151

до 261

преди 8 години

То и в Скопие не можеш да заявиш на македонците, че са българи, но това не значи, че не са такива! Дори в Киев много повече ще се възприемат, като руснаци, отколкото в Скопие, като българи...

150

Анонимен

преди 8 години

Никой не може да победи Русия, никога. Бойко се е усетил навреме, че му готвят капан.

149

Калоян

преди 8 години

Браво на Бойко, добре е отсвирил наглите власи, дето се наричат рОмънци! Конфронтация с Русия не ни трябва, при това Русия не е давала повод да я подозираме в агресивни намерения. Бойко, дръж ни далеч от разни войнолюбци!

148

до 256

преди 8 години

Освен да показваш на жена си, че си мАж на друго едва ли си способен, но.... те бива от форума да се ежиш да "жужето"!?

147

Анонимен

преди 8 години

До Одисей с много мaлкaКогато нямяш аргументи и сиво, така се пише!

146

Джедай Мастър

преди 8 години

Не Му трябвала война. Рапона почна да се изявява Ришельо, важно е на него какво Му трябва.

145

Анонимен

преди 8 години

То понеже имаме кой знае какви ВМС, нали.... Никой не знае колко са, но не са повече от 5. От тях, 2 са на сух док, 2 са реквизирани рибарски лодчици, а останалото - боен кораб, изграден от прадядовците ни.

144

до 251

преди 8 години

Ти що не одиш да сееш някъде другаде глупостите си? "Прекратили" са ....колкото прекретиха и след това във Виетнем, Корея, в момента в Сирия, Ирак, Афганистан и т.н. Намесиха се точно, когато видяха, че червената армия навира Хитлер в к.г.!? Преди това се пуцаха с японците в Тихия океан!

143

Анонимен

преди 8 години

федеРосен Плевнелиев отново извади услужливия си змийски език. С едното връхче съска срещу Русия, а другото го е пъхнал в ануса на Господаря и върти ли върти.....

142

Въпрос

преди 8 години

От кога Украйна е в НАТО, че ще участва в някакъв натовски "блок" срещу Русия? Аз не съм чул Русия да ни е нападнала или да се готви да ни напада, за разлика от брътвежите на прецедента ни! А и НАТО нали е уж "отбранителен" съюз и защитава евентуално нападната негова страна-членка! Т.е. няма как предварително да стоварва тук войски под предлг, че "евентуално ще".... бъдем нападнати от някой!?!

141

SS

преди 8 години

До OdysseusЕй г-н. Одисей тези полкове от така наречените украинци през Руско Турската война дали са се възприемали като украинци или са се имали за руснаци, ти как мислиш, а?И ако Шопите решат да си направят Шопия , това ще означава ли , че те не са българи.Украинците са си чисти руснаци от където и да го погледнеш.

140

Анонимен

преди 8 години

Все по-налудничеви изказвания от президента ни. Какъв флот? Та ние имаме някакви патрулни катери и 1-2 фрегати. Останало е нарязано на скрап. Каква допълнителна сигурност? От кого да се защитим? Трябва да се ограничи влияните на сащ, че ще ни вкарат в някоя война. Не трябва да се дава на страна, която е в постоянна военна готовност (сащ) да си прави каквото си иска.

139

Анонимен

преди 8 години

Тия *** американци колкото и да ми повтарят като папагали Русия ни е враг Русия ни е враг, а турците и мигрантите са ни приятели аз никога няма да и повярвам защото от както съм се се родил знам от Мама и Тати че по голяма Братски народ от Русия няма,няма и да има

138

художника

преди 8 години

Браво Бойко ! Ние сме суверенна държава и никой не може да ни диктува какво да правим.Много правилен дипломатически ход, предвид напрежението от локални конфликти в световен мащаб, неутралитета е ВАЖЕН за държавата.А президента ни е пълен лаик на тема дипломация.

137

До 202

преди 8 години

Абе ти си голем тъпоъгълник.Естествено ,че са отчетени и това ,че вярно са дадени тия 5 милиаърда си го признаха американците ,а не е измислица на Русия. Отчетени са като "Разходи за развитието на Демокрацията в Украйна"-за 10 г -5 милиарда долара.Така каза оная дето раздаваше кроасани на Майдана и каза ФЪК ОФ на Европейския съюз

136

Северна Добруджа

преди 8 години

Русия дава на Румъния този излаз на море. През 1878.Държи на него и през 1913, после през Първата световна и накрая през Втората.Това си е тяхна руска политика.

135

Домалкискромен иван

преди 8 години

Леле дотам ли сте изпаднали русофилите че ще се биете с Русия срещу майка България? Добре че генерал Иван Колев не е жив.

134

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Много е умен Боко Тиквата,той на два...фронта не може да действа.Хем срещу народа си,на който му пробутват геноцид с Швейцарското...правило,хем срещу суперсилата Русия.За нашият...прецедент,това не важи,макар че Боко ни го...пробута като министър-отличник,Смятай другите му министри на какво...ниво са.

133

Анонимен

преди 8 години

Борисов все повече признава че е КОМУНИСТ Румъния предлага правилно решение за да се защитим от руския ботушвъпрос;; Румъния защо взе България в ЕВРО СЪЮЗА?????

132

Анонимен

преди 8 години

Когато руснаци филандци поляци ни освобождаваха и заради които имаме знаме национално американците си малтретираха малцинствата ,така че да си стоят там на оня контитент,все още не мога да си отговоря на въпроса защо Европа ги търпи