59

Анонимен

преди 9 години

До син *** - "защото дори Русия се тресе от капитализъм"може, но в политическата игра комунизмът е стръв в арсенала на руския империализъм

58

Анонимен

преди 9 години

гърците избраха едно момче ***

57

Анонимен

преди 9 години

ДО 73 , ДА АМА ЖЕНА ВИ НЕ ИСКА И Е ГЛАСУВАЛА ЗА ТОВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА !!!, КРАТУНО ПРОСТА !!!

56

това е демокрация ес

преди 9 години

Значи оказва се малките държави в този уж "съюз" нямат право на мнение?! Дано повече държави последват примера на Гърция за да има бъдеще Европа

55

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен--Одисейчо...то и Обама не се закле пред Библията....опита се,и му стана лошо--клипа го има в нета.Затова си мълчи....сега

54

Анонимен

преди 9 години

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ :СЕМЕЙСТВОТО ВИ ( УКРАЙНА ) ГЛАСУВА ДА ХОДИ НА РАЗХОДКА ВЪВ ВИЕНА ,ОБАЧЕ СЪСЕДЪТ ВИ ( ПУТИН ) ИСКА ДА ЧУ...А ЖЕНА ВИ И ДА Я ВОДИ В СИБИР !!!ЖЕНА ВИ НЕ ИСКА :)))Е СЕГА КАЖЕТЕ МИ КОМУНИСТЧЕТА И ТРОЛЧЕТА ...... ТОВА НЕ Е ЛИ ТЕРОР !!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))ГОЛЕМИ *** СТЕ , АМА ГОООООЛЕМИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!!!!!!

53

дада

преди 9 години

Е те това е свобода, суверинитет, невмешателство във вътрешни работи, демокрация т.е. волята на мнозинството от народа. И това не е по вкуса на най-великата демокрация, че люлката на демокрацията не е на нейното мнение. Лицемерие?

52

до 62

преди 9 години

Най накрая някой да се изправи против лихварите от Брюксел--А кога ние българите ще се изправим срещу лихварите от Атина?!

51

но комент

преди 9 години

Всъщност скандалът е огромен.Администрацията на ЕС в Брюксел сама взема решения, и ги обявява"от името на всички".Брюкселската бюрокрация се е превърнала в самостоятелно политическо тяло, което не се чувства обвързано с мнението на страните-членки на ЕСVОказва се, че решенията в Брюксел се вземат от шепа бюрократи, които никой не е избирал на избори и никой не е гласувал.Ей тази истина лъсна пред целия свят, и сега Шулц отива спешно в Гърция за да им запуши устата и да замаже гафа.

50

до 60

преди 9 години

Ама кой те кара да теглиш кредит или да си влагаш парите в гръцките банки бе--Ами кой ги е карал гърците да вземат пари от западните банки бе. Сега да си ги връщат заедно с лихвите. И да престанат да скимтят и да искат Европа да ги хрантути, докато те се отдават на хомо игрички и пиене.

49

Банкер

преди 9 години

ВЪН ГРЪЦКИТЕ БАНКИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!! И ОТ ЕС !

48

гръцки търгаш

преди 9 години

Сага ще видим дали Ципрас е ***. Ако се съгласи на санкции срещу Русия в замяна на намаляване на дълга или неговото разсрочване, ще видим, че е най-обикновен гръцки търгаш.

47

Анонимен

преди 9 години

Абе искам всичко, което изплащам към гръцки банки да ми бъде опростено.Капиталисти, империалисти, експлоататори.

46

Анонимен

преди 9 години

Гърците са ***.Веднъж вече имаха комунисти на власт и забравиха поуките от това.Тогава Бог наказа комунистите в Гърция и те само за кратко успяха да останат на влст.Както навсякъде и в Гърция имаше поругани църкви по врме на комунистическата диктатура.

45

гръцко робство

преди 9 години

Гърците искат банките да им опростят заемите. Ами и ние българите да искаме гръцките банки в България да ни опростят заемите. Стига гръцко робство. Гръцките банки ограбват българите и ако не си плащаш заемите те съдят, вземат ти жилището и те изхвърлят на улицата.

44

Анонимен

преди 9 години

Болен нарече протестите срещу Ореховски "Българският Майдан.Предател! Родоотсъпник!

43

Анонимен

преди 9 години

Абе нека веднъж комунист да даде пари на другите, а да престане да краде.Да, ама не.Крадат и бегат.

42

бай Петко

преди 9 години

До Георгиев 41 Точно така ! Те ще ми казват какво да говоря, кога и как да "сайдисвам" жена си !Аман от суфльори!!!

41

гого

преди 9 години

А аз да ви попитам един въпрос: Защо Исландската революция не е в новините? Исландците бяха изправени пред същата дилема - да плащат за чужди дългове до края на живота си или да откажат. Те отказаха. Затова няма да ги видите в новините: zahariada.blog.bg/politika/2014/11/17/zashto-islandiia-ne-prisystva-v-novinite-otgovor-zashtoto-ve.1314694

40

Berlin

преди 9 години

А когато получаваха милиардчетата, бяха по-ниски от тревата. Храни куче да те лае.