13

Анонимен

преди 8 години

"Един човек на бензиностанция взима 600-700 лева. Каква отговорност носи той, каква аз?"---------И каква отговорност носи един редови полицай, да сте чули някъде за наказан полицай щото не е разкрил някое престъпление ??? аз не, и защо трябва полицая да взима 20 заплати при пенсиониране, а бензинджията не, с какво той е повече от бензинджията, повече осигуровки ли плаща?

12

Анонимен

преди 8 години

Брей! Интересно ние, които не взимаме по 20 заплати как успяваме да си погасяваме кредитите? А да, не си купуваме коли за по 100 хил., нито живеем в огромни апартаменти и със сигурност не водим любовниците си на скъпи почивки.

11

АНОНИМЕН

преди 8 години

00anonimenпреди 46 секундиE КАТО ХОДИТЕ В *** МАХАЛА КАКВО ПРАВИТЕ -НИЩО ЗАВОЙ И ОБРАТНО

10

LEX

преди 8 години

Никакви 20 заплати за тия! Нищо не вършат, прибират по 10-20 лв от хората на пътя, корумпирани до 10-то коляно! Лекарите, хората, които спасяват човешки животи и са първите, които виждат създаването на нов живот, колко заплати получават накрая? НИКОЛКО!!! На колко години се пенсионират? на 63!!! Айде да им се не знае, цял живот ненаяли се и пак много знаят!За една нощна смяна изкарват пари за нов телевизор!!!Нагли та нагли!!!

9

az sam

преди 8 години

Щом е толкова "трудно" нека си подават рапортите за напускане.Минисктърката каза че ще разпише всички рапорти.Да видят какво ще правят навънка.

8

Анонимен

преди 8 години

По-голямата част от полицаите са редови хора, не живеят в охолство и разкош. От друга страна обаче там изтичат милиарди и никой не ги търси. Просто бойковото правителство както обикновено е съставено от напълно некомпетенетни чиновници, които не могат да направят елементарен анализ на всички длъжности в тази система, да определят категорията труд според функционалните задължения, да се въведе диференциран стаж и т.н. Затова се иска акъл и знания, които както знаете герберите никога не са имали.

7

Анонимен

преди 8 години

До Уволнявай башибозукаСупер, нека ги уволнят, а ти би ли станал полицай?

6

Пъзел

преди 8 години

А някой на сила ли ги е карал да почват там?Като не им харесва да станат учители, програмисти, лекари...ама то акъл трябва!

5

Анонимен

преди 8 години

Да ама тоя на бензиностанцията цял ден работи а не се подпира на колонката !

4

Ханко Брат

преди 8 години

Ама верно права е полицайката медиите не спират да показват катаджии и така настройват хората срещу полицаите !

3

Анонимен

преди 8 години

to ako policaite gi e strah neznam da im plashtame oshte 200 godini smetkite

2

kolio99

преди 8 години

кво им обясняваш! който завижда да ти заеме мястото, па който не е доволен от своя живот що не излезне да протестира!

1

Уволнявай башибозука

преди 8 години

Един от красноречивите примери от Грузия за това как се действа, когато съществува воля за провеждане на реформи, е масовото уволняване на близо 40 000 полицаи за един ден през 2004 г. Новите служители на реда са професионално обучени и приемат нови етични норми, което помага да се реформра корумпираната система, наследена от Съветския съюз.Резултатът от тази реформа е следният: през 2010 г. повече от 84% от грузинците имат доверие на полицаите в сравнение с 10% през 2003 г.. Този висок процент не е случаен, като се има предвид, че въоръжените грабежи намаляват с 80% за периода 20062010