247

Мистър Х

преди 11 години

подкрепям въпроса на 280 - некий не иска да ни управлява БСП, ДПс или Атака, герб вече се издъниха, Кунева и ДСб не събират и три процента, Яне Янев е едан мижитурка, НДСв е пред разпад, ГЛс народен на Св.Витков получи един процент, просот няма алтеранитива на това управление. Ако сега има избори или ще дойде пак БСп (лошо) или ще дойде Герб (още по-лошо). Трябават ни нови закони. Нека притиснем палрмента БЪРЗО да направи нов изборен кодекс.

246

Анонимен

преди 11 години

Искам да видя сега мазната муцуна на онзи *** Мая Манолова!Къде си,кална....,покажи се да ни обясниш колко сме глупави и дезориентирани!

245

ШопЪт

преди 11 години

Възниква въпроса, тия мякащите протестиращи днес от провинцията ли са или просто това са ГЕРБаджиски калинки в администрацията ?

244

Анонимен

преди 11 години

До georgi.ishkitiev"Оправител". Дано не всички протестиращи са като теб, че наистина тогава ще ни Оправите.

243

georgi.ishkitiev

преди 11 години

СТРАНДЖАТА III, много си зле :).. В цялата страна масово се назначават турци на ръководни постове, а ти продължаваш да дъвчиш за Д.Пеевски. Не става дума за него, просто той беше капката нужна да прелее чашата. Някак си турците успяват да извият ръцете на всички управляващи в тази страна. Обаче вече наистина прекалиха.. то това си е направо законно превземане на страната.

242

дебел депутат

преди 11 години

изкарайте танковете срещу некъдърниците.

241

Мистър Х

преди 11 години

днес видях толкова много организирани хора, видях Ваняо шарков от ДСБ други ледир на ДСб на протеста, видях хора с фанелки на Герб, както и такива които директно говореха колок светла личност е Бойко Борисов, за финал чух възгласи че ЕВРЕИТЕ са виновни.... е, не никой не може да ме убеди, че в този протест няма хиляди провокатори....

240

Анонимен

преди 11 години

Комунистите се опитват да вкарат провокатори, които ще се откроят в по-късните часове на протеста. Всички прийоми на КГБ и ДС ще бъдат приложени, даже и такива, които в момента не подозираме. Не се връзвайте и следвайте сърцето си, а то казва: "Не искам комунисти и турци да ме управляват"

239

London calling

преди 11 години

Откровенно моля ако някой знае да ми каже на кого принадлежи медията 24 ООД които притежават Plovdiv24 и други.Там е збранено всякакви коментари срещу герб. Когато хората протестираха масово в Пловдив срещу хунтата герб, те ги наричаха протест срещу EVN. Сега се оливат с многобройни статии за тези купени протести и пускат десетки снимки на така наречените протестиращи.

238

Анонимен

преди 11 години

80 % от хората днес, бяха организирани ГЕРБаджи, говореха особен мек диалект и или бяха докарани от някъде или може би са уредени от ГЕРБ хора в администрацията. Днес хората на протеста нямаха нищо обшо с хората в петък, днес просто бяха организирани

237

Бойко Борисов

преди 11 години

Днес нали платих да са напротести 100 000, защо само 15 000 излязоха?

236

georgi.ishkitiev

преди 11 години

Утре и аз отивам да протестирам, особенно след като се запознах с някой факти от наглостта на ДПС. Сливен - градът на стоте войводи с областен оправител турчин - РЕЗИЛ ! Министри турци, областни оправители, кметове.. бах маа' му ! И в Германия живеят турци, обаче тучин министър няма, турска партия в управлението също няма. Въпреки това там никой не говори за потъпкани права на малцинствата. А тук кой както ни хване така ни лашка, ама този път вече се оляха.. хората да не са овце!

235

Анонимен

преди 11 години

Само да не се разбира погрешно.Това,че хората не искат БСП,ДПС И Атака не означава ,че искат онези рекетьори на фирми от ГЕРБ да се връщат!

234

Анонимен

преди 11 години

До 1Знаменцата се продаваха от будни търговци. Мои приятели си купиха.. с лични парички.

233

Мистър Х

преди 11 години

искаме нов обществен договор. искаме нова конституция. искаме кръгла маса.искаме нов изборен кодекс. искаме нов закон за референдумите

232

Анонимен

преди 11 години

До работникТова е част от демокрацията бе, мирни протести, гражданите излизат да си кажат мнението по разни обществено важни въпроси. Така властимащите се взимат в ръце :)

231

работник

преди 11 години

Aбре хора..! Къде сте видяли улицата да управлява и да се изпълняват исканията на площадите..! Това е възможно само при ДИКТАТУРАТА на пролетариата!

230

Мистър Х

преди 11 години

Нова Конституция - за това нещо няма нужда да пада правителството - исак се само нова кръгла маса и почтеност при преговорите.

229

Seifi

преди 11 години

IT специалисти не се търсят, но овчето месо се харчи много , ще се побратимяваме с арабските страни и ще изнасяме овче, там е келипира каза ББ на останалите необвързани в България овце не намерили пътя към терминал 2

228

Българин

преди 11 години

Де ги сега гербаджийските , които твърдяха, че зимните протести са били организирани от червените и плащани с рубли? Хората сме същите, исканията са същите - да не ни управляват олигарси и монополи. А червените *** и турските издънки не са по-различни от предните управници, те също обслужват олигарсите. Нещата станаха ясни още при насрочването на изборите, че политическата мафия няма никакво намерение да променя нещата, а ще пробва да ни прави врътка ГЕРБ-БСП. Да не допускаме това!