100

до 100

преди 9 години

Ако не падне, ще е показател за това, че е по-силен от руската олигархия, която в момента губи огромни суми от девалвацията на рублата. Това,,че Централната Банка се опитва всячески да я спре, говори по себе си, че Путин се опитва да спре загубите на Олигархията. Да вдигнеш на 17% лихвата, за да държиш рублата, и така да предизвикаш зорлен масова безработица е грешно.

99

до 90

преди 9 години

Недей да лъжеш хората с долните си лъжи. Знам от кое НПО пишеш, ще те локализирам за 1 час и ще ти откъсна лъжливия език, безроднико продажен.

98

Добруджанец

преди 9 години

Драги ми Шистовци.Вече сме в света на комуникациите.Поровете се малко и прегледайте някои клипчета,статийки и интервюта за да ви светне лампичката за вредата от фракинга.Най много шисти има в Полша,започнаха,но се отказват по ред причини.А ако сте от София,ваша си работа-бийте сонда на жълтите павета,а ние ще ви продаваме водата и чистто жито.

97

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГледайте телевизия други ден. Путин ще отговаря директно на въпроси.Дano само да отговаря на въпроси, шото ми се струва, че тия спекулации с рублата са претекст да се обяви война!

96

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКой е направил допитването? ЦРУ в Гуантанамо или в Полша или има и в България вече база за признания чрез мъчения?

95

Анонимен

преди 9 години

Санкции или не, Обама е бездарник ...

94

ДО 103

преди 9 години

Ало *** бесен, това е цитат от украйнската преса, надписа е на украйнски. Кого заблуждаваш невежо, кого......

93

Анонимен

преди 9 години

Добре де, няма ли най-накрая нормалния свят дъ се събере и да изолираме САЩ.Вече се минава всякаква нормална граница!...А нормалният свят като подписвахте Бретън-Уудското споразумение 44т година ще не мислихте тогава. Сега не може да изолирате Америка, дори и да искате. Само Русия отказа да подпише тогава, но и Русия е зависима от долара.

92

Анонимен

преди 9 години

До ИлкоТези неща не се решават в Добрич, а Брюксел, пич... Сори...

91

До 91

преди 9 години

Според мен, това е краткотрайно и се дължи на вдигнатата лихва на 17% от Цетралната Банка. Тя трябва да спре изнасянето на капитал от страната и да намали лихвата отново на вчерашното ниво, и да влива пари не в курса на рублата, а в борбата с/у безработицата и с/у фалитите на фирмите на вътрешния пазар, и да следи да не нарастват.

90

Анонимен

преди 9 години

Думата демокрация в днешни дни означава корупция, разврат и бедност или робство. Където е стъпил американския ботуш всичко тъне в разруха и бедност с изключение на единици олигарси, които са на хранилката на ЦРУ. Демокрация имаше преди 25-30години в Европа и САЩ, а това сега е ционистки неофашизъм. ФАШИСТИ ИЗБИВАТ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ В УКРАЙНА и демократите подкрепят това, от което следва , че и те са фашисти. АНАТЕМА!

89

Иван

преди 9 години

Добре де, няма ли най-накрая нормалния свят дъ се събере и да изолираме САЩ. Вече се минава всякаква нормална граница!

88

Руска преса

преди 9 години

С какого перепуга из-за БЕЗДАРНЬIХ руководителей люди должньiменять свой образ жизни''-НЕЗАВИСИМАЯ ГАЗЕТА.Е,казаха му го на другаря подполковник.

87

Анонимен

преди 9 години

Ако бях на мястото досега да съм , превърнал САЩ в радиокативен прах.. Ядрените сили на САЩ са слаби.. нямат ново оръжие от 1990г. , работещите в сектора учени са 70-80години

86

Анонимен

преди 9 години

До Анонименвъзстанови се :) какво са 89-90 рубли за евро направо така заякна рублята че ....

85

Анонимен

преди 9 години

Вероятността Путин да падне е равна на нула. Това е само в болните мегаломански мозъци във Вашингтон, които си мислят, че могат да се бъркат навсякъде. Парадоксалното е, че спекулациите с рублата която като цяло вредят на обикновения руснак, правят държавата по силна тъй като основните и постъпления са във валута. Най много Путин да приеме закон за национализация на централната банка и да се спрат всякакви спекулации с рублата.

84

Илко

преди 9 години

До 90 Аз съм от Добрич , и ти казвам , че 90% не искат такова чудо! Тия проучвания чичо Сорос ли ти ги прати?

83

Анонимен

преди 9 години

От слабата рубла губят тези които искат бързо да прекратят бизнеса си в Русия.. Ще трябва да продадат два пъти повече рубли за един долар.. Русия нарочно остави курса да падне .. Сега всички рубли в централната банка а идва време да се плащат и данъци след нова година те са в рубли.

82

непукист

преди 9 години

Не мога да повярвам ,че във форума с такава лекота се пише за използване на ядрено оръжие и че някой щял да победи.Луди ли са тези които го пишат и мислят това ? ПОБЕДИТЕЛЯ няма да го има за да разбере ,че е победил.

81

Анонимен

преди 9 години

Много ме кефят руснаците...УСА и европеидите гас пикаят от злоба, ама коментар няма.Ако Русия не се предаде сама, това ще е добре за целия свят. Не може неофашисти, военнопрестъпници и расисти да диктуват на целия свят.Защото нека не се лъжем, за УСА и ЕС ние сме си варвари и рая.