28

Def

преди 10 години

До 23 Напротив САЩ са вече история .Започна началото на края им като световен лидер

27

Радо

преди 10 години

Майната им на САЩ!!!нагледахме се на тяхната кървава /демокрация/хората виждат в какво заразно зло са се превърнали САЩ.

26

Анонимен

преди 10 години

Господа русофили и натофили, Роман Абрамович и Сергей Брин ще хапнат по една баклава на някоя яхта и ще намерят решение на измислената криза с Украйна. А ние заедно с германците ще им плащаме магариите

25

****

преди 10 години

Ха сега този пръст,кайто го размахва сащ,да го заврът в един чер Г**,те ще се сетят на кого.

24

Христо

преди 10 години

САЩ не могат да приемат че хората искат сами да решават съдбите си и как да живеят,искат референдум,САЩ са свикнали те да определят съдбата на народите,да ама не!!!

23

Анонимен

преди 10 години

малко история!Европа се беше обединила срещу Русия в 1812 и 1941 ....другото го знаете

22

.

преди 10 години

Минаха годините където можеха да заблудят някого , че са борци за мир и правда ... и на руснаците не могат да размахват пръст , защото явно въобще не ги отразяват , защото Русия не е Виетнам , Ирак или Афганистан ...или Панама или Никарагуа или някоя друга лесно сдъвкваема държава , в която да си донесат "демокрацията".

21

Анонимен

преди 10 години

Няма го Хитлер вече и получовеците от двете страни на океана още не могат да си поделят света и са на път даже да унищожат света с маймунския си акъл.

20

****

преди 10 години

Тези тъпани от сащ се притесняват,че тези 5 милиарда които наляха в украйна за да се случи този сценарий,отива на вятъра,а путин постига това което иска без пари,на това ги е яд сащ,а и сметките които си правеше сащ да се доближи максимално до русия,ще имат непредвидим ефект.

19

Тони

преди 10 години

Белия дом да го д..а,света вече е друг нагледахме се на 20 год.как САЩ окървавиха света избиха милиони жени,деца,мъже,жени,съсипаха и ограбиха десетки страни,стига вече.........

18

Анонимен

преди 10 години

Русия вече е история...

17

Бънди

преди 10 години

Ами ако Кремъл размаха *** на ***?

16

Анонимен

преди 10 години

Абе колко са бели таджиците и кригизите е друг въпрос. Едни евреи размахват пръст на други евреи. Не се заблуждавайте!

15

Анонимен

преди 10 години

нещо взе да не им харесва една все по-силна и сплотена Русия.2 милиона руснаци са готови да идат на почивка в Крим.Руски министри и премиери на Майдан нямаше, с бисквитки никой не черпеха.С тия санкции против Русия са вече смешни, най-хубавта санкция е -пълно отказване от руския наз, хайде, приемете я ! В Украина е пълен хаос, фашистите на власт, пари няма, чакат помощ от Европа, а получават само обещания. Боже, спаси Украйна!

14

Анонимен

преди 10 години

Не може черните да размахват пръст на белите ! Ако имат кураж нека черните опитат със сила срещу Русия. Това е единствената възможност земята да олекне с 320 млн. американци за няколко часа. Питам се, защо още Путин се мотае, за какво са му ракетите с обсег 12-15 х.км. ?

13

Анонимен

преди 10 години

ХА ХА ХА

12

Асо

преди 10 години

САЩ са безсилни пред Русия ...това е положението .Започват да губят името си като световен лидер и това ги изважда извън контрол ,но рано или късно всеки си намира майстора. Белия дом може да размахва пръст,но Кремъл им размахва друго в отговор...по-голямо от пръст

11

капо

преди 10 години

Кафявия (бивш Бял) дом към Русия : Не повтаряйте сценария от Крим, Източна и Западна Украйна в Аляска!

10

Анонимен

преди 10 години

Правилният ход на Европа беше да остави Украйна да си я поделят САЩ и Русия без намесват други европейски държави, демек майданците направо да се присъединяват към САЩ, а не да занимават спокойни народи като немците с техните глупави аризонски мечти. През това време ЕС трябва да се трансформита в Трети Райх със собствена армия, да излезе от НАТО и едва тогава да прояви интерес към Украйна

9

МРАВКА

преди 10 години

СПОРЕД МЕН КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! АМЕРИКАНЦИТЕ КАКТО КАКВИ СЕ ЯВЯВАТ В РАБОТИТЕ НА УКРАИНА? КАК ЛИ УСТАНОВИХА ЧЕ РУСИЯ ПРЕДИЗВИКВА ВЪЛНЕНИЯТА В УКРАИНА,А НЕ САМИТЕ УКРАИНЦИ? МИСЛЯ ЧЕ АГРЕСОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОМИТАТ ОТ ЧЕРНО МОРЕ И ОТ ЕВРОПА И ДА СИ ОТИВАТ В ТЯХНАТА СТРАНА.