154

Анонимен

преди 7 години

Ако имаше доблестта да се кандидатира като независим щеше да спечели 3-4 %. Като патерица на БКП ще спечели 20 % и какво от това? След изборите никой няма и да си спомня за него.

153

бай иван

преди 7 години

вчера четох първата статия целяща да изкара Радев лош...за съжаление автора на статията дори не си беше направил труда да прочете какво е "кобрата на пугачов" и тотално се беше изложил

152

Анонимен

преди 7 години

В друга медия Беновска веднага е захапала Радев. Напред генерале. За мен няма значение коя партия те издига. На президентски избори винаги гласувам за личност.Ти си достоен човек.

151

Анонимен

преди 7 години

Каскетите как са се наточили... все едно ще спечелят изборите!Чакайте, че от ДПС още не са казали кого ще подкрепят. Само от това зависи кой ще финишира втори след ГЕРБ.

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен147И за какво точно трябва да бъде дисциплинарно уволнен този генерал колега?Ако можеш да обясниш,че не разбирам нещо?

149

Анонимен

преди 7 години

"От два дена само радев виждам. Голямо лансиране и каква е целта? Да купуваме не западни, с руски оръжия. И тоя е кукла на оръжейната мафия."Радев миналата година заяви, че вместо да ремонтираме миговете и да плащаме поддръжката им до 2030-та е по-добре да купим нови самолети за да увеличим съвместимостта със съюзниците (НАТО), защото ще ни стъпи на същите пари. Мога да ти изкарам и цитат от изявлението му.

148

Ники

преди 7 години

По една случайност го познавам лично. Точен човек е - няма нищо общо с политическите ***.

147

до 163 СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Малииииии !. Щом си му фен на Плевналиев си ми ясен.

146

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До до 154 СТРАНДЖАТА"Напротив. Не виждам кой кандидат от друга партия му е конкуренция. Десните ще излъчат някоя мижитурка като сегашния. Аз ще гласувам за Радев"...Всеки кандидат излъчен от ГЕРБ е фафорит за президентския пост... - независимо кой е той, но комунистите са свикнали да губят...

145

Шуми Марица

преди 7 години

Марш, марш, с генерала нашВ бой да летим, Греб да победим!

144

SS

преди 7 години

От два дена само радев виждам. Голямо лансиране и каква е целта? Да купуваме не западни, с руски оръжия. И тоя е кукла на оръжейната мафия.

143

Анонимен

преди 7 години

За ГЕРБ гласуват селяните, неграмотните и кафевите, но за съжаление и от трите вида в България има много. Ако генералът се пребори с това, може и да има надежда за България.

142

Анонимен

преди 7 години

Точно днес е дошъл нов руски посланник в България, стария е отзован. Няма нищо случайно. Донесъл е новите заповеди на раята от бкп за кандидатурата...

141

Анонимен

преди 7 години

Toва е човек, който току що е приключил 30 годишна държавна служба. Конкуренцията му е съставена от ояли се с власт, пари и далавери пионки. Това е силен коз.

140

Анонимен

преди 7 години

Ами, то като гледам не е много по красив от Цецун Цецун! Дубликат!

139

Анонимен

преди 7 години

Важното е кой брой бюлетините. При тази богата и некорумпирана държава, просто няма начин да купиш комисиите, и това никога не се е случвало тук!

138

Анонимен

преди 7 години

Генерал, който се е предложил на червената мафия е срам за пагона.

137

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Плевнелиев беше и си остава един достоен Президент... - смел, принципен - имал куража да разобличи жужето и хибридната война и експанзионистичната политика, която води срещу България... - истински ДЪРЖАВНИК...

136

Анонимен

преди 7 години

За пръв път имаме шанс да изберем истински недпартиен Президент. Каквото и да си говорим Желев,Стоянов,Първанов и Плевнелиев си бяха чисти партийци. Прекалено пристрастни,към партиите от които произлязоха.Не ми се говори са първия и последния,за подигравките и вицовете,които се разнасяха за тях.

135

Анонимен

преди 7 години

Тоя като го слушам как мънка и с какви *** клишета... Само самолети са му под фуражката. Такъв човек не може да представлява България пред света.