50

Анонимен

преди 10 години

Политиката на Сидеров: - заплата - 1000 лв. - пенсия - 500 лв. - хляб - 25 лв. - сол - 12 лв. - месо - 85 лв. Плащане за Белене - 7000 лв. на семейство / годишно. Отваряне на пазара за руски стоки и затваряне на западния - Всички стари беемвета и мерцедеси - заменени с нови Лади и Москвичи.. Телевизорите Самсунг и Сони - да се заменят с Огоньок. Напред със Сидеров към непознати висини!

49

анонимен

преди 10 години

Ако някой каже че Сидеров не е прав значи трябва да се лекува от умствено затъмнение. Никой от народа не подкрепи Сидеров за протеста срещу НАТО и всеки казва че ние трябва да си изпълняваме задълженията към ЕС и НАТО което означава че народа е съгласен да изпълнява като муле без да се замисля дали това му вреди. Това се нарича "болест", когато всеки излезне от собствения си умствен затвор тогава ше може да преценява реалноста. ОЧИТЕ ВИЖДАТ ТОВА КОЕТО МОЗЪКА ВЯРВА А НЕ ТОВА КОЕТО ВИЖДАТ.

48

Анонимен

преди 10 години

До МунчоИ каква е истината? ДПС му платиха да гласува с тях и наш волен стана турче сега БСП му плаща и подскача за Русия, а утре какво да очакваме от един предател?Трябва да спазваме всички поети ангажименти към ЕС за да спрът да ни наричат българските Ку..И

47

ssd

преди 10 години

GOLIAM BUKLUK!

46

Анонимен

преди 10 години

До до 58 от славянинКак кво бе - построиха ти хамерикански ТЕЦ-ове, построиха ти ВЕИ-та, даже Мак Донлъдс ти построиха. Това, че са ти спрели АЕЦ-а и заводите пак за теб са го направили. Е скии сега как постепенно се циганизираш, не се гърбиш да бачкаш, най-много аргатин някъде да те наемат. Спокоен живот, без стрес, даже вече и дечурлигата за образование не трябва да ги мислиш щот не им трябва. А и да не се мъчиш дълго са се постарали, като ти махнаха здравеопазването. Изобщо пълен кеф :)

45

Анонимен

преди 10 години

***

44

Железаров

преди 10 години

Сидеров води единствено ПРОруска - имперска политика , без зачитане на българските интереси.

43

Анонимен

преди 10 години

До Правилната ПолитикаСъюз сме били викаш. Те тия от ЕС-то като наши братя и ни мислят само доброто :))).Та за туй ли искат португалците да ни пробутат бракуваните си самолети за 1 млрд., а франсетата реват да се въоръжаваме, като им пазаруваме техните фрегати. Нали сме съюз бе ***, нали уж трябва техния *** да браним. Ние с комшията го играем съюз - като му трябва нещо и го имам му услужвам, както и той. Не ходя да му продавам счупеното си зеге на цената на ново.

42

Кире

преди 10 години

До ВасилевЯ бегай да си удариш една злобойка и да се малко успокоиш, че нещо те е напънало! Може и да друснеш крушата - пак помага!

41

Анонимен

преди 10 години

От какъв зор тогава Атака ще се явява на евроизборите ?!? По-добре да ходят в Руската дума ...

40

Анонимен

преди 10 години

Руската хранилка е за Бареков.Колкото и да се напъваш няма да те огрее

39

????....

преди 10 години

Кой кани подобни *** да дават акъл по всякакъв род медии ? Мисля, че народът ни не е *** и знае повече , и може повече от тези 240 некадърници.

38

ййй

преди 10 години

До Анонимен 60Роба тука си само ти, и то в главата!!!

37

До славянин-Гей

преди 10 години

До до 39 от славянинКъв славянин си ти бе ахмак, ти си един *** , нищо повече. Славянин бил, голям праз!!!

36

Мунчо

преди 10 години

Еми пълен *** е Волен, ама па говори само истини! Това е!Поне един политик да каже истината!

35

Правилната Политика

преди 10 години

Плевнвлиев не води антибългарска политика . На България местото и е в Европа. Сидеров води единствено проруска политика , без зачитане на българските интереси.

34

b

преди 10 години

Колкто и да се връцка с ненормалните си изяви, скоро Сидер Ага ще е един горчив спомен от миналото!!!

33

наблюдател

преди 10 години

Проблема на хамериканците и дебелобузестите бюрократи не е, че Русия е окупирала Украйна. Голямата болка им е, че не могат да продават руските природни ресурси вкл. и на самата Русия. А те така обичат най-много и го виждаме - продават ни нашата вода, нашия ток, нашите въглища и т.н. и ни поучават какво трябвало да правим, че да не сме най-бедните и най-мизерните и колко много трябва да работим за 100 евро.Пък вие чакайте някога да има икономика и да се оправим.

32

Анонимен

преди 10 години

Стани сидераст, продай България.

31

Анонимен

преди 10 години

БОКЛУУУК!!!