69

Анонимен

преди 8 години

И ква стана тя? Жужо въртя, *** и накрая пак кацна на ... мястото си.

68

АБВ-Българин

преди 8 години

за двете страни. След като Ви прекратиха мандата на посланик в Русия и се заехте с така наречената аналитична дейност и се самонарекохте експерт по енергетика, какъвто не сте. Та дори заради вас се отложиха с два дни преговори по тези въпроси в Русия, след като се разболяхте те започнаха, отново решихте да ставате посланик в Москва, в омразната ви. Но нещеш ли приеха закон, че бивши ........ не могат да бъдат посланици. Това беше преломната точка, вие отново да станете експерт не само по

67

ВЕНЦИ ЧЕРВЕНКОВ

преди 8 години

МИНЬОНЧЕ, СИНИ ОЧИ, МУЦКА НА КЪРТИЧКА!!! ШАА ГО ИЗПАПКАМ... СЛАДУРЧЕЕЕЕЕЕ!!!ВСЯКА ВЕЧЕР МЕЧТАЯ ЗА ТЕБ ПУТИН, СЪБУЖДАМ СЕ ОБЛЯН В ПОТ И ДР.ЗНАМ ЧЕ СИ НЕЖНА ДУША КАТО МЕН, ЗНАМ И ЗА КАКВО ГО ИЗПОЛЗВАШ ТОВА ПРЪСТЧЕ!ОБИЧАМ ТЕ!!!!!!!!!!!!

66

АБВ-Българин

преди 8 години

Г-н Василев, Вие изглежда, че сте най-слабия посланик, който България е имала в РФ. Вие сте този който "управляваше" мисията ни повече от 4 г., по начи по който, дори Руското МВнР остана в потрес. Дори се стигаше до до там, че Русия не искаше да приема български официални делегации във ваше присъствие, става въпроса за Президента на РБ, поради което вие започнахте винаги да се разболаяате и да пътувате в България на лечение, докато в Русия се водеха преговори. Вие още тогава бяхте неприемлив,

65

Анонимен

преди 8 години

Бившият български посланик в Москва Илиян Василев всъщност е едно ***, храненик на САЩ, който успешно изпълнява слугински функции в тяхна угода.Доказано, той получава американски пари и постоянно се появява тук и там, за да защитава американските интереси в България. Един от големите поддръжници да се даде на САЩ да дупчат за шистов газ в Добруджа. Абе, доказан родоотстъпник и дупедавец!Винаги, когато възникне нужда от а, за избързване на някоя мърсотия, го вадят от някъде и го цитират.

64

патриот

преди 8 години

В един паралелен свят, в който България не бе управлявана от дупедавци, българската дипломация отговори на изказванията на подпийнали имперски чички и обяви, че Русия е просто една по-голяма Македония.Дадохме им азбука, отпуснахме им стари наши територии, измислиха си нация и сега се мислят за голямото добрутро

63

Анонимен

преди 8 години

Да бе да , точно на най големия *** и лакей на запада нашата продажна тиква разчита Путин. Руския президент отдавна е доказал, че Москва не вярва на сълзи.

62

Анонимен

преди 8 години

Путин размахва показалец,но ще дойде ден,в който ще покаже среден пръст на всички "европейци"

61

Анонимен

преди 8 години

до 117-браво-точно това съм слушал от хора -които са били свидетели на това- германците-обикносенните войници и офицери-и като победители и като победени -са се държали като нормални културни хора -чисти -възпитани и тн -свинете се напивали -крадяли и насилвали -както си му е редът----братушки---мръсни ***

60

Анонимен

преди 8 години

Голям дипломат от изчезваща държава. Изявленията му нямат дори нулева стойност.

59

До 115

преди 8 години

Хахаа, я пак се пробвай, че нещо се пообърка хахаа.Не *** а Чугунъ.

58

Анонимен

преди 8 години

Да ... Русия без България е изгубена

57

до 116

преди 8 години

Ами КГБ и ДС създадоха мафията в България и Русия....Кои са най ботатите хора в България натрупали незаконно богатства-агенти на ДС! Сега тъкмо четох за маргините..

56

вова вова

преди 8 години

София на сълзи на вярва :)

55

Руснак в България

преди 8 години

Путин използва добре познатата практика за студената война , за да отклони вниманието от мизерията на народа си . Вече 60 години трупат оръжие как ще ги напада САЩ , а народа си гладува и си трае . Саво , че Путин и неговата клика са милиардери и хич не им пука за никой .

54

до 119

преди 8 години

Извинете, да не сте се "напушил"?. Знам, че е модерно по евро-атлантически но е вредно за вашето здраве.

53

Анонимен

преди 8 години

Танковете имат ли Гражданска отговорност щото нали може някои да пострада кои ще плаща ако не е застрахован!

52

може, обаче

преди 8 години

Първо да се извинят, че ни храчиха толкова, или както се пее в една прекрасна песен (посветена на Цар Симеон Велики, създал империя и култура, без която и Русия нямаше да я има в този си вид, и то по време, когато руснаци е нямало на географията, а техните предци са ровили землянки и мучали нечленоразделно):Нека поклон ми направи,па ще видим по подир.

51

До 111

преди 8 години

Еееее еее, ти па голем го извади.Рускините са си едни от най красивите жени.Вярно, че навремето бяха повече от лесни, но чак пък да не ги броиш?пОсмали малко :)

50

До 89

преди 8 години

Преди НАТО защо не ни превзе Русия тогава бе ? Това че имат някакъв конфликт още от СССР с Украйна не означава че Русия е тръгнала да превзема всички държави извън ЕС или НАТо бе кратунко ! Горната глава се използва да , ама ако горната ти глава е кратунка файда няма !