71

345

преди 11 години

Какво стана с КАСИРАНЕТО на измамните избор ! Ако нямя касиране , то всеки ще прави каквото му хрумне в деят за размисъл .

70

Олег

преди 11 години

Голяма част от хората изобщо не искат избори,защото ще се повтори картина идентична с предходните избори.Правителството трябва да продължи да работи с ясни цели и конкретни срокове,а Народното събрание заедно с гражданските организации да изработят нов изборен кодекс.Това е отговорна позиция,а не безпочвените протести,които станаха ежедневие.

69

Анонимен

преди 11 години

Добро начало за смяна е свикване на ВНС и намаляване броя на депутатите,промяна в изборния кодекс,хора не говорещи български език примерно да не гласуват,нали се сещаш за какво ти говоря.Мажоритарни избори за областни управители и главен прокурор.Махане или драстично намаление на партийните субсидии ...ей такива дребни неща,трябва да се почне отнякъде

68

Анонимен

преди 11 години

До DickinsonДа ти е живо и здраво детето. Хубаво е, че знае, дано и да помни. Обаче по- добре за него е да стягаш куфарите. Иначе го обричаш и той да трамбова с месеци без да му обръщат внимание. Защо се бави Белене, време е за строеж!!!

67

ЖелЮ

преди 11 години

До Болен здрав носи... което за пореден път въздига в култ Бая ви ***, който паметно рече: Имал си бол пари - платил си!Народът, несретният, измъчен, изАндрешковял народ пък го е казал: Не е луд (за еб.не) тоз който изяда зелникът, а тоз, който го дава!

66

Анонимен

преди 11 години

До ИванБрех досега щях да забогатея, я кажи къде ги дават тези пари бе информирания.Ей нямат край *** тук!!!

65

Анонимен

преди 11 години

Погледнато от изборните резултати - БСП имат 26,65% гласове, ДПС имат 11,22% гласове. Правителството е избратно с 37,87% от гласувалите. Ето затова смятам че това правителство няма право да управлява. То не е съставено от формации които имат повече от 50% от гласувалите на изборите. п.с. дори и АТАКА (7,31%) да подкрепи правителството то пак има по-малко от 50% от гласувалите на послените избори.

64

Анонимен

преди 11 години

До Dickinson ВИЕ СТЕ 3000 *** ПРОДАЛИСТЕ СЕ НА ПРОКОПИЕВ ЦВЕТЕЛИНКА ОЛИГАРСИТЕ ВИЕ СТЕ МЪРШАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 3000 Х ДУШИ ТОВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ НИЕ ХОДИМ НА РАБОТА ЗАТОВА НЕ СМЕ ВЕ НАВРЕЛИ В МИША ДУПКА И С ДЕЖУРНОТО ВИ ОБЯСНЕНИЕ НЕ СЪМ КОМУНИСТ НО СЪМ БЪЛГАРИН КОИТО МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ А НЕ ПРОДАЖНИК КАТО ТЕБ ЖАЛКО ЗА ТЕБ НО ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА

63

Анонимен

преди 11 години

Ако още веднъж се заиграете с Атака по заповед на дрогдиларите ви, ***, ще си пиете кафето със сол!

62

Анонимен

преди 11 години

"БУНТЪТ НА СИТИТЕ"-МНОГО ТОЧНО КАЗАНО,ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА. "НЕ СМЕ НАРОД, НЕ СМЕ НАРОД, А ***" КАЗАНО ПРЕДИ 3 ВЕКА И НИЩО НЕ СЕ Е ПРОМЕНИЛО ДОСЕГА.ДОКАТО НЯМА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ НАИСТИНА ТРАГИЧНО БЕДНИТЕ В СТРАНАТА НИ,КОИТО СА ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА,ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ДОСТЪП ДО ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ,РАЗНИ РАЧКОВЦИ,СКЪПО ПЛАТЕНИ ЛЪСКАВИ КАКИ ПО ЛЪЖЛИВИТЕ МЕДИИ,ОКУПИРАНИ ОТ СЪЩИТЕ ТИЯ ОТ 23 Г.ЛЪЖЦИ И МАНИПУЛАТОРИ,СТРАНАТА И НАРОДА НЯМАТ ШАНС.САМО ИСТИНАТА ЩЕ НИ СПАСИ.НО МЪРШАТА Е МНОГО. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

61

Желю

преди 11 години

До Dickinson в коментар 68То по-подходящо да му обясните на детенцето какво е "Кучетата си лаят, кервана си върви.." нагледно. Следващия възможен път може то да е дядо...

60

Анонимен

преди 11 години

И КАК СЕ СМЕНЯ ПОЛИТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ? КАКВО ИСКАТЕ - МОНАРХИЯ ЛИ ДА СТАНЕМ ? ПОВТАРЯТЕ ПРАЗНИ ДУМИ, БЕЗ ДА СТЕ ОСЪЗНАЛИ КАКВО ОЗНАЧАВАТ.НАУЧЕТЕ КАКВО ОЗНАЧА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА И ТОГАВА СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ. ИСКАТЕ НЕЩО, АМА И ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО- ДНЕС ВИ ГЛЕДАХ ПРЕД АЛЕКСАНДЪР НЕВССКИ- ЕДИНИЯТ ВИКА- НАСАМ ДА ВЪРВИМ, ДРУГИЯ ВИКА- ЗАЩО НАСАМ- НАТАМ ДА ВЪРВИМ, ТИ ЗАЩО ИСКАШ ДА ХОДИМ НАСАМ? СМЕХОРИИ- ВИЕ ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ ДА РЕШИТЕ НАКЪДЕ ДА ТРЪГНЕТЕ. СКОРО ЩЕ СЕ ИЗПОКАРАТЕ КОЙ ДА КАРА ВЛАКА НА ПРОТЕСТИТЕ.

59

Болен здрав носи

преди 11 години

Както винаги стотици хиляди по площадите в цялата страна! А знаете ли уважаеми форумни интелигенти, че наистина се дават по 50 лева за ходене...или не не можете да го повярвата и медиите отразяват всичко безпристрастно...там е най-голямата мафия!!!!

58

уса

преди 11 години

До Анонимен 51А ти за кого гласува е г-н умник ?!?

57

Анонимен

преди 11 години

Само картофите в Самоков не разбраха ,че тия протести не са в подкрепа на ГЕРп,а са против цялата политическа система...много е кухо вече да си платен драскач и да пишеш постоянно с главни букви.

56

Анонимен

преди 11 години

Не свършиха ли парите на Боко и на олигарсите дето ви плащат да протестирате и да си правите купони на гърба на трудовите хора?Кога ще ходите на работа като всички нормални хора?Като излизате в събота и неделя в провинцията да пълните дамаджаните и багажниците на колите си не вижда те ли че хората не ви подкрепят платения протест?

55

Dickinson

преди 11 години

До поредния Анонимник. Аз също водя детето си на протестите и то също вика "червени ***". Няма по-ценно от това едно дете още от малко да знае едно основно правило - долу комунистите и комунизма!Моето дете ме пита защо сме там и единственото нещо, което му казвам е: Защото искам да си останеш българче тате, а не *** и турци да станат повече от нас българите! Много е радостно, че на едните протести има множество малки деца, а на песионерската подкрепа за Ореха има само некролози!!!

54

Анонимен

преди 11 години

Само БСП !!! Власта не се дава, а се взема! Ясно ли ви е!!! И тези полицаи дето само ги гледат тези пртестиращи - бой, бой ще оправи работата. Ще ми търкат жълтите павета, не само вечер, а и сутрин почнаха. Жалко, че ме е срам да си показвам пъпчивата мутра и се налага на антипротеста да пращам прабаба и прадядо.

53

ХАЙДЕ, МОЛЯ ВИ СЕ

преди 11 години

ЗАЩО НЕ СЕ ВИДЯТ ОТ ИЗБОРНИТЕ КНИЖА КОЛКО % СА ГЛАСУВАЛИ ЗА СДС,ДСБ И ГЕРБ В СОФИЯ НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ МАЙ И ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ ДА СТАНЕ ЯСНО,ЧЕ ТЕХНИТЕ НЕДОВОЛНИ ОТ ИЗБОРНИЯ РЕЗУЛТАТ ИЗБИРАТЕЛИ СА Т.НАР. ПРОТЕСТИРАЩИ.ТОВА СА ХОРА БЕЗ КАУЗА,КОИТО МЕКО КАЗАНО НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ, ОСВЕН ЛЮБИМИТЕ ИМ МУТРИ ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАСТ ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД. НЯМА КАК ОБАЧЕ ДВА ПЪТИ ДА ВЛЕЗЕШ В ЕДНА И СЪЩА ВОДА. ПЪК И КОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ КОЙ ПОБЕДИ НА ВЪПРОСНИТЕ ИЗБОР С МИЛИОН И ТРИСТА ХИЛЯДИ ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ.

52

Анонимен

преди 11 години

Gledaite kanal3 kakvo se e slu4ilo na izborite vav Varna