19

Анонимен

преди 8 години

Добре е, че психо-трафика към сидерово е само 1% , въпреки, че и толкова не заслужава!

18

PILOT

преди 8 години

Този , че не е в ред е ясно, но че и полицията пази нарко-мафията е така. Много пари се въртят там . Какво стана с Брендо ,защо не е в затвора , как му отвлякоха детето, защо не проговори. всочко това не може да се случи , ако полициятя ( Държавата ) , не е зад тях.

17

Анонимен

преди 8 години

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло.

16

Проктър & Гембъл

преди 8 години

Воленчо, само че е снимано, че те ударя цивилен човечец....Малко ти е тази раничка на лицето...Май не знаеш какво е да те пребият...И това ще стане, още малко ако се направиш на недосегаем. Като гледам как гледаш плахо след тази песница, направо не ми се мисли, ако стане по-лошо (дай си боже)....Айде вече махай се оттука белокоси старецо!!!!

15

Анонимен

преди 8 години

Каквото потърсил .... това намерил !

14

...

преди 8 години

Браво на полицая, бил тоя психар. Следващия път да го бие петорно, че да не си спомня коя година сме!

13

патил-препатил

преди 8 години

ямбол е центъра на вселената

12

ИСТИНАТА

преди 8 години

От много време алармирам държавните органи, че студентите масово не посещават лекции.Работя със студенти и виждам, че днес учебния процес в университетите е нулев.И тук всеки нормален човек ще се запита как така в 23 часа през нощта университетът е пълен със студенти, а през деня ги няма ?Какво правят там те през нощта ?Учат ? Едва ли !По-скоро пушат трева и правят оргии ...

11

Анонимен

преди 8 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !За какъв лидер става въпрос - обикновен путинист изкарващ капейки на вечерно представление.

10

Марто

преди 8 години

Ямбол бате, град на кукери. Кво друго може да ни даде Ямбол освен кукер?

9

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Дайте днес да влезем, в който и да е произволен университет в България, за да видите, че залите са полупразни.Въпросът е не какво прави Сидеров там. Той е народен представител и има право да влиза навсякъде като такъв за да разследва и разобличава наркотрафика и контрабандата.Въпросът е КАКВО ПРАВЕХА СТУДЕНТИТЕ в полунощ в НАТФИЗ ?

8

Анонимен

преди 8 години

Това не беше бой , а мерки за излизане от деменция на наркоман нахлул в НАТФИЗ

7

Анонимен

преди 8 години

Единствения който спира зараждащия се фашизъм в България.

6

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

Напълно отговорно можем вече да заявим, че в България управлява профашистка хунта силно напомняща на тази в Киев.Тя печели изборите с купуване, натиск, фалшификации .. В нощта на изборите беше пребит опозиционен лидер !Изборната победа на управляващата хунта е същата като онези, с които Тодор Живков печелеше изборите по време на тоталитаризма.Това може да бъде променено вече само с външна намеса ...Българският поробен народ е обезкръвен и няма сили да се пребори сам.

5

Анонимен

преди 8 години

има мноооого свидетели ,камери,репортажи -ВИДЯ се кой е хулигана /влязъл без покана на място където няма работа /горкото дребно човече ,рекламната му кампания не действа ,при резулат от 3 % на парламентарни избори -няма да влезе в парламента /няма да има великата ''депутатска карта'' леле боже/ и се нервира болното ''лидерче'' .Това че са местни изборите -все още му запазва КАРТАТА.На записа ясно се вижда че го бута човек ,който не е полицай .Разбира се болния сидераст е със сценарий

4

Анонимен

преди 8 години

Волният Волен: Бях пребит от българската полиция!Така още 6-7 пъти и ще ти дойде акъла !

3

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

"Не чувек, а джилязу... - просъска агента фашист -тихо мрътвия каза... - не путинист"...

2

Мазохист

преди 8 години

И ТОЯ Е ОТ НАШИТЕ

1

Анонимен

преди 8 години

boy po kitarata na bolen boy