86

.........

преди 10 години

На Атака времето изтече и сега е необходима нова патерица на ДПС + БСП и това ще е Бареков и компания, простия *** обаче ще види нова алтернатива в тяхно лица, така както беше с царя и Борисов, всичко върви по мед и масло.. ДПС и Доган се оказаха голяма хапка за всички !

85

Ползата от Бареков!

преди 10 години

Вижте имаме Бареков, ако го нямаше как щяхме да разберем, че президента Петър Стоянов е пълен ***.Сега и този, човек със свинска физиономия се залепи за Бареков - отново пълен *** отива при пълен ***.Така, че Бареков има определена функция в обществения живот -- за него се лепят ***.Също е и с телевизия ТВ 7, следете кои се появява в тази телевизия и спазвайте хигиена спрямо тези хора, когато ги видите по друг повод.Напр. социологът Лъжлив Червен Кольо, е редовен там в ТВ 7

84

КЛМ

преди 10 години

До bai_jordanПрав си 100%, познахме го по делата какъв "патриот" е и що за продажен *** се оказа...

83

Анонимен

преди 10 години

101, гласувай за Бат' Сали, ама после да не мрънкаш, като някой *** ти обере вилата и полицията го пусне, или че за *** винаги има спешна помощ и бият лекарите, а теб те карат да си плащаш като поп. Гласувай, давай.

82

Анонимен

преди 10 години

До 81. Знаеш ли как се завършваше ВИПОНД преди 89 г.. И как доцент може да води подобен разговор с Кокинов в Банкя и още повече министър председател на европейска държава. Е много се извинявам бих гласувал за бат Сали , но за ***- не. Подкрепящите ББ се оприличават с него , е затова Б- я е на това дередже.

81

Анонимен

преди 10 години

До 80.Хубаво казваш да не гласуваме, и аз не гласувам поради това че само едни и същи червени *** се кандидатират. Но ти искаш ли *** и турци да решават съдбата ти?! Помисли върху това и тогава давай съвети кой да гласува и кой не.

80

Анонимен

преди 10 години

Да бе ,кои са нормалните партии Спонги??????

79

Dan

преди 10 години

А стига бе телевизионер който е водещ от 5 години , не вижда разлика между това водещ да лансира нечия кандидатура /па макар и Слави/ и това,че самият водещ който 5 години е цицал от телевизията сам да си направи реклама на политическата принадлежност...ми "нека говори" бих казал,а и не бил виждал Пеевски на живо, добре де никой не го пита виждал ли го е или не е,питат го "свърва ли се с партия на Пеевски?", и майката на Бареков била..ама ей мушмурок "Пловдивски панаир",е на Гергов от БСП нали?

78

Онуфри

преди 10 години

Хм, Росене, не очаквах да си толкова наивен! Или пък вземаш нас за ***? Всъщност не - слабо те е подготвил ПР агентът ти... :-)

77

S

преди 10 години

Невероятен *** (или се прави на такъв). Бог да пази народа от самоунищожение!

76

Дизастър

преди 10 години

Леле, този е много по-зле отколкото си мислих!! Опазил ни бог!

75

xxx

преди 10 години

До МариоБареков е един безкрупулен глиган, жаден за власт!!!

74

Анонимен

преди 10 години

79, определено трябва да имаш психични отклонения, за да смяташ, че бившият чалга ентъртейнър Бареков е алтернатива на каквото и да било. Да не говорим, че беше щатен *** на Боко, който даже му стана кръстник на детето и му плащаше, за да го интервюира в сутрешния блок.Е, този ли е новата надежда, а?

73

Анонимен

преди 10 години

Българи,все пак логичният извод е : КАКЪВТО НАРОДЪТ ,ТАКИВА МУ И УПРАВНИЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!Стига вече "плювки" ....ами седнете на дъ-тата си и проучете добре хората ,които искат да се кандидатират за идващите избори.Само с оплаквания и оплювания не- става.Никъде няма идеални политици.Нашата работа, като народ е да намерим възможно най-доброто за момента.Бъдете здрави и хайде нека го изровим отнякъде зрънцето оптимизъм ,което ни е жизнено необходимо в момента!!!!

72

Анонимен

преди 10 години

Време беше и си остава, всички журналисти да си направите партия на "Действието", та да Ви види народа що за стока сте.

71

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 80A на тебе кой ти наби в кофата ,че като не гласуваш ще изметеш някой ? Ще им пръднеш на курбела с негласуването си ! Точно заради *** като тебе управляват троини лами и крадци и мутри!

70

Анонимен

преди 10 години

До Спонги. Кой са нормалните партии!

69

свободомислещ,.

преди 10 години

НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПРОВЕРИТЕ ПО ИНТЕРНЕТ,ЧЕ БОЙКО Е ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧИЕ,ШКОЛАТА ВИНПОДР КЪМ МВР ИИБИЛ ЗАВЕДУЩ КАТЕДРА-ДОЦЕНТ.ТОВА ГО ПИШЕ ПРОЧЕИЕТЕ ГО ЗЛОБНИ НЕГРАМОТНИЦИ,А НЕ ЗА УНИФОРМАТА НА СХВ.АРМИЯ И ЗА ДРУГ ВЕЛИК МИСЛИТЕЛ ЗА КОМИНТЕРНОВА МАКЕДИНИЯ.СПРЕТЕ С ВАШИТЕ ПРОСТОТИИ ЧЕТЕТЕ.

68

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 69А кой ти наби в кофата,че ТРЯБВА да гласуваш,ърм!?ЗА НИКОЙ!ЗА НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАТЕ!ТАКА ЩЕ ГО ИЗМЕТЕТЕ ТОЗИ *** - УВОЛНЕТЕ ГИ!ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БРЮКСЕЛ! - А ДАЛИ ЩЕ ИМА ТУЗЕМНА АДМИНИСТРАЦИЯ - НЕ Е НАШ ПРОБЛЕМ!

67

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера българите. Вече 10 месеца стачкуват против БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака. И когато се появи нов човек или нова партия се скъсват от плюене по личността. Това показва, че действително протестиращите и особено две три личности , които се показваха по екраните, са платени привърженици на ГЕРБ и отново искат да върнат най- неграмотния министър председател в Европа - ББ на власт. Трябва да имаш психически отклонение или нисък коефициент на интелигентност за да върнеш *** на власт.