30

Анонимен

преди 9 години

БРАВО ! ЕДИН ДЕПУТАТ ДА КАЖЕ НА ГЛАС НЕЩАТА ТАКИВА КАКВИТО СА РАЗБИРАЕМО ,А НЕ ДА ЗАХАРОСВА С ФРАЗИ ИСТИНИТЕ КАТО МЕСТАН И БИВШАТА СПОРТНА МИНИСТЪРКА.

29

Бо

преди 9 години

До DD. Ние пък имаме съседи ***, който не си плащат, пушат и си хвърлят угарките в асансьора и на стълбищата, махалата идва да се къпе при тях събота и неделя, агресивни са и паркират просташки ... излиза, че изводът ти е погрешен, както и всяко ообобщение.

28

Гошу

преди 9 години

А какво мисли Сидер ага по въпроса, или той е зает да брои рубльовките от Москва и в мислене на поредната си пламенна реч в защита на Кремълското джудже?

27

.

преди 9 години

мечтайте си да сте 1,5 млн.. хахахахах

26

Анонимен

преди 9 години

Дайте на ромите право да плащат данъци и ток

25

партиен член

преди 9 години

Не че харесвам Симеонов но, е много прав.От тези " добри" роми като излезна извън БГ.ме е срам да кажа че съм Българин.Навсякъде ни свързват с тях.Рома с гордост казва в чужбина : Аз съм Българин.Пропищяли са от тях. И сред тях има добри хора но са много много малко.В повечето липсва елементарно човешко държане.Симеонов казва истина която всички знаем.

24

se

преди 9 години

*** не са виновни а политиците за създалата се ситуация.Държавата се срина и продължава да се срива с капитализма у нас.Слоеве като *** са излишни с тази политика но какво са виновни ,че държавата ни е опостушена.

23

Аврамов

преди 9 години

До Светло бъдещеВ този гербаджийски сайт масово се трият коментари!

22

да

преди 9 години

този път е прав. Стадото си е стадо.

21

Хари

преди 9 години

Още един настъпан мазол. Силната болка е хубаво нещо. Само тя може да те накара да идеш на лекар. :)

20

ВАРНЕНЕЦ

преди 9 години

А за Патриотичния фронт парламента е бизнес. Гласуваха заедно с ДПС и ГЕРБ кражбата на средствата от личните партиди на пенсионните фондове, за да има пари в НОИ за развъждането на същите тия ***, срещу които реве. Вече съжалявам, че гласувах за тях. Започват все повече да приличат на Атака

19

макето

преди 9 години

тая бомба *** ни я наложи изтрещялата демократия проблема придобива размер на епидемия и трябва незабавно да се реши

18

Питащ?

преди 9 години

То не знам тия политици акъл имат ли? Производството на роми е политика но те са стерилни от към разум и просвета.. Каква производителност имат те като не знаят да четат и пишат???

17

Аврамов

преди 9 години

Далавери Балевски и той разчита на *** гласове, така че да си гледа коалицийката с Боко и да не се прави на интересен.

16

Светло бъдеще

преди 9 години

Имах един коментар, ама не го виждам вече...Явно в тази Тоталитарна Демокрация, няма как да си изразиш мнението Свободно!

15

DD

преди 9 години

Имам съседи *** в блока, които по нищо не се различават от нас- имат работа, плащат данъци, децата им учат, живият прилично и никога не създават проблеми. Никой не ги възприема като *** а като един от нас. Когато *** започнат да спазват законите на държавата и се интегрират никой няма да говори или да ги възприема като друга категория хора, но те в голямата си част не желаят това. По лесно се живее на гърба на държавата т.е на нас.

14

мангоджери

преди 9 години

а не сте ли забелязали, че *** работят на най-нежеланите работни позиции в държавата?! Във всяко населено място, всичката черна работа се работи от *** - чистотата, земеобработката, докерските позиции в складове и производствени фирми, в дърводобива ..... Не че заслужават да работят нещо по-различно, но не ги определяйте всичките, като мързеливи и непотребни.

13

Дийян

преди 9 години

Евалла на Симеонов!Казано на чист български!Дано се потърсят и решения след посочването на проблемите.

12

Анонимен

преди 9 години

Раждат в детска възрастПедофилия и мизерия

11

Анонимен

преди 9 години

Абе тия верно ли са милион и поливина? Единственото полезно на тази с..н е че част от тях е по чужбината и пращат пари на раята.