купена за дома...И после като се родят деца да се "ядосваш", че не те оставят да спиш, че цапат и драскат стените. Колкто по-рано заживееш самостоятелно, толкова по-рано заживяваш със самочуствието на пълноценна личност !В бащия дом си оставаш "ДЕТЕ" !

80

Мирослав

преди 7 години

Ами да се хващат на работа, да учат, да се преквалифицират и т.н. На никой не му в лесно в България! Познавам доста хора които взимат хубави заплати, а още живеят с техните. На въпроса ми защо не се изнесеш, отговора е "Ми брат няма пари" Кво няма пари? Дават по 20лв на ден за кафе и бира, 10-15лв за бензин за 20г кола и т.н. Има ли човек желание, има и начин! Няма нищо по-хубаво от това да си независим!

79

Анонимен

преди 7 години

Откога се сравняваме с Лондон, българите в Лондон с мама и тате ли живеят ? Само в държавата на Боко тиквата българите няма къде да идат и живеян по 5 поколения в една панелка, сега и по една пачка стеропор отгоре че да не изпукат гладни и от студ че стоиме за да крадеме, ама няма да е производство.

78

Руснака

преди 7 години

Е вече ми идва да псувам, като каруцар от каруцата на родителите си. Да Ви го таковам на таковата в статистиката ... по даннни на "Глобал интернешънъл рисърч" В родната Англия, квартирите, които дават под наем са под всякаква критика, мизерията е като в "Виетамските общежития" аре да си заврат проучванията там дето ...

77

Милен

преди 7 години

Също, като номер 81 - аз съм на 30, от 19 годишен не живея със семейството си, от 25 годишен не живея и в родния си град, дори, но се водя по постоянен адрес там :) :) :) Такива, като мен никак не са малко, дори мога да кажа, че повечето хора, които познавам, не живеят с майките и бащите си. Почти не се сещам, за някой, който да живее с техните. Тая статия е пълна боза!!!