47

Анонимен

преди 7 години

Патриотите вдигнаха своя рейтинг благодарение на бежанската криза.Без нея,никога нямаше да са във власта.Те знаят това и вероятно,няма да злоупотребят с шанса,който им се предоставя.Освен това,сигурно са се поучили от грешките си ,от близкото минало.

46

карина

преди 7 години

Да се въоръжим с търпение - има доста неща да видим. Може и да се позабавляваме. До погнуса вече ми са омръзнали едни и същи лица на патриоти и не дотам такива . А първата политическа сила е толкова първа , че не за първи път ще направи едно скалъпено правителство.

45

Европеец

преди 7 години

Поне патриотите ще се компрометират тотално и ще може да се сформира истинска патриотична формация, която да защитава националните интереси!

44

Анонимен

преди 7 години

За да стане кашата по голяма. Премиер да е друг не от ГЕРБ.ЕНП не е наясна , че тия нито са десни , нито са патриоти. /ако ББ ги е представил за десни/Просто се си стари руски агенти от ДС. На ясла са от влемето на тоталитаризма.

43

реалист

преди 7 години

Кога ще бъде сватбата? Народа ще бъде ли поканен на софрата и или вие ще си я изядете?

42

Анонимен

преди 7 години

...а потретът от стената тъжно ги следи...Мен ме е гнус, не просто защото продават народа, а защото тия също се броят за хора.Не бе, разберете не всичко което изглежда като човек Е човек.Те са кухи костюми с гнила същност. Те са макети, статисти, това е декор...Те са актьори в пиеса...Не мога...Смисълът е, че няма смисъл.За ен-ти път се убеждавам.

41

Анонимен

преди 7 години

Е те това ще им е краят на "патриотите"!!!! Язък!

40

Анонимен

преди 7 години

Е те това ще им е краят на "патриотите"!!!! Язък!

39

Kукловодът

преди 7 години

Много ми е интересно как биха коментирали това господата патриоти . След като ни обясняваха как националната ни политика трбва да се форимира в България , а за целта се налага да чакаме и те съответно да участват в правитлество което се одобрява отвън ? Иначе нищо ново . НЕОСТРИЯТ отиде да се наведе и да го инструктират при какви условия ще продължат да му отпускат мангизи , които той и неговата партия ГРОБ ще продължи да краде .

38

1234

преди 7 години

До АнонименКолко ли седмици, ще трае сватбата преди следващите избори...ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ ЮЛИ МЕСЕЦ. ЕСЕН 2017 ЩЕ СА СЛЕДВАЩИТЕ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.

37

Психиатър

преди 7 години

Странджа, спри да притесняваш хората и се прибирай в стаята! Ония коравия санитар много ти се кани дето го разиграваш!

36

Анонимен

преди 7 години

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ, НЯМА ДА СТАНЕ. ЕТО НАПРИМЕР ТРЪМП СЪЩО НЕ СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, ТАМ ИЗБРАХА ХИЛЪРИ, А В РУСИЯ ХОДОРКОВСКИ ДАААА ХАХАХАА

35

еннпп

преди 7 години

До Анонимен32 ще носят такава отговорност и с безсмислените си действия от границата. И това са хора които ще ни представляват в Европа, по добре нови избори от колкото репотация на държава с такова уоравление

34

Българина

преди 7 години

Кот кажат началниците. Само прдупредя оп, че всеки бил в коалиция с герб бива разбит на парчета и то само с приказки, бб и енп са коварни, голямата игра е в ес всички патриоти да бъдат разбити

33

Анонимен

преди 7 години

Купиха ги - За колко???

32

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ПсихиатърДРУГАРЮ, САМО ПО-ТИХО. НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ СВЕТА С ИЗЛИШЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ШУМ.

31

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ ОТ 1944 ДО ДНЕС НЕ Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА ,ЗАЩОТО ВЪНШНИ СИЛИ ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ КАК ДА УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ,ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ДО 10 НОЕМВРИ 89Г. КОГА С НАС СЕ РАЗПОРЕЖДАШЕ СССР БЯХМЕ НАД 9 МИЛИОНА И ИМАХМЕ ИКОНОМИКА СИГУРНОСТ,РАЗВИТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ЖИВОТНОВЪДСТВО И БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ И ОБРАЗОВАНИЕ НА МНОГО ВИСОКО НИВО КАТО НИКОЙ НЕ БЕШЕ ЧУВАЛ ДУМАТА БЕЗРАБОТИЦА И Ц**НСКА ПРЕСТЪПНОСТ,СЕГА СЛЕД 98.КОГА НИ ЯХНАХА ЗАПАДНИТЕ ЦИОНИСТКИ КРЪВОПИЙЦИ БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА НА ПРАКТИКА ДАЖЕ И НЕСЪЩЕСТУВА

30

СТРАНДЖАТА за 20

преди 7 години

До АнонименСамо по-тихо другарю, не вдигайте замърсяващ шум в нета с излишни и не дотам смислени твърдения.

29

и все пак

преди 7 години

И все пак ще си спазят обещанията за увеличения../// На газ, парно, и т.н. до безкрай! Да ни затрият вече и да се свършва!!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Заради тия тутманици думата патриот вече придоби друг смисъл, а не онзи, истинския. Левски е патриот, Бенковски, Панайот Волов... ама Каракачанката и той ли? А Волен, а Валери Симеонов? Жалко, че десните партии не влязаха, тези в НС са морално неприемливи за всеки достоен човек.